Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem brečel celý video. Smíchy. Jak je ta hra hnusná a trapná.
  • Bud wow hrajes a pak jsi presne takovy (ikdyz si to zdrahas pripustit) A nebo wow nehrajes nic mezi tim neni!
  • Daniell605
    Taky vám ukápla slza když ste koukali na staré, ještě 60tkové wow? *7*
  • Kaslete na WoW a vyzkousejte SWTOR f2p model ... pak placte a blijte, tohle se jen tak nevidi :-)))
  • já zase tvrdím, že proti gustu, žádný dišputát;)
  • Ať si říká kdo chce co chce, WoW je prostě legenda a právem bude patřit do počítačové historie. Nezapomenu nikdy na zážitky z hraní. Moje první levelování, které mi trvalo snad rok... Když jsem nevěděl co a jak a tak nějak celkově jsem si hru osahával. Nezapomenu na první progressování, první epickej item... No nic tohle všechno je pryč. Hra se od prvního vydání změnila k nepoznání, ale to pochopí jen zasvěcení.

Že to byl ztracený čas? Možná. Kdo ví. Všechno je jen kdyby. Zpetně toho nelituji.
  • 8 let?? Nic moc. Anarchy online nedávno slavila 12 let. Na WoWGames jsme se to ovšem nemohli dozvědět, že....
  • A před infantilníma hnuspandama bylo 9M. To to moc nepřibylo. FAIL.
  • I bez rybiček je akvárium minimálně 2x zábavnější než WoWshit
  • kostejnesmrtelny
    Jsou tací. Dělají pak špatné jméno komunitě (jak WoWkařské, tak celé herní). Jsou také tací, kteří dávají přednost ovcím před ženami. Jedny i druhé můžeme akorát tak politovat... *5*
  • Vrook
    Nebo tak no.
  • skapal som xDDDDDDDDD
  • facepalm..
  • Určite, no vravím, už rok som to nehral, teraz vidím aj iné moožnosti zabitia času, efektívnejšie hlavne. Napríklad fitness.

Neviem ako vy, ale keď som to hral, tak som to hral tak, že som sa snažil byť dobrý => bez zázemia dobrej guildy (pvp som nehral), skillu (študovania hodín na elitistjerks) a cviku to proste nešlo. A toto tam bralo čas.

Achievementy, ďalšia kapitola, chcel som mať každý = 6-10 hodín denne v hre.

Preto som teraz rád, že ten čas teraz mám a venujem ho iným veciam :) Takže retrospektívne - pre mňa strata. V hraní by som musel pokračovať, aby to pre mňa strata nebola.
  • Veskoslav
    U Aionu je v USA, pouze v USA 350 000 platících, W online je na tom o něco hůře,ten má celkově 215 000 platících měsičně. AoC dojel na naprostou katastrofu v prvních měsících spuštění.
  • rhaegar
    Proč tomu říkáš hnus když jsi to nehrál...sice wowko už nějakej ten rok nehraji,ale rozhodně to v době tbc a wotlk nebyl hnus a wowko mělo fajn atmosféru a raidy byly krásné a promyšlené...
  • Veskoslav
    Ne myslela to zcela vážně (sarkasmus:))
  • prej grafícký pokrok ... ehm .... *1* *1* *1*
  • to Shania : snad si to myslel(a) jako vtípek pač do zábavy maj obě věci hodně daleko
  • Shania
    Zkus kamna, to je vetsi zabava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit