Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra samotná je super (teda až na absenciu možnosti veliť veliteľským lodiam z hlavného mostíka), problém je v technickej stránke. Bugy, glitche, padanie, slabá optimalizácia.
  • No doufam, ze ta lod bude unikatni. Mi naopak vadilo, ze mam lod jako kazdy jiny.
    Jinak Cenega opet nesklamala. Ted rikaji konec listopadu, coz teda pochybuju.
    • No jak to tak bývá s Cenegou, tak hry se dočkáme někdy v příštím roce. To je neskutečný co X titul to zpoždění.
    • unikátní je, Albion Skunk je jediná (bohudík, takovou hnusnou loď někde potkat...)
  • Taylor ma co vykradat.
  • https://picasaweb.google.com/103091184216250640686/XRebirth?noredirect=1

Pokud se chcete podívat (a pokud bude Picasa svolná, děfka jedna jak ji mohli tak zmrvit...) na pár závažných nedostatků, které asi odstraněny nebudou (tzv: New Features). (chjo bez noredirect=1 parametru vás to bude házet na nějaký ubohý google+, link opraven)
  • Jason_dinAlt
    Vy co už to máte, řekněte jak to vypadá s velikostí vesmíru. Díky
    • miniaturní, pokud myslíš empty space taj je stejný nebo větší, pokud myslíš prostor kde se něco děje tak menší
  • Jason_dinAlt
    Haha. Teď jsem někde četl, že by to měli přejmenovat spíše na X-Stillbirth ;p)
  • hm slusny.. snad to bude mit konecne rozumne ovladani a rozumne zpracovanou kampan..
    • Nema to ani jedno. Ovladani je priserne a pibeh kampane snad psal nekdo z materske skolky...
  • hlavne by mi nekdo mohl vysvetlit kdybych chtel hrat vesmirni obchodni simulator proč mam dat prednost tomuhle pred eve online
    • protože do toho mužeš nacpat X puginu scriptu přidat si nové typy lodí a ještě si přenastavit i některé základní parametry hry a nikdo ti nebude říkat že to máš nevybalancované... nevím jestli jde například v EVE online přidat vlastní typ lodí bez toho aniž bys musel za vývojářem a nějak ho ukecávat... *6*
      • pardón to mělo přijít k porování s X3 TC nebo X3 AP... u X Rebirth se děsím představy že už si nekoupím svůj oblíbený M6 těžký Centauir... *9* počkám na recenze pokud tam recenzent najde něco co by skutečně stálo za přechod z X3 TC asi to zvážím
        • Přesně tak. Na TC a vůbec bylo úžasné ta rozmanitost lodi atd. Jestli mám létat s jedním korabem a ostatni nekam posilat a prikazovat tak X pro mě asi končí. Škoda :-( ale alespoň litr kč zůstane doma :-)
        • optimalizace, to je pádný důvod :D, X3 série běží na starém enginu který nepodporuje více vláken a ve velkých bitvách s MARS pluginem už je to doslova nehratelné (na Core i5-3570K@4GHz 10FPS v boji)
    • walltar
      Ten Simulátor patři k vesmírný, nebo obchodní? Protože EvE i když obchodní simulátor je, tak vesmírný nikoliv. Kdo chce řídit JEDNU loď přímo a ne klikáním na "orbit 10km" "dock" a podobně tak pro něj asi bude lepší X.

Ale já nevím ... mě hra, kde je jedna loď příjde u Space Simu nedostatečná. Jako pokud bych měl dohrát příběh a už si na hru nevzpomenout, tak by to asi i stačilo, ale X nikdy moc o příběho nebyly (aspoň pro mě ne).

Já asi X: Rebithr přejdu a počkám si na Star Citizena a Elite: Dangerous.
    • Single vs multi, srovnáváš nesrovnatelné LOL
  • Tohle a explozivní trailer? Napínavější jsou snad i reportáže nejmenované televize z domova důchodců při hraní mariáše o karamelky. *7*
  • ou a ja mam 32bit Win7 ... tak to si nezahram ;(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit