Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft bude slavit 7. narozeniny
20.11.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
uz 7 rokov nicia zivoty detom ktore potom nepoznaju co je to behanie po vonku s kamosmi len su drze a kecaju furt o nejakych raidoch a ked chcu zbalit dievca stuchnu ju na fakebooku
-
-
klasickej posranej a posahanej idio,t co musi do kazdyho stourat, dedku CHCIPNI
-
copak klouby jeste neboli? a co zada? zuby uz taky nejsou nic moc, co?
-
-
tak ma mdalsi zadrhel ve Skyrimu. jsem u takovych asi zlatych dverich kam vlozim klic co vypada jako dlan se tremi prsty ale neotoci se uplne. jen o kousek a pak to nic nedela *9*
-
-
Postup tech zvirat , jak spravne maji byt serazeny je vzdy zobrazen na tom paratu staci si jej prohlidnout v inventari :-p
-
Co si takhle přečíst popisky či deník, který si dostal k úkolu? Hmm? *7*
-
*8* dobře ty
v tom případě nechápu jak se ti povedlo Skyrim nainstalovat *5* -
-
Dneska nainstalovat hru dokaze i slepice, kdyz kolem Enter nasypes zrni.
-
-
jestli je to zlatej spár tak musis otocit tema trema kamenama do pozadovane pozice na to jak ty kameny maj byt spravne prijdes taky sem na to prisel neni to nic tezkeho
-
myslíš takovej ten zlatej spár?
-
-
jj
-
-
-
Ale že měl včera Half-Life 13. narozeniny to sem nenapíšete.
-
-
Protože Half-Life je věčný. Tohle upozornění, že WoWku je už 7 let znamená, že by už mělo skončit :D
-
Však přece WoWko, každý ho miluje. *14*
-
-
wowko na rozdíl od Halflife hraje ještě 13 milionů lidí. *3*
-
-
Who cares ? *6*
Můj názor, že je to pičovina nezměníš. -
-
Tvůj názor především nikoho nezajímá, šašku *3*
-
tvuj nazor vubec nikoho nezajima !!! di si hrat halfa jednicku mamlas
-
-
-
-
-
gratulujeme wow a prejeme ješte par dalsich let a hodne predplatitelu *14*
-
BIG BRAVO! CATA + LICH = EE. Zlaté časy TBC. Každopádně happy BRZZZDAY TOO YOU a přeju do života už raději žádnej datadisk protože datáč PANDA mě fakt dodělal :D :D raději si když už zůstanu na servru, kde je ještě stále lich a pokud i tam přijde CATa a následně panda, hažu na to ..... *5*
-
"Když už jste se dočkali začátku hry, nebylo výjimkou, aby jedna AV hra trvala až 10 hodin a v době jejího konce už v teamu nebyl žádný z hráčů, kteří ji začínali." Nestoudná lež, ačkoli je WoW nyní uplná sr.čka, zrovna tehdy byl skvělej a 10 hodinový AV bylo to nejlepší PvP co kdy WoW nabídnul!!!
-
-
Jo.
-
-
Skoda ze uz to nehraju. Hra je to furt zabavna, na offi jsem hral asi 2.5 roku, ale od konce BC to tak nechutne zacali zlehcovat, ze na zacatku Cata jsem skoncil, a uz tam hraje kazdej malej fakan co si mysli ze je nejvetsi king kdyz dal nejakej heroic dungeon.
-
Johoho hraju tuhle bozi hru uz 7 let, fakt parada, jeste ze mi to mamka plati, jinak bych byl v pytly !!! Pojdte si to radsi zahrat a uvidite jak vas to vtahne do sveta fantazirovani !!
-
-
*15*
-
Feedest ye notte yon trolles!
-
-
Nechápu, proč se tady zmiňujete o hře jako WoW. Například hra RuneScape, která i podle drtivé většiny lidí lepší než WoW nedávno oslavila 10. narozeniny a na Tiscali dávají přednost takové ****** jako je WoW :D
-
-
To bude programem Games Fanatics.
-
runescape :D delas si prdel? to hrajes jen ty a tvoje mama ne? takova hnus grafika, hnus cela hra, panacci malinkaty, fuj ban
-
-
Hrál jsem, pár postav mám, ale už hrát nemíním a nebudu :)
-
-
dej mi je prosím. Dokázal bych je využít.
-
-
Kdyžtak alleris@seznam.cz
Díky :o
-
-
Tak to díky, že jsi se s námi podělil :D
-
-
nz
-
-