Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víc by mě potěšila mapa Tamrielu.
  • Pokud si vzpomínám, tak Games.cz je veřejná internetová stránka, ne tvůj soukromý kanál. Navštěvují ji tisíce lidí a každého zajímá něco jiného, takže je jasné, že tě nezaujme každý článek. Já čtu 10-20% novinek, ale nemám potřebu na to nadávat, protože takhle funguje každý informační web.
  • smejki
    by jsi? bravo, kozel zahradníkem.
  • Nesmíš to brát jako další z mnoha zpráv o WoW, ale jako zprávu, která píše o projektu jednoho nadšeného fanouška počítačových her a je úplně jedno, o který titul se jedná.
    Nebo se takhle budeš rozčilovat u všech zpráv, které informují o hrách, které zrovna ty nemáš rád? *7*
  • Zo vsetkych clankov co su tu si precitam asi 20% ktore ma zaujimaju a ostatne si proste nevsimam... skus ma napodobnit....
  • Kronoss1
    Jak řekl Voltaire.: ,, Nesouhlasím s vámi, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat".

Na druhou stranu by jsi mohl mít alespoň základní znalosti pravopisu a tam se počítá znalost psaní i/y.
  • Ano anglictina je lepsi :)
  • Kronoss1
    Nemáš pravdu. Některé články mají informativní hodnotu, ale články tohoto typu ne, ale stále bych rád, aby mi redakce odpověděla.

PS: Ty asi nenávidíš češtinu viď?
  • Da se rict asi o vsech clancich to ze nenavydis WoW nam nemusis oznamovat.
  • jindra.veliky
    vypada to jak prevracena mapa USA
  • Kronoss1
    To je fakt, ale další pravdou je, že WoW rekordy taky netrhá, zvlášť když se člověk koukne na články psané Danem Vávrou. Vsadím se, že jsou nejméně 100x čtenější než nějaká blbost o WoW.
  • Kronoss1
    Mám otázku na redakci a prosím o odpověď.
    Jakou informační hodnotu má pro mě tento článek, jako pro běžného čtenáře? Nebo je to jen reklama na World of Warcraft - hru, která je asi tak moderní a dobrá, jako trabant v plné výbavě.
    Děkuji
  • Nj chce to addblock *5*
  • Miserius
    112 km2 to bylo s puvodnim WoWkem, pote pridali Outland,Northrend a nyni par zonek predelali a pridali v Cataclysmu...Takze bych tipoval ze jeste tak 30-50 novych...
  • taktéž anti comment
  • addon Carbonite
  • Jak je vlastně herní mapa velká v km2?
  • xixixao
    Jenže i v týhle bramborový, absurdní krajině, trvalo hodiny dostat se z jednoho okraje regionu k druhému, zvlášť když vás někdy v půlce někdo zabil :) WoW si na realismus nehraje. Každému co mu patří. Uvidíme jak dopadne, Warhorse :)
  • Paulcz
    výmluva
  • RavenHolm
    Proč mi to připomíná patchwork?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit