Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft žije Midsummer Fire Festivalem 2011
25.6.2011 | Redakce Games.cz
71 příspěvků
-
spis bych rekl, ze wow zije v ocekavani noveho patche :) par achievu z eventu je sice fajn. sam nezapomenu na hledani plamene v ironforge, kde sem k memu prekvapeni dokazal prezit asi 30 minut, ale ohen sem jaksi nemohl vubec najit. nakonec to vse dobre dopadlo a moje kravicka dokazala bezpecne odletet. jizda na mamutu v exodaru, nebo nalet na ohen ve stormwindu uz byla prakticky sebevrazedna mise :D
-
-
Sry to nebylo na tene ale na dfffdd
-
"sam nezapomenu na hledani plamene v ironforge, kde sem k memu prekvapeni dokazal prezit asi 30 minut, ale ohen sem jaksi nemohl vubec najit. nakonec to vse dobre dopadlo a moje kravicka dokazala bezpecne odletet. jizda na mamutu v exodaru, nebo nalet na ohen ve stormwindu uz byla prakticky sebevrazedna mise :D" zkus někdy jít ven nebo se projet na kole *1* *1* tam uvidíš lepší věci než WOW třeba nahaté baby *1* *1* jinak *12* NO LIFE *12* *12* *2* *2*
-
-
wow je pro me zabava. hraju kratce a je to pro me spis nova hra. hlavne tyto sezoni eventy. nekdy u toho vydrzim sedet dlouho, jindy me to prestane bavit po par daily questech, nebo me ta moje odtahne od kompu. zkusenost mam takovou, ze at ve wow delas cokoliv, tak je to vetsinou zabavne. muzu jen doporucit pokud si ho nikdy nehral ;)
-
Ultimate ego boost complete.
-
Takovehle reci mivaji podle mych zkusenosti vetsinou ti nejvetsi zavislaci nebo ti,kteri hrali 18 hodin denne a cca pred mesicem s tim skoncili. Nacez maji pocit ze snedli vsechnu moudrost sveta.
Opravdu prekvapive-na hernim serveru se bavi o hrach!
A vzhledem k tomu ze jsi tu i ty,tak zrejme jeste nejsi tak zcela vyleceny,jak si sam myslis. -
-
Já sem wowko nikdy v životě nehrál tak nvm no, ale znám pár lidí, co kdyby ho nehráli tak by byli úplně někde jinde...... *3*
-
-
Znám pár lidí ketrý kdyby nechodili na diskotéky apod. tak by byli taky jinde .
-
-
reakce na uff: Ne to je typ člověka: "já jsem kret*n a budu otravovat ostatní lidi" .
-
@Kajaa: Ty jsi ten typ člověka: "Já mám hru z war-fora a nemusím za ní platit, že?"
-
Kajaa:Toho kamaráda si odpust.
WoWko nehraju jen neškatulkuju lidi jak to je v dnešní době ve zvyku.
To že prožívá WoW a baví ho neznamená vubec nic .
Muj kamarád WoW žral a přitom sme věčně chodili ven.
Já hrál MMO Guild Wars ale nák mi to nebránilo v tom abych si našel holku či čas na kamarády . -
Nerikam ze kdo hraje hry je hlupak, jen takovi co hrajou hry typu wow, nekonecne MMORPG a jeste za to plati, a co tu delas ty kamarade ? Bez radsi na Wowko *3* *3* *4*
-
-
A co s tim ma spolecneho WoW? Ja ho taky nehraji. Tvuj predchozi prispevek vicemene rika-jsi hlupak,protoze hrajes hry misto aby jsi si uzival real zivota...
Ty jsi se nikdy nezabral do nejake hry? Jakekoliv?
Pokud ne pak mi povez co delas na hernim serveru? Trotlujes?
-
-
-
-
-
zrovna na něm dělám *1*
-
:-D a já si říkal, že je to akce, aby všichni hráči wow vypli svá PC a vyrazili na nějaký festáček na louku, kde by zas spatřili skutečné slunce, trávu atd....
-
-
Presne :D
-
-
Nechce si dát někdo Mojito?
-
Zase dalsi blbej event na honeni Achiev :/
-
No life kalba... *1*