Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí 18 miliony hráčů
22.12.2011 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Tak třeba uvedení Lowe byla těžká prasárna. Osobně si myslím, že tohle mělo dopad na gameplay, alespoň na publiku. Nebavíme se o CW, to je jiná liga. Když jsem s tím prašil, uvedli toho čínskýho tanka. Zdál se jako dost silná a brutálně rychlá mrcha. Každopádně Lowe byl těžkej kalibr, na to, že si jej nemusíš vydřít. Pak se taky běžně stávalo, že s ním jezdili totální jelita (nemuseli se k tomu prostřílet = zkušenosti),což pak prznilo hru.
-
Přesně. Když mě to postaví s VK3001 proti IS4 ... taktizuj si jak chceš, ale NIKDY to nedáš. Není způsob jak tohle vyhrát a děje se to. Ano, když máš lehký tank, můžeš dělat scouta či návnadu ...na publiku vskutu zábavné.
Hrával jsem tanky, už dlouho kvůli matchmakingu nehraji. Vsadil jsem místo toho na BF3 (zatím jsem se k němu moc nedostal, ale alespoň si jej prostě koupím a hraju ...ne jako ve WoT, kdo víc maže, ten víc jede ... -
Maj tam blbej matchmaking takže to k sobě hází tanky, které jsou i přes lepší pozici při hraní(kterou taky vždy nemají) neschopné efektivně bojovat proti vyšším tierům. To je problém, na tyhle herní mechanismy/ týmovou hru si nestěžuji ani v jednom slově, to je naopak dost velký plus týhle hry. *3*
-
"A to jsem člověk co měl v betě IS7, elephanta, t44, su-8, isu 152" Myslíš si že jako tu hru neumím hrát když jsem tohle všecko měl v betě, stěžuji si na to jak se super hru nestarají jejich asi ne až zas tak super autoři. Tak klidni hormon a přečtisi můj příspěvek znovu a nechytej se slovíček.
PS: Kup si stug 3 a snaž se jen s tím vydělat na japz4, jde to, ale budeš skřípat zubama a zrovna já to nemám za potřebí když se chci u her bavit. *3* -
A co pomuze vlezdozadkum? Ta hra ma potencial kterej je zabitej matchmakingem, exp systemem atd. Jenom proto ze je to jedina hra svojeho druhu neznamena ze budou vseci drzet pusu a krok. Takzetak *7*
-
poskod mu motor, poskod vez, zabij strelce a pod., bude pomalejsi, pomaleji nabijet. Fakt nechapu takove lidi co furt vyplakavaji. Tech par milionu lidi by to asi nehralo, kdyby to bylo nahovno.
-
paneboze co se stezujete je to o taktice. to snad chcete aby meli vsichni mause ve hre? o cem by to pak bylo. Mas tam zasahovy zony. Vepredu je nejsilnejsi panzir tak to zkus zezadu. Nebo zkus HE strelivo. I s malym ale rychlim tankem muzes mit skvele skore a vyhrat. Videl jsem to nespocet krat. Podle mne je to skvele udelane. Nechapu takove lidi co furt vyplakavaji jak je vsechno nahovno jak jenom jim vsichni delaji naschvaly jak jenom je to haze mezi silne tanky kdyz maji slabe tanky. Se snazte, spolupracujte z ostatnimi. Takovym plackum jako jste vy pomuze jenom nejaky wallhack aby byli spokojeni a porad jenom vyhravali. Hochu nauc se prohravat a budes vedet jak vyhravat. Tak ve hre jak v zivote.
-
pokud jsi nehral, proc tedy reagujes na jeho prispevek? hru si hodnot jak chces, ale pokud je rec o f2p modelu hrani, je podle me nejlepsi, jaky se zatim ve f2p hrach objevil... za penize neziskas nic lepsiho, co by limitovalo hrace, kteri hraji zadarmo. v praxi to znamena, ze ten kdo neplati si slozi stejny build nebo koupi stejne hrdiny jako ten kdo plati akorat o neco pozdeji... za penize si muzes koupit navic akorat tak skiny k hrdinum, ktere ti ve hre nepridaji zadne statistiky navic, tudiz te nezvyhodnuji. btw o hru se autori dobre staraji a minimalne kazde 2 tydny vyjde patch, ktery balancuje hru a novy hrdina do hry
-
Jako tresnicka na dortu toho matchmaking systemu je fakt ze kdyz mas stock tank s ubohym plivatkem tak nedelas dmg. Kdyz nedelas dmg nemas xp. Kdyz mas houno xp tak dlouho trva vyexpit lepsi delo. K nezaplaceni *6*
-
Hra je na tom teď snad ještě hůř a vývojáři jen chlastají vodku a vymýšlejí kraviny. Takže ano, je to vlastně v podobném stavu jako beta.
-
Tak to je nejaka haluz, to se me jeste nikdy na poli (nebo na jinem miste s primou viditelnosti) nestalo. V lese jo - je to i docela pochopitelne - z takoveho zavreneho tanku tema sterbinama toho zrovna moc videt neni, kor kdyz je vsude kolem vegetace, ktera zakryva primou viditelnost. Ale jak rikam, na poli nikdy. Nebyla to spis nejaka haluz u tebe ? Nejaky ping peak ? Wifi ?
-
Premium tanky se kupují kvůli matchmakingu, který je favorizuje a kvůli vydělávání.
-
Právě že se to děje na poli...
-
Hru jsem hrál od closed bety do konce open a pak ještě tak rok po vydání asi týden. Už v closed/open slibovali dvojnásobek tanků, nové mody, kooperaci a tuny map(a další tuny věcí) a já tam po tom roce viděl pár nových tanků a map, pořád debilní matchmaking, který mě naštval jak cip páč mě házel na tier 5 do bojů, kde jsem byl bez šance=konec, arty pořád stejně debilní. Sice nevím jak to je teď, ale hra je asi pořád v podobném stavu jako beta. A to jsem člověk co měl v betě IS7, elephanta, t44, su-8, isu 152. Nedokončí ani WoT a už dělají letadla a lodě...už jsem to tu někdy psal a je to tak pořád.
-
Kdyz rekli ze je to free tak je to free. Klidne muzou udelat mesicni poplatky. To ze reknou free to play a na vyssim lvlu te zariznou s tim ze bud budes jak osel farmit nebo si zaplat neni free ale haj*lovina.
-
Jak sem rikal - tezko muzes cekat ze takovou hru nekdo udela uplne zadarmo.
-
Pravda,moje chyba,premimium acc jsem nikdy nemel,tak si to presne nepamatuju. *3*
-
Ale je, jak sam pises - pokud ti chybi prachy muzes je nafarmit s jinym tankem, jehoz provoz je levnejsi. A nestoji te to realne ani korunu. Me osobne prave prijde ten zpusob placeni velice ferovy, protoze nedava platicim hracum zadne realne vyhody v bitve takze i s free uctem muzes v pohode bojovat a nejsi tam jen zradlo pro psy jak v mnoha jinych "free 2 play" hrach.
-
Ale rec byla o zvyhodnovani platicich hracu v bitve.O tom,ze s premium tankem se mnohem snaze financuji tanky na vysokych tierech se snad nikdo nepre.
-
Ne to jsem nikdy nerekl. Ale z pohledu hrace co chce hrat s tankem na vysokym tieru tak bud musi a) farmit prachy s low tankem coz je blbost, protoze chce hrat s tankem s kterym chce hrat a nebo b) zaplatit si premium tank a ani jedna z techto moznosti neni Free to play.