Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí 18 miliony hráčů
22.12.2011 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Ty lidi to nehrajou *15* To že se někdo zaregistruje jako já a pak zjistí že je to nahovno je hodně i když to odistaluješ si jako hráč takže znám asi 100 lidí kteří šly k Warthunderu protože je to o míly lepší než WOTKO všichni to odistalovaly a podle tebe to hrajou ?? Blbost
-
Ta hra je totálně řízená.Matchmaking nestojí za hovno, ten naopak funguje správně.Je to nástroj pro ovlivňování výsledků bitev, proto s tím nic nikdy neudělají.Další faktor je idiotské 25%RNG, kde ve hře čtvrtina vašich střel funguje jako generovaný výsledek.Ve hře je to subjektivně i častěji.Nejsou výjimečné stavy, kdy z 15 výstřelů trefíte 7* a probijete jednou.Pokud nemáte premiový účet, tak nic nevyděláte.Když si řeknete, že si s prémiovým tankem bez účtu vyděláte peníze, tak jezdíte na low tieru atd... JE TO SPROSTÉ PAY TO WIN a nic jiného.Běloruské prasata o tom můžou lhát do aleluja. Největší problém této hry je místo vzniku, arogantní buranov. Účty mají kriplové na Kypru, aby nemuseli danit a mohli se pořádně nažrat *16* *16*
-
Přesně tak. Je to hra řízená programem a za provázky netahá hráč....
-
Když neplatíte nejedete. Taktika, týmy, to vše jsou jenom kecy. Je to o penězích. A já je tam cpát nebudu. A hrát bez placení znamená dělat terč. At si to nechaj.
-
wot je super hra, bohuzel straslive zabugovana. Kdyz byla hra vydana byla super, sice zamozrejme tam bylo par bugu, ale to by se dalo jeste prezit. Bohuzel wargaming tyto bugy vubec neresi a kdyz de neco opravovat tak to dela stylem ze nahraje neco noveho, to prehraje to strare a vsechno se "posere" jeste vic. Bohuzel tuto strategii praktykují poslední rok a ta hra je na tom opravdu spatne. po kazdem patchi je ta hra horsi a horsi. Tak uvidime jak dlouho jim vydrzi hraci, protoze uz ted tak 1/4 ubyla.
-
Wot je pouze hra.Ja osobne ji hraji pouze pro zabavu.Pokud nekdo tvrdi,ze nejde hrat bez premium uctu mele nesmysl nebo neumi hrat!! Samozrejme je to tezsi,ale kdyz neni clovek hloupy dokaze vydelavat i bez uctu.Hra neni zcela bez chyb co ze mi uplne fuk,kdyz hraju s T-50-2.To je masakr *3* *3*
-
No kdybys okusil, toužil bys... Na svou třídu jsou premium tanky hodně vyspělé - krom toho že se snimi býborně hraje mají ještě jednu obrovskou výhodu oproti "běžným" strojům - dostávají extra bonus ke kreditům získaným za bitku (a to dost citelně). Pak není problém dostat s Lowem nebo Typ59 120 000 kreditů za bitku... Pro mě jsou bohužel cenově nedostupné, ale mít možnost nějaký vlastnit, neváhal bych... *5*
-
omg! StugIII je jedno z vůbec nejlepších TDček.. Navíc třídy V což jsou nejlepší peněženky. Že se hází nízké tiery k těm vyšším je podlemě taky naprosto v pořádku a je to samo sebou záměr. Já teda používám jako peněženku KVčko a můžu říct, že nejradši mám právě bitky proti tierům VIII-IX protože za dmg tankům o 3-4 tiery víš dostanu daleko víc kešů (právě proto že to chce pořádný kunšt nějaký jim udělit);-). Přitom půlka z nich mě sejme na 2 rány, TDčka pak klidně na jeden. Kdo umí a ví jak se v které dané bitce chovat, ten se nestratí i se slabým tankem. Naopak spousta hráčů se časem vrací právě k těm nižším tierů, kde si užijí více zábavy nežli s top tiery..
Na závěr můj tip: Ať si každý spočítá jak na tom doopravdy je http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/ protože nejvíce na Matchmaker nadávají špatní hráči a pak ať se zamyslí jak to zlepšit...
(Garáž: IS-7, IS-4, Object 704, Su-100, KV-3, KV, SU-14, T-44, BT-2, Tettrach) -
- platici/neplatici " ta hra byla delana na to aby vyvojarum VYDELAVALA , ne aby oni dali nekomu neco zadarmo - neplatici ve hre slouzi k tomu aby meli platici hraci se silnejsima tankama koho zabijet a proc tu hru hrat/platit
-matchmaking - mam jedinou vyhradu - pokud to na jednu stranu hodi 6 tanku jednoho typu a na druhou stranu zadnej .staci aby to rozdelilo na 3 a 3 - urcite by to nebylo narocny programove ani technicky , jinak jak k tomu breceni tady - s kv nebo kv3 si klidne dovolim i na 9ky diky 107mm delu , akorat se musim schovavat protoze nevydrzim vic jak dve rany ze, navic francouzsky tanky nemaj pancir , zvlaste na vezi aby odolaly tomohlue delu :)
- cety - neplatici muzou delat dvoucelnyy tymy, premiovy accounti muzou delat 3clenny tymy a ani ve trch mnohdy nemate sanci vyhrat bitvu diky lamerskymu zbytku tymu , mozna az budou casem 5clenny tymy tak bude moct 5 lidi rohodnout bitvu -
Po posledni akci "patch" by spis bylo zahodno, kolik hracu neni nasranych - vyroba patche 1/2 roku, vyhozeno 90% lsibovanych veci a jeden megapruser s jeho aplikaci ...
-
Problem je predevsim to, ze ty nevidis 80t tank uprostred pole 100m daleko, protoze mezi tebou a tou potvorou je "krovicko", ve kterym by se neschovalo ani maly decko. Navc ten tank navidis ani kdyz po tobe strili ...
-
I neplatici hrac muze klidne hrat top tanky a pouze top tanky - pokud to umi.
-
To neni vse, jeste premiove doplnky (ktere velmi razantne zlepsuji parametry) ale pekne se to prodrazi, nove kamuflaze ... a dalsi veci za realny prachy jiste pribudou.
-
V realu je to zhruba nasledovne +- 150k - 200k hrajicich na RU serveru, cca 30 - 50k na EU, a cca 15-20k na US (mineno denni prumer online ve spicce), takze hrat muz neco kolem milionu hracu, z cehoz tak 100k bude hrat pravidelne.
-
tak asi je to tak nastaveny, ze kdyz neni volnej ten trier tak to dohodi nejblizsi aby hraci necekali. vubec me to nevadi, ze me to hodi o 3 triery dolu o to je to zajimavejsi. kolikrat palim, trefim zepredu a nic se to odrazi tak mirim do kukatek , nebo pasu nebo se snazim dostat zezadu k motoru jestli to jde. Spolupracuju s ostatnima. Zkusim HE a podobne. Podle me je to v pohode. samozrejme, ze se nekdy stane, ze to hodi traktor k trieru 6 ale to jsem videl za nejakych 1000 her tak mozna jednou dvakrat. Hold byl v nespravny cas na nespravnem miste =)
-
Myslis zamereni tj zoomovani pres shift? Jo tam je problem v tom, ze se u toho nacita swf soubor, coz na nekterych konfiguracich dela problemy. Da se to v pohode odstranit ve slozce hry.
-
Ty si jeden z těch týpků co obhajují cokoliv za každou cenu co? Prosímtě vrať se na zem a přestaň mlet kraviny. V současné verzi ti HE už vůbec nepomůžou, jelikož jsou tak ponerfované že je až hamba ...
-
Je mi vážně u pr co si tam s matchmakingem dělali, mě jako hráče zajímají výsledky.
"k sobě hází tanky, které jsou i přes lepší pozici při hraní(kterou taky vždy nemají) neschopné efektivně bojovat proti vyšším tierům".
"Když máš o tři tiery nižší tank, těžko můžeš v té bitvě něco (podstatného) vůbec udělat(nejsi-li scout). Proto by tě ta hra ani do té bitvy hodit."
Čti si mé příspěvky, všechno tam je, nechci aby to k sobě házelo stejné tiery, chci aby to k sobě neházelo tanky které si neškrtnou proti 80% nepřátelského týmu. -
myslis, ze ten matchmaking netestovali. Zrejme je to kompromis jak je to nastaveny. Ono rict aby to davalo dokupy jenom stejne triery je sice fajn ale asi by te nebavilo cekat treba nekolik minut protoze prave z tveho trieru neni na match dost lidi. Mne taky treba sere arty protoze staci aby prijel nepritel na nejakou vzdalenost ani nemusi byt otoceny mym smerem a jsem oznacenej na mape a arty me sunda. Chtel bych aby to bylo tak, ze pokud mne neoznaci nepritel tak me arty nevidi. Ale chapu to tak, ze ve vezi je velitel, ktery ma rozhled 360° a hlasi pozice nepratelskych tanku. Musel bys videt vsechno nastaveni ktere udelalo studio jakym to funguje. Takhle se muzes jenom domyslet proc je to tak nebo tak.
-
1: Hra není realita.
2: Ve WoT nejsem žádná lama, hrál jsem jak s kámoši tak v klanu, o možnostech hry víc než dost.(měl jsem staty tak 1.5 kd 1000 her)
3: Matchmaking stojí za hovvno od bety až poteď, za tím si stojím.
4: Ne, není sranda když s tankem snažím jen přežít.
5: Nevím co tu řešíš BF3, nejenže ho nemám, taky je uplně o něčem jiném.
6: Čti pořádně příspěvky druhých.
7: To je ale pitomá ztráta času se tu s váma hádat hoši.