Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft bude slavit 7. narozeniny
20.11.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
No jo, ale WoWko ty lidi mělo. Jen lidi měli možnost být skutečně lepší než ostatní. Jenže časem se to všechno hodilo na jednu kopu. Endgame už nevidí 1% lidí, ale 50% a z WoW už je opravdu jen žrout času. Před 5 lety, když toho byl někdo zažranej, mohl to aspoň všem ukázat :)
-
Ale prosimtě. :)
-
o čem to tu kecáte? :D Vůbec netušim :D nějakej nerf, dung :D to jsou ho.na ty bláho... Běžte radši ven :)))
-
nz
-
*15*
-
Skoda ze uz to nehraju. Hra je to furt zabavna, na offi jsem hral asi 2.5 roku, ale od konce BC to tak nechutne zacali zlehcovat, ze na zacatku Cata jsem skoncil, a uz tam hraje kazdej malej fakan co si mysli ze je nejvetsi king kdyz dal nejakej heroic dungeon.
-
Tak to díky, že jsi se s námi podělil :D
-
To bude programem Games Fanatics.
-
runescape :D delas si prdel? to hrajes jen ty a tvoje mama ne? takova hnus grafika, hnus cela hra, panacci malinkaty, fuj ban
-
Feedest ye notte yon trolles!
-
Johoho hraju tuhle bozi hru uz 7 let, fakt parada, jeste ze mi to mamka plati, jinak bych byl v pytly !!! Pojdte si to radsi zahrat a uvidite jak vas to vtahne do sveta fantazirovani !!
-
Nechápu, proč se tady zmiňujete o hře jako WoW. Například hra RuneScape, která i podle drtivé většiny lidí lepší než WoW nedávno oslavila 10. narozeniny a na Tiscali dávají přednost takové ****** jako je WoW :D
-
A to nebyla nějaká výhra... Pokud chceš dělat MMORPG, musíš mít lidi ne 1%.
-
Hrál jsem, pár postav mám, ale už hrát nemíním a nebudu :)
-
Hrál si někdy vanillu? Blizzard při předělávání Naxxu vydal statistiku, že do původního 40-man Naxxramasu se dostalo jen asi 1% hráčů, nemluvě o tom, jaký zlomek z nich pak celej Naxx vůbec vyčistil. Jenom mít celej fialovej equip byl neskutečnej úspěch.
-
Já ne já mládnu...
-
Hraju WOW od počátku a začátky bych už nechtěl. Kdyby se WOW neposouval dál, tak už to nikdo nehraje *1*
-
7 let? Ježiši já stárnu :(
-
A koho zajímá tvůj nezájem? *4*
-
no sice nevim presne kdy co a jak prislo ale stejne se mi zda ze ty zmeny jako cross realm bg prisli daleko dyl nez je tam psany :)) , ale to je opravdu asi jen zdani. Kazdopadne se meli drzet predchoziho stylu hry.