Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V BG sice muzes mlatit co chces, ale s nejvetsi pravdepodobnosti pak prohrajete. Tedy honoru je mene nez pri vyhre.

    Jak by jsi to chtel udelat ? Ze pri prohre nedostanes zadne honory ? To by moc nefungovalo.
  • Bez addonu zadny rozdil. Nizsi rozliseni a to ani 800x600 bez efektu.

    Nejlepe hra chodi na kombinaci Intel - nVidia a vykonem to neni.
  • Je sice pravda, že TBC taky považuju za zlatou éru wowka, ale to neznamená, že by následující datadisky už nebyly tak dobrý. WotLK byl nejúspěšnější datadisk, takže si vážně nemyslim, že by bylo vhodný ho považovat za parodii :) Začátek Cataclysmu (BoT, BWD, ToFW - snad jsem ty zkratky napsal správně :D) byl taky hodně dobrej, posral to Firelands a Dragon Soul to následně úplně pohřbil. Teď, když jsem si zkusil zahrát pandy (asi měsíc před vydáním ToT), tak se mi to taky vážně líbilo. První tři raidy jsou moc hezky udělaný a ToT je taky parádní :)

    Blizz si asi uvědomil jak moc to v druhý polovině Cataclysmu posral a chce si napravit reputaci a já doufám, že s Draenorem v tom bude pokračovat :)

    P.S.: Samozřejmě to je z pohledu PvEčkaře :)
  • WoW je klenot a kdo rika ze ne , ze je ve svy kategorii bida tak at umre na mor , pandy sou sice ulet ale patri to do toho světa , tendle datadisk bude mit grady , a ty animace uz vnesou do hry lepsi zazitek
  • ty lidi hraji na free serverech, protoze nechteji platit. Tak jaky by melo pro Blizzard smysl provozovat free servery, cpat do toho prachy a doufat, ze tam nekdo z tech setrilku jednou za cas neco utrati? Totalni kravina, abych tak rek, pred pouzitim zatrepat...
  • obcas byvaji problemem nainstalovane addony, zkus to chvili bez nich a uvidis.
  • Dnešním MMO imho hrozně chybí player driven content. Hráč jako takový toho prakticky moc dělat nemůže - questy, dungy, raidy a další věci se ti dřív nebo později ohrají. Mě třeba chybí MMOčko, který tě nějakým způsobem víc zapojí do celého dění. Ve WoWku se můžeš ve WPvP nebo v battlegroundech mlátit jak chceš, ale výsledek je možná ten, že máš honory a lepší equip. Chápu, že o tomhle hlavně WoWko není, ale mám tenhle problém s většinou MMO - s výjimkou EVE-O, kde hráč může získat nějakou moc a díky kooperaci přidává dost silný sociální prvek, který hráče prostě vtáhne. Ale tak třeba se to změní s příchodem Star Citizenu :)
  • Misto reakce - predam k reseni? Hm ... radeji bez komentare.
  • Tak ja mam prozkousene kde co.

    Obcas hraju i ve FullHD okne a vedle cucim na film :-) . Pri rybareni nebo archeologii, popripade cekani na rarku na Timeless Isle pohoda :-) .
  • To, ze je nekdo sarkasticky, jeste nutne nemusi znamemat, ze je hlupak:-)
  • Spades
    Jenže ten potenciál už využívají. Co by získali tím, že by sami začli provozovat freečka? Museli by platit servery, podporu, údržbu a nedostali by za to nic. Lidi by nepřecházeli jen kvůli tomu, že je jinde nový datáč. Radši by si počkali, až ten datáč přijde na ty freečka.

    Takhle má blizz reklamu zdarma, protože nic neplatí. Navíc právě kvůli tomu, že to nedělá blizz lidi odcházejí. Já nevidím žádný důvod, proč by měl blizz dělat freečka, vždyť teď je to pro ně úplně ideální.
  • Jsi opravdu takový hlupák, nebo to jen hraješ ? Dle tvé odpovědi tipuji to první.
  • U mě dělá problém full screen a hraju tak na windowed full screen a lagy ustoupily. Někdo zase má strašný lagy při hraní jen ve vokně a naopak mu to šlape při full screenu. Chce to zkusit.
  • Za parodii považuju jen ty pandy, ale ani ty mi tak moc nevadí - do světa WoW se hodí.
  • Na freečkách je běžný, že si lidi hru ozkouší, vytvoří si komunitu, po čase chtějí více a přejdou na ofic. Znám mnoho takových případů a já jsem jeden z nich - my přešly z celou guildou a přešli téměř všichni (přes 20 lidí). Sledoval jsem i zahraniční komunitu a i tam to bývá běžné. Jinak pravda, že by jim pár hráčů uteklo na freečko, ale to můžou udělat už nyní. Já prostě vidím ve freečkách velký potenciál pro blizzard.
  • Spades
    Se registruj...
  • to byla reakce na Abel. Netusim proc to slo do rootu (aha uz vim, je tu bug kdyz se opise spatne ten nerozlustitelnej obrazek :D ).
  • Ovladace jsou OK, dela to po celou dobu co je MoP a nejedna se o jeden PC. Zkouseny i ruzne OS, a zadny vliv to nema.

    Pravda je integrovane grafice od Intelu tak vyrazne problemy nejsou. Proste ve hre jsou ted dost problemy.

    Komicke je kdyz v Mogu shan palace na vytahu drzim klavesu dopredu a ostatni z vytahu zmizi kdyz jsem o vic jak vysku postavy pred hornim patrem. Takze pak jdu o nekolik metru za ostatnima. Lag site to neni, latence 30ms a vse po kabelu, delat to vzdy a vzdy o presne stejnou vzdalenost. Kazdopadne proti stavu na zacatku MoP kdy v tohmle miste vzdycky WoWko zamrzlo a spadlo je to pokrok. O tom ze bezne dostavam damage z bordelu na zemi ve kterem nestojim (uhnu 2 sekundy pred jeho vznikem) ani nemluve.
  • Spades
    Proč by to proboha dělali? Kdyby někdy přešli na F2P, proč by používali starší build? Museli by pak mít servery zvlášt pro platiče a neplatiče, navíc hodně lidí by na to F2P přešlo, jen z nostalgie.

    Tak jak je to teď je to pro blizzard ideální, protože freečka jsou pro blizz reklama, a lidi spíš půjdou z freeček na offík, než naopak, protože freečka jsou zabugované.

    Dokonce je jedna konspirační teorie, že když vyjde nový datáč, tak blizz "leakne" databázi, aby freečka nebyly moc pozadu, a furt jim dělali reklamu.
  • Mně hra jede dost zvláštně. Na kancelářským ntb při rozlišení 1600x něco a všechno vesměs na high se to ani neškubne a na mém domácím herním PC hra dost laguje. Divný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit