Přejít na výpis diskuzí
WTF is... TotalBiscuit? Rozhovor s hvězdou herního YouTube, která navždy odešla
26.5.2018 | Martin Bach
39 příspěvků
-
Komentář, patří k Rejskovi a komentujícími pod ním. Pardon za špatné vložení.
-
Proč máte tak pevné názory, když máte tak málo informací? Ale přednější otázka by byla, jak můžete mít názor na něco co vlastně ani neznáte? Nám Čechům stejně jako většině Evropy a západu je nauka o zdraví jak se jí zaobírala tisíciletí Asie silně neznámá. To co si o ní víme (myslíme si, že víme) je naprosto mimo. Ale není třeba psát slůvka jako čakry, zen a věty jako "Rakovinu vyléčíme tím, že se přestaneme stresovat!" Autor ke kterému tyto komentáře píšete nic z toho nenapsal ani dokonce nenaznačil. Ale proč se zaobírat snahou přemýšlet, když chcete plácnout jen nepřínosnou větu že ?
Vliv stresu na duševní i fyzické zdraví je zásadní. Není to o "stres může za vše/anti stresem vyléčíme vše" Je to zkrátka o tom, vytvářet ideální podmínky ke zdraví/léčení. Autor komentáře, ke kterému jste se vyjadřovali, také poukazoval na fakt, že se TotalBiscuit stresoval, kvůli práci a to zkrátka za to nestojí. Není to nevyhnutelné, je to každého volba, ale začíná to uvědoměním si co stres je, proč vzniká a zda je opravdu nutné ho zažívat. Úplná eliminace je pro většinu populace nemožná, ovšem značné zmírnění pouhým myšlením o procesech v nás samotných dovede zlepšit život značně. -
to je pravda, psychická a fyzická stránka jsou propojené nádoby, nikoliv dvě oddělené věci, psychosomatiku uznává moderní medicína i lékaři, při léčbě rakoviny se to rozhodně nepodceňuje
-
přesně tak. Očividný nedostatek zenu a špatné proudění čakry ho zabilo
-
No nevis. TotalBiscuit mal trosku sirsi zaber ako spravenie jedneho videa s plivanim na AAA hry. Ty mudrlant lol.
-
To je ono! Rakovinu vyléčíme tím, že se přestaneme stresovat!
-
no nevím, dnes stačí natočit video kde brečíte a plivete na AAA hry a "zlé" vydavatele a hned jste světová hvězda. Musí to být strašné, nebýt schopen si v klidu užít žádnou hru a jen rejpat....
-
Největším symbolem buržoazie je mít internet.
-
Já očekávám od novinářů, že se nedají koupit za jakoukoliv cenu, že nebudou prosazovat své vlastní politické názory a že nebudou advokáty nějaké své pravdy. Očekávám, že budou jen informovat a budou investigativní.
Hehe, doufám, že tohle mají v games na zdi. -
Přiznám se, že jsem neviděl ani jedno jeho video. Jméno mi bylo povědomé snad jen díky nějaké dřívější zmínce tady na Games. Zaujala mě ale jeho věta z jiného článku:
"Za poslední rok mě velice stresovala snaha udržet krok, vědomí, že selhávám a sledování, jak moje práce (po právu) ztrácí na popularitě, protože jí není dost, nepřichází včas nebo nemá dostatečnou kvalitu."
Hmmm, takový trošku samoser no. Kdyby se na pitomé YT vykašlal hned, možná by to jeho zdravotnímu stavu pomohlo. Stres totiž dost ovlivňuje celé tělo. Za chvíli bude každému u zadku. Youtubeři nejsou herci, ani rockové hvězdy. Jak se říká "Out of sight, out of mind", ale hlavně, že se kvůli tomu stresoval *7* -
Práva na pokračování dal před smrtí své ženě. Jestli s kanálem něco bude dělat ať už sama, či skrze jeho přátelé z co-optional podcastu je otázka. Každopádně minimálně podcast hádám bude fungovat dál.
-
Nepiš mezery před otazníkem, je to hrozně rozčilující. A nepiš z tam kde se píše s. More.
-
Jeho práca sa mi nepáčila. Aj keď nebol až tak nechutne vulgárny ako angry joe, tak jeho vyjadrovanie mi prišlo nevkusné a pokus o tradičný anglický humor pôsobil na trápne nasilu. Na rozdiel od youtuberov ako Ashens a ďalší. V komunikácií s komunitou pôsobil arogantne a povýšene. Nedá sa mu uprieť, že patril medzi formujúce osobnosti gaming internetového videa, ale v značnej miere v tom bola taká ta pionierska neprofesionalita a amaterizmus. Nebudem niekoho oplakávať len preto, lebo odišiel.
-
Nevíte co bude z jeho kanálem dál ? Převezme někdo žezlo ? Zakonzervuje se ? Zruší se ?
-
A celý konec rozhovoru bych dal povinně přečíst Vaškovi. Za svůj článek o Agony by zasloužil vytahat za uši.
-
Dobrá rada. Třeba se pak z těch recenzentů stanou skuteční kritici, jakým byl TB.
-
"Čistá objektivita je samozřejmě nemožná a nevěřím tomu, že existuje někdo, kdo si tohle myslí. Ale to neznamená, že bychom se jako kritici neměli o objektivitu pokoušet a že bychom na ni měli úplně rezignovat."
Tyhle 2 věty by si měla spousta recenzentů vzít k srdci (i tady na Games). -
Rozumný člověk, škoda ho. Takových je málo.