Přejít na výpis diskuzí
WRC 3 se snaží nalákat na Challenge mód se spoustou soutěží
2.10.2012 | Petr Poláček
24 příspěvků
-
No pánové z Milestone tentokrát šlápli pořádně vedle, u oficiální hry k WRC a v režimu (kariéra) musíte zajíždět trapné drifty a prorážení zdí aby jste mohly postoupit dál namísto klasického stoupání třídama a šampionátama...tak od toho jsou tu snad need for speed...bezesporu naposled co sem si hru koupil hned po jejím vydání,to si příště klidně radši 2 roky počkám než takové béčko bude za pakatel! *16*
-
Nechápu že to soudíte skrze demo...někteří to ani nehráli a přesto to soudí.Fyzika se zdá prozatím lepší než u DIRT 3.Colin McRae 2 se s tím nedá srovnat jak po grafické stránce tak ani fyzikou,zase nepřehánějte.Ale sto lidí sto názorů...Souhlasím s tím že RBR je nejlepší rallye co kdy vzniklo.Ještě jak tu někdo zmínil že WRC brzdí na fleku,možná by se divil že tomu tak je! *5*
-
a opravdu jste to všichni kdo tu kritizujete onu arkádovost hráli? nechci tvrdit že je všechno dobře a nešlo by to lépe ale myslím že arkádou by měly být častovány jiné tituly.
-
Originální zvuk mi příjde docela hrozný. Zkoušel jsem ty nejlepší soundmody od toho šikovného Japonce a ty hru posunuly dost dál, ale stejně to nesahá ani po kotníky rFactoru apod. Vidím jednoznačně chybu v tom, jak je naprogramované dávkování zvuku. A věř mi, že jsem se v tom dost rýpal, abych docílil nejlepšího možného výsledku.
-
Nevim proc bych si mel protirecit. Originalni zvuk motoru je vybornej, nadupanej a ma koule. Pokud sis postahoval naky sound mody, pak ale nemuzes davat vinu hre. Maximalne muzes kritizovat ze origo zvuk je jenom jeden. Ja osobne dam prednost jednomu dobrymu, nez deseti ruzne znejicim vysavacum a prskoletum.
-
Trochu si protiřečíš, ne?
-
Soudim jenom dle replaye, protoze pro PC neni demo k dispozici, ale pripada mi ze k posunu doslo. Oproti dvojce alespon ty replaye nevypadaji uplne trapne. Nicmene je to postaveny na arkadovym jizdnim modelu, takze realny rally styl jizdy s volantem tam nebude mozny nikdy. Z hov.. bic neupletes. Zkratka je to urceny pro gamepady a arkadovy sampiony. *3*
-
RBR ma zvuky naprosto v poradku. Sic nedosahuji na rFactor ale z rally her je to rozhodne nejlepsi i po zvukove strance. Problemem je jediny zvuk motoru pro veschny auta od vyvojaru, kery sice jde rozlisit pomoci EQ, ale to jiz neni ono.
Je na netu dostatek vsemoznych zvuku od modaru, ty ale za moc nestoji. Proste to nema koule. Cely je to natlaceny do spodniho pasma a vysek, je to klasicky chemickej "V" styl s absenci tlaku ve strednim frekvencnim pasmu. Modari by si meli poridit kvalitni sluchatka a nedelat to podle vyhulenych bednicek. -
RBR má taky hrozné zvuky. Proč na to nikdo nepoukazuje?
-
demo mě spíš odradilo (ne že bych měl v plánu to hrát)
-
Možná tak stará série WRC, co byla na plejáku... Ale je fakt, že už tu byly lepší hry než CMR4... Třeba Rallisport Challenge
-
Série WRC kvalitativně vytírá s Colinem 04 podlahu a ani se u toho moc nepotí. O čemkoli novějším ani nemluvě.
-
není problém nahrát, ale reprodukovat zvuk tak, aby souhlasil s dynamikou dění ve hře.
-
Když chci hrát rally arkádu, pustím Colin McRae Rally 04. Jak mě vydavatelé chtějí donutit koupit jejich novou "hru", když ji zesměšní 9 let staré CMR (a ty starší to udělají taky)?
-
Věř nebo ne, ale problém to opravdu je. Hra musí mít dobře udělaný zvukový engine, což mají akorát hry jako GTR, GT Legends a rFactor (tam v některých modech chybí k dokonalosti málo). Jak máš blbý základ v dávkování zvuku, tak ti ani sebelepší nahrávky skutečných aut nepomůžou - viz. Richard Burns Rally
-
Samozřejmě Richard Burns Rally je dodnes moje snad nejoblíbenější hra vůbec. Ale tuhle arkádu by jsem si snad koupil kdyby byl jízdní model alespoň na pohled trochu reálnější a hlavně kdyby to nemělo tak hrozné zvuky aut, to je příšerné. To je takový problém náhrát realnej zvuk auta a importovat ho do hry?! To je ale problém většiny her..
Perfektní (reálný) zvuky aut snad byli pouze v GTR a GT Legend, tam to byla paráda a dost to zlepšilo atmosféru už tak dobrých her. -
Ve hře s rally motivem bourat a vyhýbat se brankám na trati?? Kam jsme to dopracovali... Zlatej Colin McRae Rally 2.0
-
Nemám nic proti arkádám, ne každý má doma volant, aby uhrál simulátory, které jsou na klávesnici nezáživné. Ovšem WRC 1, 2 a podle videí i 3 jsou fakt zoufale špatné hry. U trojky se aspoň snažili trochu zlepšit grafiku a tratě, ale fyzika je pořád naprosto dementní - při prudkém dupnutí na brzdu auto zabrzdí prakticky okamžitě na místě a to i na šotolině, takže když si blbě najedete do zatáčky, tak si nemusíte lámat hlavu s tím, že byste sletěli ze srázu - stačí zabrzdit a otočit se *1* Díky takto dementnímu chování je hra pro mě nehratelná, člověk si nemůže vychutnat to, že by si rozhodil auto bokem, využil horší přilnavosti slicků při bočním smyku a udělal krásný plynulý drift na asfaltu. Ta hra má prsotě své vlastní fyzikální zákony, které jsou naprosto stupidní. Ovšem lidem, kterým stačí rozjet se od startu a dojet do cíle, aniž by přemýšleli, jak se tam vlastně dostali, to stačit bude *7*
-
mno lákali, ale nenalákali *1*
-
Ja si pockam na project CARS. Hram od techto sra!cu se peclive vyhnu.