Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft připomíná své osmé narozeniny
21.11.2012 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Multi mass online to je, coby ne. Jinak by byly mmo jen rpg a on nenapsal mmorpg.
-
WoW je nejvíc zalidněná MMO hra, která není zdarma a navíc má pravidelné měsíční poplatky. Samozřejmě co se počtů lidí týká dostává na pr... zadek od těch různých free to cokoliv věcí a těch promakaných fejsbůkových her.
-
Ze by World of Tanks? To neni MMO.
Se zalidněnosti to zalezi na jaky server pujdes, v jaké fazi ta hra aktualne je, jak maji rozlozeny obsah. -
Mozna World of tanks. To je hodne oblibena a chytlava gamesa.
-
Souhlas.
to lukas: Ta hra tě (asi určitě) bavila, tak proč ztráta času? Jasně, s odstupem času si člověk u spousty činností (hry nevyjímaje) mohl říct, že tu dobu mohl vyplnit jinak, a třeba lépe. Ale v té době sis to užíval ne? To je jako si vyčítat, že člověk kdysi zabil hodně času stavěním báboviček na pískovišti.... -
Můžu se zeptat někoho zainteresovaného...? Zajímalo by mě jak je to ve skutečnosti s tou zalidněností a co se vlastně skutečně hraje nejvíc...? Už jsem v mnoha recenzích a v herních pořadech četl/slyšel, že různé (víceméně mnohem méně ambicióznější - menší) onlineovky mají XY miliónů hráčů... Kolik hraje WOW lidí? 5 - 6 mil.? Zrovna nedávno jsem koukal na nějaký pořad o hrách a bylo to MMO 'World of něco' (NE WOWko), co prý hraje přes 20 mega lidí... Připomíná mi to trochu přírodovědné dokumenty, kde se v každém dozvíte, že TENTO živočich je (či byl) největší na planetě Zemi, načež v jiném dokumentu to samé tvrdí o jiném zvířeti apod. Co má tedy největěí hráčskou obec? Je to WOW i po těch letech nebo je nějaký titul mnohem hranější/obsazenější komunitou? Díky za info.
-
rok zábavy (teda předpokládám, že bys to jinak nehrál) a ztráta času? co by mělo být v životě důležitějšího než to když si člověk ten čas užíval a byl s lidmi co má rád? nechápu ..
-
To je smutný, že považuješ jakkoliv dlouhou dobu svýho života za ztracenou *13* .
-
Teraz, keď si to ako bývalý závislák premietnem, stratil som v čistom skoro rok života. Smutné.. Ale v tej chvíli si to človek ani neuvedomí, koľko pri tom trávi času. Našťastie, bolo.
Ale k videu, veľmi pekný prierez a obsah, chválim určite! -
Houno padá do větráku.
3...2....1.......