Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze Wotlk a Cata je uz zadarmo?
    • Jop někdy během roku Blizzard předělával všechny hry na novou verzi Battlechestu kde dal hráčům WoW + všechny datadisky kromě MoP.
  • I na vanocni sucho je tohle fakt spatny vyblitek...
  • 1 krok bych asi udělal že bych zrušil fio banku okamžitě a krok 2 že bych se do wowka vubec nemontoval 5 let a 17k achivu stačilo :) už je ta hra o ničem ale nostalgie láká jenže už tam není co dělat zabít pár bosu udělat par questu a par achivu jako jo vždy to bylo o tom ale dřív to mělo takový šmrnc a nebo sem s toho vyrostl
    • Dobre a jednoducho napisane...najdolezitejsie je to ze ta hra stratila šmrnc a to je detske veci detske hranie a zlahcovanie a podobne kapitalisticke nezmysly ...ktore hru znicili , za starych cias to bolo drsne a tazke a si sa tesil ked ti padli veci a hlavne nebol PVP equip a ine somariny ktore sa potom tahali do dungeonoch a ludia uz mali fialove veci a to bolo ten zaklad
  • Takovy zazitky, co mam hlavne z vanilly a TBC, to mi nikdy zadna hra neprinesla a ani neprinese. To je jasny jak slunce.
    WoW navzdy! *14*
    • Tak tak spravne napisane... stare drsne hardcore TBC , nieco uzasne. Doteraz pametam na Karazan a grindenie v nom a umieranie...ach stare dobre casy
  • tak uděláme z nejlepší online hry kid-friendly kravinu a rodiče jim to zaplatí. Jako marketingovej tah super, ale jako hro už to stojí za vyliž pr*el. Na offiku jsem přestal s přípravným patchem na wotlk, už i to mě připadalo jako pěkná koko*ina. A když se tu řešilo GW 2. Měl jsem tu čest se dostat do bety i později hrát v ostrém provozu. Je to nuda a ukázka hry, kde autoři naslibují revoluci a dodají 100x viděnou kravinu.
    • Presne tak 100% pravda ,NAJHORSIA VEC NA SVETE... kapitalisticke marketingove k*k*tiny ktore spravia z dospelej hry DETSKU hru a lahku HLAVNE ...lebo nejaky zasran nemoze dat bossa alebo nema epicke veci ,sa postazuje na fórach a potom mu zlepsia tymito somarinami hru a nam znicia zazitok
  • Ztotožňuji se s autorem. Taky wow pamatuji od začátku po pandy... a až po wotlk to byla dobrá hra. Další datadisky přinesly pár dobrých nápadů (pet souboje, změna talent systému - to někdo může mít jako zápor, transmog, atp) .. bohužel mínusy převažují i přesto, že jich není tolik, ale jsou zásadní.

1)Pro mě osobně příběh ... Ano pandy byly v původním warcraftu, ale kdo z vás se v té jejich historii orientuje? Pro mě osobně je příběh nezajímavý a tím pádem mě noví zloduši v raidech dostatečně nenasrali a nepřiměli mě trávit u hry i několik hodin abych konečně bose pokořil.

2) hrát meele clasu je - u t r p e n í - .. v zájmu zavděčit se všem mají všechny classy spoustu světelných efektů, zbraně a brnění září jak discoball a do toho má každá druhá postava velkého peta, když se tohle vše smíchá, tak nemáte šanci svou postavu vidět, nějak se orientovat v boji.. prostě jen mlátíte a doufáte, že nestojíte v plošňáku. (Glow efekty se dají snížit, ale tím se sníží vše.. tzn. i efekty kouzel bosů)
  • Ahoj, supr článek!
    Wow hraju..od vanilly do teď. dnes uz je to jen par hodin tydne. driv to bylo vic. ale chci říct, že sem hrál v podstatě všechny MMORPG, který se tvářili, že mají úroveň, a nenašel sem nic co by se WoW vyrovnalo. ani se nepřiblížili. Největší zklamání byli asi loňské Guild Wars 2. WoW má i dodnes něco do sebe, co ostatní tituly nemají.
    • a co jako ma wowko do sebe? to je pro mně zahadou do dnes.....je to jedno znejednodušenejších mmorpg (ok chapu 6 leté ditě si to v poho zahraje) ..co existuje...grafika byla k zblití už v době vydaní nechapu jak to dneska muže někdo hrát ..uspěch tyhle srágory je my opravdu záhadou ...
      • asi sem měl zmínit, že hraju WoW pro PvP a jen občasný PvE, takže mě endgamovej obsah zasahuje jen mírně. Nebaví mě hrát MMO pro to, abych se hejbal tak jak to po mě chce předem naskriptovanej fight a ještě byl závislej na 24 dalších lidech, ze kterejch když dva udělají chybu tak se to posere. raidy si projdu jen pro trinkáče a doplňky co potřebuju do pvp a většinou neprogresuju HC mody. a jestli má wow něco do sebe? já nevim..no třeba jen atmosféra westfallu, duskwoodu a celej příběh kolem SW začínající s historií stonemasons guild a defiasů a potom questy co na to navazujou. pro mě se ten celkovej dojem blíží umění. já studuju anglistiku a mám rád literaturu a jestli můžu za sebe dát názor, tak na to že jsou to blbý questy v blbý online hře tak jsou skvěle napsaný/provedený.
      • Dej priklad pro tebe dobreho MMORPG?
        • Chmatákov *7*
  • "Při jednom úkolu, kdy jsem zase musel jít sebrat deset už ani nevím čeho"...presne pre toto nehram mmorpg
  • clanek pekny. sam jsem uprostred wotlk odesel, takze pro me bylo zajimave slyset jako to je se vratit do hry. priste bych ale doporucil autorovi usporit ctenarum cas o rozepisovani o problemy s bankou
    • nekromant33
      Přesně v tý době, tedy zhruba půlka cyklu wotlk jsem taky odešel. S každým datadiskem přišlo nutkání se vrátit, ale zatím odolávám, ale musím přiznat, že Warlordi mě lákají zase úplně stejně.

Chtěl jsem to sem pod nějakou recenzi onlinovky napsat už dávno, ale takový článek o návratu, respektive spíš nějaký shrnutí v jakési formě recenze PO ROCE, by si zasloužili všechny recenzovaná RPG. Takové články po roce fungování SWTOR, GW2, nebo Secret Worldu by byly docela zajímavé.
      • taky zatim uspesne odolavam. jednu dobu jsem mel uz velke nutkani ale zkusil jsem to se SWTOR, ktery byl teda super, ale prisel jsem do nej jeste pred F2P modelem, kdy hracu bylo pomalu a na max levelu se toho moc delat nedalo
  • Asharak
    Já mohl hrát vše v ten samý den jen co jsem to zaplatil a stáhl, divné :) A FIO mám taky, nezaúčtované to tam bylo ale jinak bylo vše aktivované, hlavně to musí být zaúčtováno na battle.netu v transakcích. Nebo to možná šlo proto že jsem měl vše komplet nové i i Sumary jako WOW2 (místo abych si upgradoval trial verzi - teď mi to pořád dává možnost koupě WoWka a upgradnutí :/ :D hajzli jedni).
    Jinak Cata změny opravdu skvělé, zatím jsem nenašel lokaci kterou by nezměnili, neříkám že k lepšímu, ale to budou ty staré vzpomínky asi. Darkshore a Worgeni super.

Btw u Hordy je takový odpad jo? :D A není autor doufám na DarkThull serveru že? ^^
    Jinak u nás ve Stormwindu uplná pohodička *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit