Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem moc rád, že jsem se zbavil závislosti na této HOVADINĚ a začal jsem žít normální rodinný život. Doporučuji vám všem totéž, nebudete litovat.
  • christianus
    "Trošku" na trvalý ban nestačí. Jestli jsi cheater nebo opakovanej provinilec tak ti to patří a nedivim se že GM nezajímalo že mu tam pak brečíš. *7*
  • A co si stvaral?
  • Kiez by sa dalo nejako obnovit banuty ucet.
    Nerad to priznavam ze som trosku siel proti pravidlam, pak som to moc litoval a neustale som pisal GMkovi ci sa to neda nejako vyresit a i napriek niekolkym mailom sa mi nepodarilo moj ucet znova odbanovat.Kiez by nieco pridali na odbanovanie aj keby s poplatkom.
  • Pisu jim cez g.translator a pohoda..
  • Prachy Blizzardu za obnovu nesmrdí...
  • Podle me jen zautomatizovali neco co davno slo pres GM. Pres GM jsem obnovoval od zacatku WOWka. Jeden clen guildy to mel ve zvyku mazat vzdy kdyz se nastval a navic neumel anglicky, tak jsem to za nej musel tak 5x rocne vyrizovat. :)
  • Nieco sa zmenilo odkedy WoW nehram? Volakedy som napisal request a GM sa mi ozval, ze mam restartnut hru a postavu mam naspat. Sice nezabudol dodat, zeby som to nemusel mazat moc casto, ale inak ziadny problem. Uz to nejde?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit