Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani zadarmo bych si to nenainstaloval a to jsem velký fanoušek rally.
  • Cosi
    Neměli by si nejdříve srovnat jízdní model?
    • Soudim jenom dle replaye, protoze pro PC neni demo k dispozici, ale pripada mi ze k posunu doslo. Oproti dvojce alespon ty replaye nevypadaji uplne trapne. Nicmene je to postaveny na arkadovym jizdnim modelu, takze realny rally styl jizdy s volantem tam nebude mozny nikdy. Z hov.. bic neupletes. Zkratka je to urceny pro gamepady a arkadovy sampiony. *3*
  • Nemám nic proti arkádám, ne každý má doma volant, aby uhrál simulátory, které jsou na klávesnici nezáživné. Ovšem WRC 1, 2 a podle videí i 3 jsou fakt zoufale špatné hry. U trojky se aspoň snažili trochu zlepšit grafiku a tratě, ale fyzika je pořád naprosto dementní - při prudkém dupnutí na brzdu auto zabrzdí prakticky okamžitě na místě a to i na šotolině, takže když si blbě najedete do zatáčky, tak si nemusíte lámat hlavu s tím, že byste sletěli ze srázu - stačí zabrzdit a otočit se *1* Díky takto dementnímu chování je hra pro mě nehratelná, člověk si nemůže vychutnat to, že by si rozhodil auto bokem, využil horší přilnavosti slicků při bočním smyku a udělal krásný plynulý drift na asfaltu. Ta hra má prsotě své vlastní fyzikální zákony, které jsou naprosto stupidní. Ovšem lidem, kterým stačí rozjet se od startu a dojet do cíle, aniž by přemýšleli, jak se tam vlastně dostali, to stačit bude *7*
  • a opravdu jste to všichni kdo tu kritizujete onu arkádovost hráli? nechci tvrdit že je všechno dobře a nešlo by to lépe ale myslím že arkádou by měly být častovány jiné tituly.
  • Nechápu že to soudíte skrze demo...někteří to ani nehráli a přesto to soudí.Fyzika se zdá prozatím lepší než u DIRT 3.Colin McRae 2 se s tím nedá srovnat jak po grafické stránce tak ani fyzikou,zase nepřehánějte.Ale sto lidí sto názorů...Souhlasím s tím že RBR je nejlepší rallye co kdy vzniklo.Ještě jak tu někdo zmínil že WRC brzdí na fleku,možná by se divil že tomu tak je! *5*
  • Ve hře s rally motivem bourat a vyhýbat se brankám na trati?? Kam jsme to dopracovali... Zlatej Colin McRae Rally 2.0
  • facepalm ...
  • GRID 1/2. zbytek = shit!
  • Ja si pockam na project CARS. Hram od techto sra!cu se peclive vyhnu.
  • demo mě spíš odradilo (ne že bych měl v plánu to hrát)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit