Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No dobre, ale to se ti nedeje na poli, ze ne ? To se ti deje nekde v lese kde mas vsude nejake kere atd. ktere ti brani ve vyhledu.
  • At maji, to je prece v samotne bitve nijak nezvyhodnuje, ne ?
  • To by bylo zajímavé kdyby to bylo více reálné jak píšeš :) Už vidím Tigra jak střílí vesele na tří kilometrovou vzdálenost tanky které ho nemohou na tu vzdálenost poškodit.No bylo by to zajímá.Rozhodně by to muselo být pak více taktické atd....
    -Co mne nejvíce vadí je to odhalování tanků.Proč to není sakra logicky.Tam kam čumím tak to vidím (jestliže není schován).Chápu omezení dohledu pro různé tanky,ale nechápu proč čumím za roštím rovně a najednou vidím tank na 50mm který jede přímo na mně.To jsem si chtěl koupit maskovací síť na Tank Destroyera,ale zjistil jsem,že by byla na prd.Stejně když stojím a nikdo tak sám nepřátele často vidím na malou vzdálenost a to jede po rovině.Pak naopak on mně vidí.
  • Jo ani platici hrac nemuze hrat top tanky. A proto Lowe a T-59 maji 60-80k za vyhru. Tanky za prachy. Si trochu protirecis ne? *2*
  • Jen tě opravím - zisk je 1.5x, ne 2x :)
  • Promiň, ale jsi trouba a opravdu jsi nepochopil, o co v té hře jde :)
    Celá hra stojí na tom, že ani platící hráč nemůže pořád jezdit s top tanky. Každý musí občas přesednout do něčeho slabšího, čímž vývojáři dost slušně zajistili, že ani po půl roce není vůbec problém jezdit okamžitě zápasy se všemi typy tanků - a navíc jsou zápasy více vyrovnanější, než byly v betě, protože tam opravdu měl každý to svoje top a s tím si jezdil.
    Hraju to už rok, je to super hra, balanc v rámci možností výborný a zábávy, že by se dala vyvážet. Podle mě top F2P hra.
  • S tim problem nemam - donedavna jsem to hral na 6 let starem komplu a pri snizenych detailech jsem mel fps stabilni a v pohode hratelne.
  • Hral sem posledni betu a finalni verzi. A jestli jak hodinky mas na mysli ze kdys vidim tanka tak v poho 80fps a pri zamereni 25fps, tak to je teda paradni optimalizace. Ale treba uz to opravily(ale i tak se ktomu urcite nevratim, hra je strasne stereotipni).
  • ajo tak to mi nejak uniklo, dobre vedet
  • Ty jsi to asi moc dlouho nehral co?Ty premium tanky nejsou o nic lepsi,nez bezne tanky ve stejne tride(tieru).A celkove jsou ve hre lepsi tanky,nez jsou ty premium.
    Premium acc te zvyhodnuje akorat v tom,ze ziskavas 2x xp a herni meny.Ale ve hre samotne te to nezvyhodnuje.
    Jedine v cem je neplatici hrac opravdu omezovan je fakt,ze zhruba od tieru 8 jsou munice a opravy opravdu hodne drahe a setreni na tanky tieru 9 a 10 je opravdu na dlouho.
  • aj free account moze robit platoon, ale max. 2 ludia
  • Jinak to ze si nemuzes vybrat mapu mi taky nevadi, map je tam dost, nahodne se stridaji takze nic co by mi nejak extra vadilo. A s tim ze te to nuti kempit taky nesouhlasim. Prave kdyby byl neomezeny dohled tak by to byl teprv poradny kemping. Ovsem taky nelze doufat, ze pokud se s pokrikem banzai vydas vstric nepratelske obranne linii tak prezijes. Je fakt ze ty random battly sou jen takova sranda a moc takticke to neni, je to takove free for all a je lepsi pockat az se noobove vystrili a pak teprv neco resit, ale treba kamos hraje uz od bety s CSA a ty jejich turnajove bitvy co jsem videl jsou teda velice takticke, to uz je uplne jina hra. Ja jsem spis prilezitostny hrac takze osobne hraju jen nejake ty randomy pro zabavu.
  • Party muze vytvaret pouze premium acc, ovsem pozvan do party muzes byt i s free accountem. Co se tyce tech bojovych vyhod premium tanku tak nesouhlasim. Neprijdou mi o nic lepsi nez bezne tanky na stejnem tieru, jen se k nim holt neda dostat pres system expu, ale pouze za goldy. Osobne jsem nikdy po zadnem netouzil.
  • S tou arty souhlas, nejlepsi sou bitvy kde zadna arty neni :-) Co se tyce tech mechanik co zminujes, tezko rict. Nejak jsem se o to nikdy do hloubky nezajimal, necetl fora ani tak neco, takze nevim co komunita chce a nechce. Neni to hra co bych hral kazdy den jako nejake mmoprg, zkratka k tomu cas od casu sednu. Na soucasne herni mechaniky jsem si zvykl a neni tam nic co by mi vylozene vadilo, takze tak. Jen si myslim, ze pokud by to zacli prehanet s tou realnosti tak by museli skutecne udelat *podstatne* vetsi mapy (a i tak by napriklad nemci meli obrovske vyhody s jejich kanony - tuhle jsem v jednom dokumentu videl ze bylo bezne ze na zniceni jednoho tigra padlo i 5+ shermanu). Navic podstatne vetsi mapy by znamenaly podstatne delsi bitvy - na 10x10 km velke mape by se to asi nedalo stihnout za soucasnych 15 minut. Podle me to v soucasnosti docela v poho. Kompromis mezi realnosti a zabavnosti. Simulator to neni, ale taky to neni uplna arkada.
  • rancor1223
    Držel jsem snad do 5 tiery na americký M7 a musím ti říct že tak sr*čkoidní tank jsem dlouho neviděl. Nic nevydrží, rychle nejede, dělo (upgradovaný) úplně nanic. V tu chvíli jsem přestal hrát...
  • Navic pokud si dobre pamatuju,tak pokud nemas zaplaceny premium,tak ve WoT hrajes jenom solo?
  • rancor1223
    qwerty: Jo, nezahraje si, ale já se vždy když to vidím náramně bavím jakého super kamaráda to musí mít že ho vezme s sebou *1*
  • Tohle je dalsi z tech projektu,co spini onu znacku F2P. Ackoli to neni dotazeny do extremu,jako napr. u APB,i tady je to casem pro neplatici frustrujici. Ackoli se to hrat da,neni tam balanc mezi tankama,takze kdyz si nekdo koupi nejaky fakt dobry stroj za prachy,je totalne zvyhodnen proti neplaticim hracum. Tohle neni F2P. Priklad dobry F2P je League of Legends nebo treba Team Fortress (u TF aspon z pohledu novyho hrace). Kdekoli se ve F2P daji koupit zbrane (vyjimka TF2,tam ty rozdily nejsou markantni) nebo o hodne lepsi munice (granaty a ja nevim co vsechno -> APB),je to jenom dalsi bullshit.
  • rancor1223
    Nemůžu než souhlasit, vše zmíněné je neskutečně doj*bávající, ale i přesto všechno je to dobrá hra *1*, má ten fun-factor, který spousta jiných her postrádá.
  • No jasně, ono je to celkem začarovany kruh jak to funguje teď. Ale řešeni tam je, třeba aby artiny viděly opravdu jen někoho kdo byl spatřen - označen červenym čtvercem jako je teď, zatimco ostatni tanky by byly pořad viditelne, jen by nebyly označene, možna měly tanky blbou optiku ale nikdo je nikdy neomezoval ve vyhledu do dalky. Tuplem když nastavaji připady, kdy se tank objevi někde deset metru před tebou když vyjiždi zpoza křaku nebo kamene, to zpožděni je občas tak tragicke, že to vypada že si sundal plašť neviditelnosti.

A to by byla třeba zajimava mechanika, aby každy tank mohl označit jen jeden jiny tank, nebo vice podle toho jakou ma teda viditelnost, protože to jak funguje arty teď... vždyť arty je prakticky wallhackujici destroyer s double damage.

Jinak WoT je taky jedina hra, ktera ti neda možnost si vybrat mapu a nuti tě kempit celou dobu, nedovoli ti odejit beztrestně uprostřed bitvy, hažě ti to uplně retardovaně poskladane tymy.

Ja si nedovedu předtsavit, že by některe ty mechaniky aplikovali třeba do BF3. Navic WoT developeři maji opravdu uplně v prdeli jakekoliv nazory komunity. Raději se zabyvaji kraviama jako jsou kamuflaž a troubení, než aby řešili opravdove problemy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit