Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft po pěti letech - doba pokročila, hra se změnila
28.12.2013 | Adam Homola
189 příspěvků
-
to je nejaký blog? *3* ja bych wowko hrál jen v random bg je spousta botu a blizz s tim nic nedela a co se týče end game contentu, nemám bohužel čas ani chut delat pravidelní raidy a obtížnost raidu pres raid finder mne uráží.
Já bych uvítal ve hre raid finder pro 10 lidí se stejnou obtížností jako normální raidy a se stejným dropem. A mohli byste si vybrat ktereho bosse chcete delat (treba když už jste udelali první 4 a pak nekdo v grupe leavne, že byste mohli jít rovnou na pátýho s novou grupou). Komu by se to nelíbilo a nechtel by hrát s pugem, nemusel by to delat ale spousta lidí by to uvítala. -
-
oQueue addon + Flex obtiznost je presne to co hledate, trosku vyssi obtiznost pro 10+ lidi a oQueue doda ty random lidi.
Jooo kdyby tak lidi mely ty spravne informace nez spusti no...
-
-
Trosku zbytecny clanek o WoW,kdyz autor ho zna jen ze zacatku,kdyz temer kazdy nevedel co to je za hru,jen ze je to Warcraft rpg ve 3D,to si myslela vetsina.O tom ,ze temer nkdo nevedel co znamena pVE?PVP,RAID,apod,... nemluve.
Ted tyto pojmy hraci znaji jeste drive nez si hru koupi.
Ve Vanille a TBC monoh hracu nechtelo platit mesicne a proto byla spousta zabugovanych freecek,nikomu to nevadilo,protoze nevedeli ani co to je raid a ti co to vedeli nebyli schopni pochopit rozdil mezi funkcnimi bossy na offiku a bossy na freecku co pouzivali jen melee attaky.
Nikomu se nechtelo platit za hry,dnes je situace opacna,malo piratu se dnes najde.
Ani se nedivim ze je piratu tak malo,kdyz se hry daji koupit za par e,ci dolaru nemluve o sleovych kuponech a bundlech(HUmble,apod..).Novinky stare pul roku -rok se daji koupit za 300.Kdysi i hry stare 3roky stali stale prez 1000.
Ohledne hrozneho chatu v Ogrimmaru:
:dnes neexistuje duvod nebyt v guilde,je to samozrejmost,
tehdy se nevedelo ani co to je guilda,respektive spousta nevedela
:sproste kecy viz: ANa ty pochazeji od freeckaru,za tu dobu hraci z free pochopili,ze 13e je smesna cena za kvalitni hru,free servery temer zanikly a zeji prazdnotou.
Tohle je spis clanek o problemu s FIO bankou. -
-
Jen na top 5ti českých free serverech (je jich tak cca 100vka) je více lidí než je čechů na retailu. Není tomu tak dávno co soud v US zavřel free server se 250 000 lidma a 60 000 000 dolarů vyčíslené škody. Toliko k zanikání free serverů, o kterých nic nevíš.
Co se týče TBC a Vanilly, já osobně byl v guildě a raidoval, každý věděl co je to PvE, PvP, progress atd. Dokonce se i sháněla taktika a secvičovala stovkama wipů.
No a co se týče pirátů, tak je zajímavé že skoro nikdo nepirátí a FBI jde po pirátské zátoce po doménách kolem celého světa, nebo uzavírá rlslog, stíhá megaupload atd.
Každopádně kecy mimo realitu, pomalu každá věta co jsi sesmolil. To že ty jsi nevěděl ve vanille co je to raid, to že jsi pirátil a dnes kupuješ, to že ty dnes nejsi v guildě neznamená že to je realita všech hráčů. -
-
je to přesně tak jak to píšeš.
-
psal jsem vetsina ne vsichni a tak tomu bylo.
Hry si kupuji a v minulosti byly drahe a moc se nezlevnovalo,dnes je to jine.
AGe of empire 1 stala i po 2letech 1299 a ostatni hry taky byly desne drahe.
To jsem si mohl koupit par her a dnes si jich muzu koupit tolik,ze nevim co mam zacit hrat.
Raidoval jsem a v guilde stale jsem ikdyz uz dlouho nehraji.
Mam za sebou killy YOGG+0,LK 25hc(z obou mam mounty),krome 1 raid acka ve wotlk vsechny z dob aktualniho contentu.
U Cata jsem nemel tolik casu:krome Ragnarose 25hc vse .
U pand jsem mel dost pauz.
Ve Vannile a TBC bylo utrpeni raidovat,umiralo se neznalost a pic.. -
-
Plkáš o vanille, a pak sem předhodíš, jakej jsi byl drsnej raider ve WotLK, ha ha... *7*
A fakt všechno, co píšeš, jsou nesmysly. Ona existovala spousta MMO už před WoWem, víš? Lidi nejsou úplně vymaštěný, normálně se hrálo, dělalo se PvP, raidovalo...
A mimochodem, raiding ve vanille a TBC byl zdaleka nejlepší. Později byly sice boje vyladěnější, bossové lépe naskriptovaní atd., ale někam zmizela atmosféra z drsného boje a zbyla - taková docela zábavná spartakiáda... -
raidovani ve vannile a TBC - zlate casy. Ten joke kterej zapocal wotlk a pokracujici az do dneska, skoda i o tom jenom psat.
-
-
-
-
Happy end jsem nečekal, ale myslel jsem, že se dočkám nějakého obšírnějšího zhodnocení nálady po pěti letech. Ten konec byl však nějak podivně useknutý...pařim pařim dobrý dobrý nudim nudim... Pařit a přitom koukat na video? WTF? Ten multitasking je nějaká vážná nemoc téhle doby. *4*
-
Poviete mi niekto o čom bol tento článok ? :D Výpis z tajného denníčku ? Vážne myslíte nákup v Bille ? :D
-
Autorovi bych doporučil GW2, WoW už je skutečně bordel pro děti.
(netřeba na mě reagovat, wow sem hrál na rozdíl od autora těch 5 let v kuse, do pand ofc) -
-
Ty asi žiješ v paralelním vesmíru, ve kterém GW2 není hloupost plná děcek.
-
GW2 nema s MMORPG nic spolecnyho, nebrat. Pokud se teda pri hrani nechces cejtit vetsinu casu jako demonstrant v davu.
-
-
Toz to je zajimavy pocit, trosku to rozved, takovy nazor jsem jeste u zadne hry necet:-) Ale vazne.
-
-
Tak treba souboj s drakem ? stojis 20 minut mezi 100 lidma a mackas dokola 2 tlacitka, pripominalo mi to, jakobych na demonstraci vyrvaval dokola to samy ( v tomhle pripade - "Tvurci, dejte mi hru, kterou muzu opravdu hrat a citit se jako jedinecny tvor!") a hrozil a maval ceduli s napisem nad hlavou misto hole. Pulka questu, stuj na miste a cekej na vlny, obcas se presun tam, kde jeste moby nechciply ve 2 sekundach. Dungeony naprosto o nicem a PVP ani nestoji za rec.
-
-
souhlasim. u GW2 je ale prostě největší fail ten endgame. tam prostě není co dělat. a ještě fakt, že v pvp mají všichni stejnej gear...fuj..nuda jako prase vydržel sem to půl roku a to jen proto,že jsem na to dva roky čekal a doufal sem, že se něco stane. nestalo. lvlení byla zábava, questy mi nevadily, ale že by mě nějak moc bavily to taky ne.
-
Tak ono by asi bylo tezke udelat nejaky slozity progres u stovky hracu - to neni raid ve wowku o 25 lidech. Dungy jsou jednoduche, to je fakt. Pvp je podle me ale nejsilnejsi cast hry, hlavne pro casual hrace. V spvp maji vsichni rovne sance a ve wvw se v davu taky solidne pomlatis i kdyz tam vlezes na 1.lvlu. Ono GW se i casual hranim prezentovalo, takze bych mu to nevycital. Tech 8 stovek za necely rok zabavy alespon pro me nebyly vyhozene prachy.
-
-
-
-
GW2 jsem sice vydrzel hrat vkuse dele nez wow, ale taky uz se dostavuje nuda. Asi to bude i tim, ze na prvni lasku se nezapomina, ale porad pro me bude Lineage2 tou nej mmo co jsem hral. Doted mam pred ocima scenu, kdyz jsem s destrem na frenzy v cata vymlatil sam skupinu 4 lidi co me chteli zabrat mistnost a ti jen nevericne zirali:-) Ten poctivy hardcore grind mobu, castle siege, pvp a pk....joo to byly casy:-)
-
-
I když jde WoW úplně mimo mě článek jsem přečetl jedním dechem. Pan Homola by měl rozhodně zvážit účinkování v Černých ovcích. Má investigativní skill! *4*
-
WoW rád nemám ale dobře že vím jak je FIO užasná banka *8*
-
-
Naprosto "skvělá" ... Taky mám účet u Fio před měsícem přestala fungovat na den karta, když jsem byl uprostřed neznámého města v Thajsku bez peněz ... Neocenitelný zážitek a pak mně dorazilo, když jsem se vrátil a nemohl jsem udělat regulérní platbu, protože nechodili autorizační SMSky ... A opravdu mi pomohlo, když jsem si na to stěžoval, že mi bylo řečeno, že to je problém operátora ... (měl jsem signál, byl jsem uprostřed Prahy a jiné SMSky mi chodily).
Po těhle zkušenostech jsem si otevřel účet jinde a jak všechno přemigruji, tak Fio ruším.
-
-
Od doby kdy se MMORPG změnily aby byly hodně bezpečné a nebyl tam pocit nebezpečí to již nehraji. Je to škoda. PVP a PK po celém světě mělo něco do sebe a nutilo to hráče nějak reagovat a výlet mimo bezpečnou zónu byl někdy zážitek. Nebyli potřeba questy které stejně většina lidí nečte.
Bohužel trend jde směrem k jednoduchosti a rychlosti levelování.
To samé ztráta vybavení a omezenost na množností určitých předmětů. To bylo super a vše byla takové opatrnější a rozvážnější. -
-
kecy v peci :-) Soucasny patch vratil open world PvP do hry tak, ze to obcas az s***e. Timeless Isle je idealni misto kde muzete provozovat PvP az do padnuti a to nejen Aliance vs Horda ale i ja nebo moje grupa, proti vsem.
Rychlost levelovani v nejnovejsim datadisku je zhruba stejna jako vzdycky, vyrazne bylo zrychelno prochazei skrze nizsi levely, protoze kdo to dela s altem po nekolikate, tak uz se tak moc nebavi. A ten kdo to jde poprve, tak poradne nevi, objevuje a tak rychle mu to stejne nepujde. -
Presne tak, kde jsou dobry UO (Ultima online) puvodni Runescape. Dneska mozna tak Eve online.
-
To je od doby, co se daji kupovat ve hre kraviny za realny penize. Vyrobci tomu zacali uzpusobovat veskerej content i svet, dali hracum do ruky argumenty, ze si za to plati, rozdelili hrace na tabory. A je videt, ze uz tam neni vedeni s jasnou vizi, ale je to cely rozkouskovany a kompromisni.
-
-
To je tak dlouhý, to snad nikdo krom fandů WoW nedočetl celé :)
-
-
Hlavně ten odstavec týkající se nákupu v Bille a FIO bankou jsem přečetl, abych náhle zjistil, že to nemá se hrou jako takovou vůbec žádnou souvislost. Parádní práce, takhle se má správně vyplnit článek, když není o čem psát. *1*
-
-
-
what the fuck fio cožé nákupy v bille cožé?!