Přejít na výpis diskuzí
WoWfan recenzuje Warcraft knížku a informuje o patchi 4.3
8.10.2011 | Redakce Games.cz
33 příspěvků
-
Nechápu co tady děla starší trailer na knihu z Diablo univerza?
-
súhlasím
-
Při vší úctě k Christie Golden, přináší do světa Warcraftu až moc "lásky a vztahů". Dá se to sice číst, ale R. A. Knaak je podle mě o level výš *4*
-
-
R. A. Knaak - jediný kvalitní román co napsal je Legenda o Humovi z DragonLance, jinak je to silně podprůměrnej autor... A jeho knihy z Warcraftu jsou jemně řečeno katastrofální... Od Goldenky jsem četl jen Lord of the Clans a Rise of the Horde a taky tedy nic moc a s těma "multikulti" vztahama máš jedině pravdu...
-
-
Knaak je opravdu jen průměrný spisovatel, ale obecně to lidem nevadí. Přeci jen většina jeho čtenářů se orientuje alespoň z malé části ve světě Warcraftu. Samozřejmě nesmím nepoznamenat, že pan Netolička odvádí na překladu úžasnou práci a epičnost knih ještě zlepšuje.
Osobně nelituji ani jedné knihy, kterou jsem od Knaaka přečetl. A to jak v originále, tak se skvělým překladem od p. Netoličky. -
Myslet si můžeš co chceš, oproti Golden je prostě o úroveň výš, ať už je celkově jakýkoliv autor.
-
Ano s tím, že je Knaak Podprůměrnej autor plně souhlasim. Četl jsem pár jeho zvratků a nic příjemného to nebylo..... Série Dragonrealm.
-
-