Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Možná by ses divil, ale barvoslepých, nebo alespoň lidí s podobnou vadou zraku, je mezi hráči překvapivě velké množství. Od Blizzardu je to minimálně vstřícné gesto, že se jim snaží zlepšit herní zážitek; podobné nastavení má i spousta SP her.
  • Jack1947
    Spíše se diím že tuhle možnost tam neměli v tak slavné hře už dávno, takové COD to má kolik let. I jiné hry. Někdo je barvoslepý, někdo jen částečně jako můj spolužák že myslím vidí hůře zelenou.

Někdo má zase naopak pokřivenou rohovku atp nevidí v širším úhlu... fakt nezávenihodné a kdo si t toho dělá srandu byt to tak nemyslí by se měl zamyslet.
  • Ty jsi ůplnej m4g0r... Možná jen chtěj pomoct lidem s tímhle postižením... *7*
  • Veskoslav
    Sarkasmus? Ne to je druh Pičusin Kokotus....
  • Hmm hmm, jak z těch lidí dostat ještě více peněz? Kolik je barvoslepých? Je jich dost? A nemohou hrát naší hru? To nám uniká dost značná část výdělku.. pojďme zkusit udělat nějaký patch, aby to aspoň trochu viděli.. to by za to stálo, né?
  • Sarkasmus? Já bych to nazval jinými slovy, ale nechci dostat ban. Záleží jak moc to máš rozhozený A a B můžeš řídit, pokud dostaneš potvrzení od doktora(musíš poznat červenou a zelenou - v noci neodhadneš jak je světlo vysoko a které světlo v pořadí svítí) a uděláš testy, pokud jsi byl profesionální řidič s kamiony, tak máš smůlu a řidičák ti seberou. Ale máš pravdu, řídit můžeš tak jako tak, jak říká jeden můj známý - řidičákem auto nenastartuješ.
  • Tak to byl od něj asi sarkasmus. Mimochodem můžeš řídit auto.
  • Petr_S
    Celkem brzo *1*
  • Keyz
    To byla podpásovka *15*
  • Keyz
    Navíc je tahle sra*ka dědičná
    http://www.wikiskripta.eu/index.php/D%C4%9Bdi%C4%8Dnost_pohlavn%C4%9B_v%C3%A1zan%C3%A1
    To je nehorší. Tedy dost to omezuje možnost mít zdravé děti.

Divím se, že tohle nedají ihned do každé hry. Vypadá to na drobný zásah do hry a tedy nic složitého. Navíc ty data jak tyhle lidi vidí někde asi budou, tak by snad tvůrci her nemuseli vždy dělat výzkum znova...
  • tuhle nemoc bych ti moc přál, má jí jedna moje známá, to by sis nezahrál ani tetris ani bys nemohl psát tyhle rádobyvtipný komentáře a byl odkázaný na pomoc jiných lidí, nemohl řídit auto atd. doufám že seš na sebe pyšnej
  • macura zacal spolupracovat s blizzardom?:D
  • lol jak nekdo se nemuze naucit poznat barvy to musi byt poradnej debill *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit