Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a ve spojeni s OculusRiftem by to mohl byt dost velky narez.
  • Pokud bude casem k dispozici i cestina, jdu do toho.
  • hm slusny.. snad to bude mit konecne rozumne ovladani a rozumne zpracovanou kampan..
  • Ak to berieš, ako čím zabiť čas do SC, veď okrem Zaklínača a možno Thiefa nie je na čo čakať.
  • No explozvní to moc nebylo, ale možná to je jen mnou. Preferuju klasičtějí přístup k hudbě a ty akční pasázže s dubstepovými prvky mi moc explozivní nepřišly.
    Hra nevypadá špatně, ale asi spíš počkám jak se vyloupnou šechny ty ostatní vesmírné sandboxy a pak se rozhodnu, který si pořídit.
  • No jak to tak bývá s Cenegou, tak hry se dočkáme někdy v příštím roce. To je neskutečný co X titul to zpoždění.
  • PGS.sk sa dušovali, že to zajtra príde, tak uvidíme, prvých 36 hod, mi zrejme jedna loď vadiť nebude. *1*
  • No vidis a jediny MOD, co ja jsem si do TC dal byl MARS...
  • optimalizace, to je pádný důvod :D, X3 série běží na starém enginu který nepodporuje více vláken a ve velkých bitvách s MARS pluginem už je to doslova nehratelné (na Core i5-3570K@4GHz 10FPS v boji)
  • pardón to mělo přijít k porování s X3 TC nebo X3 AP... u X Rebirth se děsím představy že už si nekoupím svůj oblíbený M6 těžký Centauir... *9* počkám na recenze pokud tam recenzent najde něco co by skutečně stálo za přechod z X3 TC asi to zvážím
  • protože do toho mužeš nacpat X puginu scriptu přidat si nové typy lodí a ještě si přenastavit i některé základní parametry hry a nikdo ti nebude říkat že to máš nevybalancované... nevím jestli jde například v EVE online přidat vlastní typ lodí bez toho aniž bys musel za vývojářem a nějak ho ukecávat... *6*
  • pokud tam nebude tutorial se na to vy*eru
  • ou a ja mam 32bit Win7 ... tak to si nezahram ;(
  • Takové X3:TC bez modů prostě nešlo :D OOS Combat byl v základu nefunkční (téměř), commands taky atd tad :D
  • unikátní je, Albion Skunk je jediná (bohudík, takovou hnusnou loď někde potkat...)
  • doufám, že ty hnusně barevné šmouhy, které se v traileru obvěvují za každým druhým pohonem vesmírných plavidel pújdou nějak vypnout, tohle do X universa nepatří
  • walltar
    Ten Simulátor patři k vesmírný, nebo obchodní? Protože EvE i když obchodní simulátor je, tak vesmírný nikoliv. Kdo chce řídit JEDNU loď přímo a ne klikáním na "orbit 10km" "dock" a podobně tak pro něj asi bude lepší X.

Ale já nevím ... mě hra, kde je jedna loď příjde u Space Simu nedostatečná. Jako pokud bych měl dohrát příběh a už si na hru nevzpomenout, tak by to asi i stačilo, ale X nikdy moc o příběho nebyly (aspoň pro mě ne).

Já asi X: Rebithr přejdu a počkám si na Star Citizena a Elite: Dangerous.
  • No uvidime tak za tyden, dva az to hraci poradne otestuji. Jak rikam, ja jsem hodne skepticky a pockam si na nejakou slevu ci akci a az to bude za 10 ci 15 EUR, tak to zkusim.
  • Tohle a explozivní trailer? Napínavější jsou snad i reportáže nejmenované televize z domova důchodců při hraní mariáše o karamelky. *7*
  • Single vs multi, srovnáváš nesrovnatelné LOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit