-
Víc by mě potěšila mapa Tamrielu.
-
Pokud si vzpomínám, tak Games.cz je veřejná internetová stránka, ne tvůj soukromý kanál. Navštěvují ji tisíce lidí a každého zajímá něco jiného, takže je jasné, že tě nezaujme každý článek. Já čtu 10-20% novinek, ale nemám potřebu na to nadávat, protože takhle funguje každý informační web.
-
by jsi? bravo, kozel zahradníkem.
-
Nesmíš to brát jako další z mnoha zpráv o WoW, ale jako zprávu, která píše o projektu jednoho nadšeného fanouška počítačových her a je úplně jedno, o který titul se jedná.
Nebo se takhle budeš rozčilovat u všech zpráv, které informují o hrách, které zrovna ty nemáš rád? *7* -
Zo vsetkych clankov co su tu si precitam asi 20% ktore ma zaujimaju a ostatne si proste nevsimam... skus ma napodobnit....
-
Jak řekl Voltaire.: ,, Nesouhlasím s vámi, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat".
Na druhou stranu by jsi mohl mít alespoň základní znalosti pravopisu a tam se počítá znalost psaní i/y. -
Ano anglictina je lepsi :)
-
Nemáš pravdu. Některé články mají informativní hodnotu, ale články tohoto typu ne, ale stále bych rád, aby mi redakce odpověděla.
PS: Ty asi nenávidíš češtinu viď? -
Da se rict asi o vsech clancich to ze nenavydis WoW nam nemusis oznamovat.
-
vypada to jak prevracena mapa USA
-
To je fakt, ale další pravdou je, že WoW rekordy taky netrhá, zvlášť když se člověk koukne na články psané Danem Vávrou. Vsadím se, že jsou nejméně 100x čtenější než nějaká blbost o WoW.
-
Mám otázku na redakci a prosím o odpověď.
Jakou informační hodnotu má pro mě tento článek, jako pro běžného čtenáře? Nebo je to jen reklama na World of Warcraft - hru, která je asi tak moderní a dobrá, jako trabant v plné výbavě.
Děkuji -
Nj chce to addblock *5*
-
112 km2 to bylo s puvodnim WoWkem, pote pridali Outland,Northrend a nyni par zonek predelali a pridali v Cataclysmu...Takze bych tipoval ze jeste tak 30-50 novych...
-
taktéž anti comment
-
addon Carbonite
-
Jak je vlastně herní mapa velká v km2?
-
Jenže i v týhle bramborový, absurdní krajině, trvalo hodiny dostat se z jednoho okraje regionu k druhému, zvlášť když vás někdy v půlce někdo zabil :) WoW si na realismus nehraje. Každému co mu patří. Uvidíme jak dopadne, Warhorse :)
-
výmluva
-
Proč mi to připomíná patchwork?:)