Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tim spottingem je to taky diskutabilni. Souhlasim, ze je obcas docela divne, ze sedim v tanku a cumim na kopec ktery je 500m ode me, ale nevidim na nem enemy, protoze muj tank ma "dohled" jen 400m (priklad), ovsem kdyby tam byl dohled neomezeny tak by to zas dopadlo tak, ze by oba tymy kempily na bazi a jen se odstrelovali artynama. Musely by se udelat podstatne vetsi mapy nejspis. Jako tezko rict. Souhlasim ze obcas toho vychazeji podivne situace, ale celkove vzato mi to prijde vyresene docela dobre.
  • Jo tak kdyz sou lidi v party tak to je uz je neco jineho. Pokud typek co ma traktor jde do party s nekym kdo ma tigra tak to uz muze leda podekovat tomu svemu kamosovi za to ze si nezahraje :-)
  • Když jde o E-75, tak je skoro jedno, jestli máš tier 2 nebo tier 6.
  • World of tanks se chlubí 18 miliony leda tak zaregistrovaných hráčů za celou dobu. Stala hračska zakladna je tam jen kolem 200-300 tisíc. Třeba mě tam počitaji 3x, pro každy server mam registraci, a nehraju to už davno. Hral jsem to přes tři měsíce než mi došlo, že to je ztráta času ve stavu v jakem to teď je.

To by mohl třeba Blizzard tvrdit, že má několik stovek miliónů hráčů hry_jenž_jmeno_nesmime_vyslovit, protože to spousta lidí jen zkusila a nikdy nezaplatila předplatne.

A k WoT... je hezke dělat recenze po par dnech hrani na začatku levlení. Ale po delší době by se zjistilo, že ta hra ma tolik nedostatků, nedodělků a hlavně špatně vymyšleny system od spottingu, přes balance samotných tanků po matchmaking. Bohužel je to jediná hra svého druhu momentálně. Hodnocení bych tomu dal tak 6/10 a i to je moc.
  • rancor1223
    Mělo by platit že to dohromady dá vždy jen 3-4 tiery. I tak často nemá někdo šanci. Největší zábava je vidět nějakýho chudáka v Tier 2 tanku na serveru s E-75 protože ho tam přitáhnul nějakej kámoš *1*
  • jj, ale ta premiova munice taky neni zadny vrazdosmrt. Ma jen vyssi penetraci oproti obycejne, dmg ma stejny, takze osobne to ze obcas narazim na blazna co hraje random battle s premiovou munici mi zily netrha.
  • Jak kdy. Zalezi skutecne na tom co za hrace s jakyma tankama sou zrovna v battle queue. Obecne je lepsi slabsi tanky expit dopoledne nez dojde ze skoly a z prace vetsina stalych hracu, kteri expi silnejsi tanky. Pak je logicky i v queue vetsi mnozstvi silnejsich tanku nez slabsich, cili to posklada tymy z toho co je zrovna k dispozici. Je to diskutabilni, mozna by bylo lepsi kdyby zavetli nejake skupiny tieru ktere by to davalo dohromady (treba 1-5,6-10) coz by ovsem zase prodlouzilo cekaci doby na bitvu (ktere jsou v soucasne dobe prakticky nulove).
  • Můžeš mít lepší munici. Ale pokud to hrát neumíš nebo narazíš na výborný hráče, tak Ti je na nic. Takže souhlas.
  • Musíš scoutovat:)
  • Kdybys ještě chvíli vydržel, tak s velkou pravděpodobností bude naopak další tier výbornej tank. Zrovna u německých tanků se kvalita docela střídá. Pak je taky dost znát výcvik posádky. Na 50% skoro nehratelný, na 100% úplně jinej tank.
  • Na teto hre je prave fajn, ze si to muzes zadarmo stahnou a vyzkouset jak dlouho jen chces. Nemusis za nic platit, pokud nechces. To se mi velice libi. Taky se mi velice libi, ze placene accounty nemaji zadne nefer vyhody v samotne bitve jak to byva u jinych f2p her, kde placene accounty s premiovym gearem killujou freeckare s prstem v nose.
  • Nebo naopak nejslabší.To poskládání je často divní.Prvně jsem se těšil na lepší tank protože budu ty slabší dávat raz dva :) Pak mně to ale hodilo mezi silnější :) Tedy pouze se to posouvá.Alespoň,že peníze se pak lépe vydělávají
  • jsem s dosti věcma nespokojen ale stejnak to občas zapnu s vírou že někdy se nesmyslný bugy a podivnosti opraví.
  • Nápad to je dobrý a provedení také.Není to HC,ale ani moc lehké.Mnoho věcí tam funguje jak u tanků má.Bohužel problém je neustále nové patche.Často zásadně něco změní a pak nastává problém.U platící hry očekávám nějakou stabilitu.
    Momentálně jsem koukal,že si hodně lidí stěžuje na systém odhalení tanku.Stává se,že na rovině koukáte ze křoví(jste schován) a najednou 30m před před vaším nosem vyjede tank. To je trapné a degraduje to tu realitu kterou se chlubí.Navíc to není ani logické.Proto je lepší si něcé přečíst než se do hry opravu ponořit.Pak se stane,že si něco koupíte co je dle popisu a logiky dobré,ale ve hře to je na prd.
  • rancor1223
    Kdyby nebyli spokojení tak to asi nehrajou, ne? Musí se ale samozřejmě brát v úvahu i to, že pár milionů je neaktivních. Přesto je to více než úctyhodný výsledek.
  • Já jsem:)
  • rancor1223
    Trollíš dokud neuvedeš pádné argumenty...
  • rancor1223
    To jsem nehrál a z toho co jsem viděl ani nechci... *3*
  • kolik hráčů z těch 18 milionů je spokojených už neukážou *3*
  • Zezacatku je to docela oser, to je fakt (a je jedno jestli hrajes s free nebo premium acc). Casto se dostavas do bitev, kde mas jeden z nejslabsich tanku takze te kde kdo sejme na jednu ranu. To me taky docela sralo. Zalezi to na tom kolik hracu zrovna hraje a ceka na bitvu - podle toho to posklada tymy. Ale pak jak uz si treba na tieru 5 tak uz se to da. To uz obcas byvas naopak i nejsilnejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit