Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Mists of Pandaria zná datum vydání
25.7.2012 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Takze teda 25.9 koncim s hranim wow.
-
-
Wow nehraju ale 25.9. me zacina druhy zivot a pandy v nem nebudou
-
Husty *1*
-
Proč? Někde jsem četl, že pandy jsou odedávna součástí WoW světa, jen že ještě nebyl prostor je fyzicky přidat do hry. Jsou něco jako třeba Boromir pro LOTRO. *3* Pokud se ti to nelíbí, možná si doposud špatně interpretoval svět WoW a nelíbí se ti tedy WoW. *4*
-
-
Protoze pandy jsou pro deti, narozdil od svatych krav, vesmirnzch koz, koboltu, murloku a dalsich ras. A navic je ve hre pokemon (coz je mimochodem jedna z nejlepsich vec, co do te hry za posledni roky pridali).
-
Pandaren byl puvodne takovej easter egg, cili prirovnavat to k Boromirovi z LOTRO je dost mimo.
-
-
Tak Boromir je taky takovej easter egg *1*
-
-
-
-
To může být i docela zajímavé, nicméně wow pro mě ztratilo smysl po ukončení prvního datadisku.
-
-
Tak tak, tehdy skončilo období přemýšlení *7*
-
-
takze digitalni collectors edice bude stat stejne nebo i vic jak krabicovka a jeste ani nedostanete artbook v pdf a soudtrack mp3... husta ojebavka a to ikdyby to tam dali za tu cenu *11*
-
-
Všiml sis, kolik stojí boxovaná CE a kolik Digital Deluxe? Je tam rozdíl 20-30€.
-
Hold si bude muset někdo ještě připlatit *1* Ale není to normal sb edice za 2500,- takže to nevidím tak černě. Třeba ji chtěli dát za 2000,- + tu krabicovou a nakonec ji slevnili *4* což je technicky blbost že *1*
-
Digitální Deluxe Edice bude za 50 EUR, krabicová Sběratelská edice bude za 70 EUR. Pro více infa si můžeš přečíst článek na našich stránkách. ;) http://wowfan.tiscali.cz/novinky/datadisk-mists-of-pandaria-vyjde-na-konci-zari/1/
-
-
U WOW jsem proseděl přerušovaně 5 let. http://www.youtube.com/watch?v=Zb3pnBDNFOs *14* *14* *14* *14* Guild Wars 2. WOW mi už nemá co nabídnout, pandy mě opravdu nezajímaj.
-
-
To jsem zvědav jestli to dopadne jako SWTOR.Všichni z toho tady byli na větvi všichni řvali revoluce a the best game evah a ted to nehraje nikdo.GW2 má silnej hype a já viděl pár videíí dokonce jsem si zahral i betu a musím říct že to zas takový zázrak není.Navíc GW2 bude o skillu (některé BG vám dávají itemy a řeknou:tak tady máš a běž s tím něco udělat) takže jsem zkrátka zvědav.
-
-
Já teda nevím, ale silný hype si předsatvuji úplně jinak. Já mám z hraní GW2 bety naprosto opačný dojem než Ty. Pro mě je to po dlouhí době hra, která přišla s něčím co má dost nových originálních prvků a po celý víkend jsem u hraní víc než dobře bavil...
-
-
Ja sem starej hrac GW1 a jestli jsem na ty hre neco miloval, tak to byla az uchylna variabilita skillu (55HP monk build, cistej minion master ... vazne to bylo docela sileny, kdyz clovek vzal do ruky kalkulacku a cet fora) a to, ze hra mela malo HP a MP a veliky regeny. V tomhle to byl original.
Kdyz jsem poprve pustil GW2 na 1. stress testu, tak jsem odvazanej zrovna nebyl. Nejak mi schazela ta variabilita z GW1. Na druhou stranu, ze vseho ostatni jsem si docela sednul na zadek. Grafikou pocinaje a event systemem konce. Druhej beta weekend jsem minul, ale ten treti jsem hral celkem 20 hodin. Uz nemam strach o chybejici variabilitu skillu. Nekdy okolo levelu 10 si clovek poodmika vsechny zbranovy skilly a trochu ovladne herni mechaniku a zjisti, ze je to variabilni a komplikovany az dost. Hlavni rozdil proti vsem ostatnim MMO hram je hlavne v tom, ze prehozenim zbrani clovek udela z mesmera (kouzelnik - iluzionista) but condition castera na stredni vzdalenost, dmg castera na extremni vzdalenost nebo stinovyho tanecnika na blizko (pripomina orka s katanou z WA3). Dve tyhle moznosti clovek muze prohazovat od levelu 7 v boji jednim kliknutim. Sam jsem byl prekvapenej jak komplikovany strategie jdou s 15-20 skillama vymyslet.
-
-
SWTOR uz sice nehram lebo som presiel na TSW ale okolo SWTORU nikto nekrical "revolucia", hned po oznameni bioware povedali ze to bude tzv. "wow-klon" a kazdy kto od toho cakal nieco ine bol id*ot - tak na to potom doplatil *3*
-
-
Že by BioWare říkalo něco o WoWklonu vážně nevím (a přitom to tak je). Jinak asi není třeba dohledávat rok staré hypové články - všichni víme, jakou mediální masáž EA na své tituly dělají. SW: TOR není špatná hra, teď jde ale o to, kdo má čas hrát ne-špatné hry (jsou to přesně tři lidi v sobotu večer na fleetu). Ale Guild Wars tak černá budoucnost nečeká už kvůli daleko příznivějšímu platebnímu modelu.
-
Jojo, kazdy kdo od mmo hry ceka ze bude dotazena, bude se dat hrat, nebude mit neoptimalizovanej engine a nebude to porad to samy a bude mit nejaky endgame je id*ot. *15* Tohle jsou veci co nici SWtor, jestli je nebo neni wow klon nehraje roli.
"Revoluce" a hypu tady byly plny diskuze, a kdo mel negativni nazor tak vimeco.
-
-
-
-
Po sklamani z Diabla 3 uz nedam Blizzardu ani korunu *16*
-
Konečně diskuze kde nepřidávají komenty vydrbaní nerdové s gymplu a nehádají se kdo má větší meč síly Jazz rulez ( a tím myslím hlavně hudební směr *1* ) *14*
-
Povodne som chcel tento datac ignorovat, ale po 5 rokoch hrania roku abstaku som si povedal .. Preco nie? vsak s mojim tauren warrom mozem krasne v PVP natrhavat tie tucne alicke chlpate jingjang "pozadia" (hrozna cenzura) a ako ma to bude tesit :-)
-
Pandy uz v zari !!! a tak zde mame posledni hrebik do rakve teto slataniny, ktera s warcraftem uz nema nic spolecneho.
To zase budou Ellendway, Plisken a spol onan*vat ... -
-
Pandy byli i ve warcraftu 3 a zminka o jejich zemi v příbehu je uz od pocatku, naopak se tento datadisk opet k warcraftu vraci
-
-
heh se musim smat az me tecou slzy do oci. Si zjisti jak pandy vznikly. Jako darek jednoho kreslire sve dcerce na vanoce. Pak to tam nejako zakomponovali. Pokud vim tak W3 je proste valka lidi a orcu. Jedine tehdy se muze vratit ke svym korenum. Ale ty budes asi ta mladsi generace co W2 popr W1 ani na obrazku nevidela.
-
-
A jak asi vznikly ostatní artworky pro jiné rasy experte, všechno je to fantazie Didiera, Metzena a ostatních umělců, si tam můžou dát cokoliv co je napadne, je to jejich svět a pandy do WOW jdou napasaovat uplně vklidu. A to ze jsou inspirovane cinskou architekturou? No boze, ve WOW uz mame Vikingy, Azteky, Egypt, stredovekou Evropu, Indiany, Steam punk a spousty dalsich.
-
-
Přesně, a doufám že to bude naopak skvělý datadisk, co se týče pandarenů. už jen proto, že Samwise je miluje a určitě by z nich neudělal něco trapného. Alespoň já mu/tomu věřím *5*
-
-
oprava ne W3 ale W. *9*
-
-
-
-
Teraz akože vážne, sarkazmus bokom...
To ešte niekto hrá ? -
-
asi 10 milionu lidí, skoro nic, to ma každe MMO dneska :-D
-
-
to tezko, spoustu lidi ma anual pass hraje diablo a pak bude hrat gw2, na wow se hodne lidi vysere si myslim :-) pandy sou zabijak cele teto supr serie :-)
-
-
Ten anual pass *1* *1* Nechat hráče předplatit si hru v době, kdy do ní nehodlají nic přidávat několik měsíců *1*
Well done Blizzard! Well done indeed! *1* -
-
...a dát jim za to D3 a mounta zadarmo.
-
-
Blizz taky není žádná charita... v tom problém nevidím. *3*
-
Ovšem dost z nich si kvůli tomu koupí MoP. Přecejen, hra stojí "jen" 35babek a když už to maj předplacené, tak proč toho nevyužít?
Hmhm?
-
-
-
supr serie? *15* *15* *15* *15*
-
Lidé odcházejí a přicházejí. Určitě se najdou lidi, kteří s WoW skončí, ale zároveň se najdou i lidi, kteří začnou nebo se k WoW kvůli novému datadisku vrátí. Nemyslím si, že nový datadisk se stane nějakým zabijákem série.
-
-
-
Ja osobne nie. Ale neda mi nereagovat. Debilnejšiu otazku si nemohol dat.
-
-
Na to se da rict jen.. http://www.youtube.com/watch?v=Ufq8wp2Ek3w :-)
-
-
Na to že vyjde tolikátého a tolikátého, bude stát tolik a tolik? U serious? *1* *1*
-
Vážně je GW2 taková revoluce, že se většina tvých komentářů týká GW2 tématiky? Nemůžu si pomoci, ale "fanoušci až na kost" mi dokážou zkazit i pohled na dobrý produkt, a to nejen v herním průmyslu.
Nehledě na to, že pod jinými články si toto video již sdílel, kdo ví jestli ne vícekrát. Příště zkus raději argumentovat, než pod všechno co má v názvu WOW cpát to jedno a samé video o ničem.
P.S. Nehraji a nejsem fanoušek WOW ani Blizzard -
-
Nemůžu než souhlasit. Takovíto lidé, kteří většinou trčí z komunity hry, protože neustále propagují svoji hru jako něco nadpozemského, potom vrhají špatný stín i na zbytek.
Já, například, mám WoW (Vanilla a BC, trochu i Wotlk) moc rád a GW2 se chystám hrát. Ovšem když se dívám na komentáře takovýchto lidí, opakovaně mě napadá, jestli má vůbec cenu si tu hru kupovat, když tam budu hrát s individui takového typu.
Nejhorší je, že někteří tihle jedinci nevidí na své hře vady, ale jen to pozitivum a negativa podvědomně zamalují na pozitiva nebo je ignorují uplně.
http://www.youtube.com/user/CaraEmm například. -
-
no vieš to je takisto s wowkom, aj tam su taky ludia
-
-
Nez jsem si prvne hru zkusil na GamesComu (jel jsem tam puvodne kvuli SWTORu a o GW2 jsem tam zavadil spis nahodou) tak jsem byl velky skeptik. Od te doby jsem zaryty fanboy a kazda z bet mi jen zvedla osobni hype:-)
Neoznacil bych to za nejakou velkou revoluci spis za masterpiece herniho designu. Kde je vsechno co z mmo znas udelano trochu jinak, propracovaneji a lip + pridali tuny vychytavek u kterych si pokazde rikas proc to sakra uz davno nikdo neudelal. Vsechno v te hre ma hlavu a patu a predevsim z kazdeho metru citis ze vyvojari do te hry dali srdce. -
-
No vidíš, a takovéhle komentáře zdejší diskuze potřebuje. Mám pár známých, co také očekávají GW2 s velkým nadšením. Pro fanoušky GW2... ne, pro všechny hráče stačí jen doufat, že to nedopadne jako SWTOR, a že nasadí laťku kvality MMO o něco výš. To ukáží měsíce po vydání.
-
-
To už ukázali s tím, že poslouchají fanoušky a nenechávají hru zabugovanou a neoptimalizovano imo *4* .
Teda, optimalizace ještě snad proběhne, zatím to není uplně nejlepší.
-
-
-
-