Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft bude slavit 7. narozeniny
20.11.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Hraju WOW od počátku a začátky bych už nechtěl. Kdyby se WOW neposouval dál, tak už to nikdo nehraje *1*
-
-
Kecy, právě proto že se posouvá dál, bohužel stupidně, ho stálice z větší části hrát přestala... Já osobně sem přestal pár měsíců po vydání WotLK, pak se vrátil s Cata a po dvou měsících WoW definitivně opustil. Hnus co se hrou Activision provedl, a kýbl ho.en na Blizzard...
-
-
No, tak autorovi bych vzkazal, ze bych radeji hral vanillu na 1.10 popr. 1.11. nez to co je ted...
-
Johoho hraju tuhle bozi hru uz 7 let, fakt parada, jeste ze mi to mamka plati, jinak bych byl v pytly !!! Pojdte si to radsi zahrat a uvidite jak vas to vtahne do sveta fantazirovani !!
-
-
*15*
-
Feedest ye notte yon trolles!
-
-
Tak o tom zadna... Epic vec dnes a driv je neco uplne jineho. Drivejsi epic vec = dnesni epic vec s napisem heroic ;)
-
ja tech lidi co tohle parili HC uz par poznal, bez práce, IHNED po vstaní zapnout PC a v noci se z pozice v sede presunout do pozice vleže na témže místě - občas akorát rychle vyrazit pro jídlo a lehké drogy - no nepodelejte se takhle to vypadá. O vzhled absolutně nezájem, fuck off na všechno a roky a roky furt to samý v kuse.
JJ nandejte mi to, že řikám jak to bylo a rychle si mezi sebou namažte huby medem, jak je to vlastně to samý co sport, a sezení na prdeli doma se říkejte tréning až do zblbnutí :)) -
-
ja osobne nepatrim mezi HC hrace,ale obcas si rad zahraju neco,kdyzj e chvilka. nicmene nemusim nutne odsuzovat lidi kteri to hrajou vic nez je zdravo. vzdy me pobavi typek, co vleze na herni web a snazi se dokazat predevsim sam sobe, ze je lepsi nez ostatni,protoze chodi ven a bavi se s lidma. nech ty lidi zit,jak chteji.nevidim duvod hazet na ne spinu,kdyz jsou takhle stastny.ja z toho mam napriklad tak maximalne radost protoze oni jsou spokojeny a ja jsem spokojeny ze vic holek pro me. vubec nechapu smysl tohohle hateovani.
-
-
no sice nevim presne kdy co a jak prislo ale stejne se mi zda ze ty zmeny jako cross realm bg prisli daleko dyl nez je tam psany :)) , ale to je opravdu asi jen zdani. Kazdopadne se meli drzet predchoziho stylu hry.
-
WoW hraji od dob TBC takze jiz nejakovej ten patek, jsem prevazne zamereny na PvE ale ani PvP se nebojim, mam 3x 85 lvl z toho na dvou avatarech mam skoro to nejlepsi PvE co se da ziskat, na jednom i dost dobry PvP gear, spoustu achivu mam take i kdyz ne vsechny profese hotove goldy cca 200 kk takze se da rici, ze jsem dosahl vsechno co dnesni WoWko nabizi alespon pro me, takze zjistuji ze WoWko mi v tuhle chvili nema co nabidnout, cekam na 4.3 i kdyz si zadne iluze nedelam a sam nevim, jak dlouho me jeste WoWko bude bavit.
Zkousel jsem i jine MMO, ale vetsinou je to kopie ala des a bida, takze nezbejva nez cekat na jine a lepsi MMO. Momentalne hraji Skyrim a jsme spokojen i kdyz vim ze tahle hra me na delsi dobu jiste nezaujme. Preci jen hrat sam neni pro onlinovkare to prave orechove :) -
-
pockej na SWTOR. wowko uz nehraju dyl,ale tohle je pro me vyzva. novy svet,novy charaktery,v budoucnu spoustu novyho prinosnyho obsahu a trosku jiny system questu (dialogy) ;) *9*
-
-
Skoda ze uz to nehraju. Hra je to furt zabavna, na offi jsem hral asi 2.5 roku, ale od konce BC to tak nechutne zacali zlehcovat, ze na zacatku Cata jsem skoncil, a uz tam hraje kazdej malej fakan co si mysli ze je nejvetsi king kdyz dal nejakej heroic dungeon.
-
BIG BRAVO! CATA + LICH = EE. Zlaté časy TBC. Každopádně happy BRZZZDAY TOO YOU a přeju do života už raději žádnej datadisk protože datáč PANDA mě fakt dodělal :D :D raději si když už zůstanu na servru, kde je ještě stále lich a pokud i tam přijde CATa a následně panda, hažu na to ..... *5*
-
Jestli to nekdo hraje 7 let tak by mel navstivit doktora :o) BC jeste uslo dal uz je to pro maly smetaky ktery cucaj rodicum kreditky :o)
-
-
Já si myslím, že pokud někdo kouká do monitoru více jak sedm let, tak by měl navštívit doktora, což asi nebude tvůj případ, že pane hatere?
-