Přejít na výpis diskuzí
World of Wacraft slaví deset let a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
29.11.2014 | Redakce Games.cz
45 příspěvků
-
Wowko jsem nikdy nehrál a dávám ti mínus, protože jsi budižkničema, který nic neumí a tak má až příliš mnoho času zabývat se životy ostatních.
-
To nám ta statistika hezky narůstá - již 4 mínusky, neboli 4 závisláci co nedají na svůj "smysl života" dopustit *5* Jen tak dál, přiznávejte se...
P.S. A abych někomu nekřivdil, tak jestli se tu najde někdo, kdo hraje jen občas - tz. neni na tom závislý, nemusí mínuskovat, ale ať třeba napíše koment *3* -
Ale jo - kterákoliv činnost, která způsobuje, že oko nemění průběžně akomodaci (tzn. že nepřeostřuje na jinou vzálenost), jako třeba i dlouhé čtení, unavuje svaly co mění šířku čočky (čočka je jak optika) - no a po nějaké době ty svaly vyloženě zakrní, což se většinou již nedá vrátit - pak člověk musí nosit brýle... Takže ano, monitor (dlouhodobě) oči ničí.
-
Protoze mu uspech blizzardu lezi v zaludku. A to je dobre *1*
-
b? *12*
-
Monitor oči neničí
-
Pred prichodem lfr raidovalo max 10% hracu, HC komunita neni a nikdy nebyla velka.
-
10 let ruinování životů, mrzutých (posléze bývalých) přítelkyň, problémů ve škole, v práci, hubnutí / tloustnutí, zvýšení počtu dioptrií, apod... Čest výjimkám, kteří to uměli udržet na uzdě normálního hraní, a né závisláctví... *7*
P.S. Vzhledem k tomu, že znám dost WOWkařů a jejich životy (moji spolužáci, ať bývalí tak současní, kámoši mých kámošů apod), tak předpokládám, že mě začnou tací lidé hned kamenovat... takže si uděláme statistiku - kolik mínusů, tolik propadlých závisláků *5* -
predpokladam ze jsou pro tebe nevkusny i ty penize, co za to Blizz ma, nejspis bys je taky nechtel, pac je to prece brak... *7* *7* *7* rekni mi, proc lezes na diskuzi o veci, kterou nemas rad, vysvetlis mi to???ja tyhle lidi absolutne nechapu.... *11* *11*
-
stejně ta hra je peklo, at si kazdej rika co chce, v mym okolí každej kdo to hrál, to hrál prostě HC, ráno vzbudit, zapnout komp a vypnout v noci a repeat ideálně každej den třeba 6 let v kuse dokud nevyšla Panda... zaplivaný priváty, bordel, smrad, často bez práce, problémy...
-
To si ho presne vystihl
-
Haha, ty budeš pěknej blbeček co?
-
a? *12*
-
haha uražený WoWkař se ozval. Plastový mečíky a brnění už přestávají bavit?
-
Nebreč *13*
-
10 MILLION SUBSCRIBERS neni to stejne jako 10 million active accounts. Pocitaji se jen ti co plati, ne trial ucty nebo nekdo kdo ma herni cas zdarma.
-
10 let wowka za námi. Dalších 100 let před námi.
-
Nelži, počítají se všechny aktivní účty.
-
To už je ti deset, jo?
-
ne pocitaji se pouze ucty s predplatnym.