Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je tam Illidan?
    • Ne, to na obrázku je Arthas (přežil konec WoTLK) a v hlavním příběhu Legionu má rozdvojenou osobnost, takže často zezelenává a pak začne na všechny křičet jak jsou nepřipravení.
  • Tak to snad ani nikdo necekal, ze po vydani noveho datadisku "pocet hracu vyleti strme nahoru". Tuhle novinku bych nechal na uvodni strance minimalne pul roku !!!
  • Jasne, takze jenom PR blabol ... existujou totiz na webu stranky, ktery pocet hracu sledujou. Nedava to samo exaktni presny cisla, ale je to rekneme kvalifikovanej a velmi solidni odhad. A ty cisla jsou v pekny riti - za posledni rok to padlo na 1/2.

To ze se par hracu na mesic vrati, odehrajou datac a pak zas skoncej, nic neresi. Porad je to jeste hra, kterou hrajou hromady lidi, ale hra umirajici.
    • Dyt je to pres 10let stara hra. Co bys chtel... A to o umirani ctu tak 8. rok *15*
      • Ctes leda kulovy, ve woku kdyz si dal dung, tak se slozil do minuty, kdyz to das dneska, tak ... mozna ... za hodinu. Ted to bude mozna mesic trochu lepsi, a pak to pude zas dokopru.
        • Kdyz se trochu obleces a pujdes heroicy, tak jsou behem par minut i za dps.
        • Záleží za koho hraješ. Jako tank máš čekací dobu minimální. Podobně je na tom healer. DPSka to mají horší, protože jich je nejvíc. Ale jako hunter si pamatuju čekání max cca 15-20 minut. Nevím jak jsi došel k té hodině. Jinak není problém se při čekání zabavit - prodávám loot do AH, leveluju profese nebo dělám questy.
  • World of Warcraft = přehlídka ztraceného času! Porát dokola to samé grind grind grind
    • peaNutz
      Očividně jsi to buď nikdy nebo v posledních osmi letech nehrál.
  • MalyZeli
    Heh, mozna tak na 2,3 tejdny...
  • Morraw
    Film, kniha a tenhle datadisk (ale hlavně WoD) mě donutily "znovuobjevit" tuto slavnou sérii. Byť musím říct, že na MMORPG jako WoW jsem nikdy moc nebyl. Ať už díky grindu nebo ovládání. Dávám přednost GW2 s dynamickým obsahem, TESO kvůli ovládání a soubojům a vyjímku jsem udělal u SWTOR, kvůli silné dějové lince. Jsem zvědav, jaký bude WoW po 7 letech, kdy jsem ho hrál naposled.
  • Hral jsem tři dny a vrátil se zpátky ke Guild Wars2 :D To minule DLC jsem aspon dohral ale tady tomu šance moc nedávám. Moc lidí = šílený lagy. Na dungeony se zas čeká bez humoru 50 minut v průměru a to se nedá... teda pokud nejste healer nebo tank. Cestování skrze Dalaran už me taky začalo otravovat. Hezký je že se postavičky jinak hýbou při utoku a hezký je taky tunění te prastaré zbraně a hezkej je taky demon hunter (jen kompenzoval mojí degeneraci z GW2 kdy jesm zvyklí neustále mačkat 2x mezerník pro Glider... s demon hunterem musim máčknout 3x a pak taky plachtí)
    A to je z toho hezkého asi tak vše... pak klasika staré wowko.
    Engine už to prostě totálně nedává a tak scéna která by měla působit dramaticky, působí spíše usměvně.
    • A co jsi cekal vzhledem k tomu jak sam pises ze si minuly datac dohral tak nechapu na co si stezujes tvoje argumenty o cekani na dungy jsou naprosto mimo je to u kazdeho noveho datace a nevim co jsi cekal ze blizzard zmeni v hratelnosti a odsoudit novy datadisk za 3 dny to je dost vtmluvmw samo o sobe
      • Právě, že to bylo už minulej a ten předminulej... (zapaluje?) Ty tři dny jsou řečické magické číslo, jak jistě káždy (téměř každý) ví (a i kdyby tak to na významu nic nemění, naopak).
        Neodsuzuju nikde celej datáč, jak si znovu můžeš přečíst. Píšu, že "To minule DLC jsem aspon dohral, ale tady tomu šance moc nedávám" a "Hral jsem tři dny a vrátil se zpátky ke Guild Wars2" nikde nepíšu, že ten datáč je špatnej, zcela jasně píšu že mě ani po "třech dnech" nechytl. Někdy stačí si text na který člověk reaguje přečíst opakovaně a pak reagovat v klidu a se správným argumentem.
        Hezký den.
        • Samozrejme hrajeme co nas bavi, ale objektivne - GW2 nesaha WoWu obsahem ani po paty.
          • GW2 je hrozna shitka. Sem se tyden nutil do hraní (kdyz sem za to zaplatil) a pak sem to vzdal a smazal *12*
  • Každý datáč posune wow dál od té kvalitní mmorpg hry, kterou byla původně, k tomu ***** co je teď.
    Každá špatná změna ničí hru.
    Létání, dungeon finder, raid finder, panda, garison, ......
    Svět začel strácet význam v BS a ve wotlk už žádný nebyl.
    Dneska už umí každé povolání úplně všechno a žádné ničím nevyčnívá.
    Několik úrovní obtížnosti? Dobré hry nepotřebují nastavitelnou obtížnost!
  • řádně podojená kravka, jen co je pravda
    • Hele, jdi radši hrát CODko
    • Radne podojrna kravka? Pokud vim tak ti lidi jim ty penize davaj dobrovolne tak co to tu meles je to nejuspesnejsi mmorpg tak vo co go
      • Lidi jim dávaj peníze dobrovolně a co jako? Lidi jsou z velké časti blbci, to neni žádná novinka, už tuhle vykopávku dřeněj 12 let na furt stejnym hnusnym enginu a zastaralý hratelnosti, jestli tohle neni dojení mrtvý krávy tak už nevim co
        • Prave ta stabilita lidi často laka, nechteji nekdy zacinat znova a pak se presunout jinam, ale chteji tu svoji postavu dal rozvijet a prozkoumávat obsah.
          Nekteri holt porad nechapou ze u hrani her nejde o realisticnost, ale o to, jak si tu hru lidi uziji. Pokud jim vyhovuje, tak není, co resit.
        • O těch lidech máš pravdu, ostatně Tvůj komentář to jasně dokazuje. :)
          • když napíšeš, že něco určitou věc dokazuje, měl bys taky napsat proč, jinak to dokazuje velký kulový *4*
            • Ty jsi také nenapsal důvod, proč zahrnuješ velkou část lidí mezi blbce, tak co chceš dokazovat. Když někdo dělá něco, co ho baví a je ochotný za to zaplatit odpovídající sumu, proč by ne. Pokud takové někdo považuje za blbce, měl by dle mého začít u sebe.
  • K tomu narustu hracu. Nechapu presne jak to funguje ale zda se ze hra spojuje dokupy hrace z ruznych serveru. Proste s nima hrajete v jednom svete. No a vzhledem k tomu se mi zda ten pocet maly. Svet je prakticky prazdnej a v class halls (coz je defakto takove zhromazdiste hracu stejne tridy) je sice hodne lidi ale porad malo vzhledem k tomu ze jsou z ruznych serveru.
    Hraju sice na serveru s nizkou populaci ale nevim jestli to hraje roli vzhledem k zminenemu spojovani servru. Kdysi zilo wowko mnohem vic, rekl bych ze to umira i navzdory cislum ktere se snazi rikat opak.
    • To jsou cross reálný funguje to tak že to spojuje v určité lokaci několik realmu
      • Já hraji na realmu SIlvermoon, kde je 90% Alliance, a tuším, že ani není propojen. A když chci hrát večer, tak si obvykle počkám tak hodinu a víc ve frontě.
    • No já třeba potkávám hodně lidí, běžně se mnou 3-4 jedou jeden quest chain.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit