Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz je to tady ! Den, kdy po sobe tanky nebudou strilet, nybrz hazet svoje veze ! *1*
    Ale ne, vypada to dost dobre. Upravi nebo uplne zmeni jeste par mechanik a tanky z War Thunder, na ktere jsem se tesil, se mohou zacit bat a to jeste ani nevysly...
    • wenceslaus
      Odlétající věže a pásy, přizpůsobující se terénu jsou ve WT tancích taky. Jen to ničitelné prostředí ještě ne... prý Soon TM :-D
  • Enclaw
    Tak Wargamingu nic jiného nezbývá. Blíží se War Thunder: Ground Forces, který minimálně po stránce grafiky vypadá o 100% lépe. Konkurence jim jedině prospěje. Já jsem každopádně nad WoT zlomil hůl už dávno. A to kvůli otřesně optimalizovanému enginu (single core FTW), lagování a stupidnímu systému spottingu...
    • A já zas po zkušenosti s WarThunder betou zlomil hůl nad ním.
      Spousta idiotů řvala, že chce realizmus - tzn. tanky většinou chcípnou na první ránu, takže jedna polovina celou hru kempí a druhá polovina vybuchuje jako petardy na silvestra. Grafika je slušná, hratelnost - najde si své zastánce. Možná tam přelezou všichni snipeři z ostatních FPS her, protože to teď WT připomíná.
      • To ze tank chcipne prvni ranou ale nema s realitou nic spolecnyho ... naopak, behem ww2 bylo zcela bezny, ze tank byl plne bojeschopny i s desitkama zasahu a spoustou prustrelu. To ze strela prorazi pancir totiz v ty dobe nebylo nic fatalniho, pravazne slo totiz o ciste mechanicky pruraz => bylo treba jeste zasahnout neco uvnitr.

WT bude mit spis zasadni problem v arkade rezimu a kombinaci tanky vs letadla. Vazne chci videt situaci, kdy si kazdej veme nejakou kombinaci ... a ve finale jedny strane zbudou letadla a druhy tanky. To je podle me holej nesmysl. Smysl by melo, kdybych si jednoduse nekde zaskrt, ze chci hrat proti hracum ... a pustil si uplne stejne jako ted trebas letadla => mam 1-N letadel ... a misto pozemnich AI jednotek likviduji hrace ... kteri hraji ve stejnym rezimu, ale zase pouze tanky.
      • Veskoslav
        A WoT ne? WoT je v tomto kasatrofa, všichni se "zahrabou" a čekají....A když se někdo odváží vyjet, tak je většinou mrtvý.
        • To není pravda, ti nejlepší hráči jsou většinou ti nejagresivnější, ale musíš vědět, co si můžeš dovolit a co už ne.
          • Ale prd ... nej hraci si vzdycky aspon par minut pockaj, nez tardi kolem splnej ukol navnady ... => pobijou pri tom tardy druhy strany. A teprve pak vyrazej zlikvidovat ten zbytek.
          • Veskoslav
            No pokud se něco za poslední půl rok změnilo, tak se omlouvám, ale co ji já pamatuji, tak vždy vyrazí tak 3-4 tanky a zbytek se usadí a čeká. Strašná nuda.
            • Veskoslav
              No co jsem si pročítal fórum, tak lagy, nevyváženost národních bitev atd. jsou stále.
            • Pokud jsi to nehrál po nerfu artyn, tak ano změnilo se hodně.
            • Veskoslav
              Přesný zásah ti prakticky zničí celý tank, což ve WoT neexistuje.
            • No začal sem to po nějaké době zase hrát a že by tam byl nějaký massive player kemp sem si nevšim, právě naopak, záleží na mapě a hráči. Zase ve WoT ten tank něco vydrží, to jsou ve WT tak zranitelné ty tanky že chcípaj na jednu ránu?
    • hned jak bude končim s World of Tanks

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit