Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm dobrý no, ale jestli to bude chtít stálý připojení k netu tak to ztrácí smysl jako přenosné herní zařízení....
    • SnakePlisken
      Já jsem konzole jako "přenosné herní zařízení" nikdy nebral. Přijde mi to, jako považovat za přenosné zařízení klasické PC. A kam by si jej přenášel? Ke kamarádovi? Ten snad bude mít internet. Nebo by si to chtěl brát někde na chalupu? Ale no tak.. na chalupě nemáš sedět vevnitř, máš být venku v přírodě. :)
      • Taky by mohla konzole sama rozhodovat podle předpovědi počasí a pozice, jestli vůbec dovolí hráči hrát. To by byla podobně namakaná vymoženost, jako vyžadování připojení k internetu, ikdyž není potřeba *14*
  • no tak pokud to neni fake, tak teda nic noc...4-6procesoru(snad mysleno jader),bluray...to uz ma dnes dosluhujici ps3(to ma 8-mi jadro)dve graficke karty....no dobra,O.K...ale to neustale pripojeni k netu,to snad ne!me by se rozhodne nezamlouvalo aby me nekdo urcoval ze mam bejt porad online...co treba kdyz si sebou nekdo chce vzit krabicku nekam kde neni net?nebo kdyz bude vypadek netu?nebo az celej net pujde do hajzlu?:-D
    • deridon
      nejde o to kolik toho bude, ale jak výkoné to snad bude.. že bude mít 6 jader automaticky neznamená, že to bude kdo ví co.. a PS3 procesor byl super možná tak, první půl rok od uvedení, kde jsem o tom celkem dost četl a určitě měl zajimavou architekturu, ale už je prostě jasné, že ta životnost zmizela.. jinak s tim internetem určitě souhlasim, to bude zlo jestli to bude pravda.. všichni a všechno musí být pomalu online.. bleh :) a pirátství? jak už kucí dole napsali.. piratí si budou v klidu hrát a poctivci budou na to akorád dojíždět :D
      • asi myslel že na suprtrupr high tech novou konzoli to je málo inovací, co už měla konkurence před...eh,teďka nevim...šesti lety?je jasný že stávajicí konzole sou už ve starobním důchodu.ty nové co vyjdou budou tak MAX rok před PC a pak dalších pět let budou opět pokulhávat(říká moje věštecká gule)No, ale alespon PC hráči přestanou na chvilku obvinovat ty"toastery" z úpadku her...a bude se upgradeovat, a vyvíjet a hrát.někdo přijde o pár litránků co se utratí za konzole a za PC.Vývojáři budou zase naplno makat a manageři si příjdou na hafo stovek litránků a jestli zemi neovládnou delfíni tak takhle budem hrát šťastně až do konce našich dní.... *3*
  • Tak že pokud budu chtít Xbox 720 tak budu muset být pořád připojený k netu , no to vám děkuji ale to vám rovnou řeknu to si ten Xbox rovnou strčte dořiti na to já vám seruu aby mě nějaký výrobce šikanoval z připojením na net natož že si tu konzoli zaplatím .To si lepši vylepším svoji mašinu komp kde si taky můžu strčit dvě grafiky a budu pořád na tom líp protože konzole se nikdy nevyrovnají herně PC at to bude jakákoliv generace konzoli a navíc mě nikdo nebude nutit k tomu abych byl pořád připojený k intenetu abych mohl hrát hry. Jako beru kdyby si to měl pronajaté ten Xbox ale ty si tu konzoli koupíš 10 či 12 litrů a ještě tě budou šikanovat připojením k netu to je síla . *5*
    • To ze ti nepomuze ani tisic cracu na Diablo 3? To uz se rikalo i u Silent Huntera 5 a jak maka
    • Tak konzole se pc vyrovnaly, PS2 v dobe launche zvladal vetsi "prasarny" nez komp co jsem mel, ale problem je v tom, ze mu to vydrzelo mozna rok. Druhej problem je ze kdyz vychazi konzole a je "nadupana" tak nestoji 6 tisic.

Ale jinak celkem souhlasim. Nejak nechapu lidi co si nejchaj nas*at na hlavu a jeste zaplati.
      • No prave ze oni nejdriv zaplati a pak si nechaji tamto... na hlavu *2* Pokud bude mit Xbox720 nutnost neustaleho pripojeni na net a PS4 ne, tak je jasna volba => PS4. Pokud to bude mit i Sony, tak kaslu na konzole a koupim si zase vykonnej desktop na hry.
        • MrSanta
          Neboj se nic, za rok dva to bude i na PC. Už teď tu máme první vlaštovky jako třeba Diablo III.
          • Mechwarrior_bw
            žial je to trend ... a napokon skončíme u cloudu :(
          • Pri nejhorsim na PC byly, jsou a vzdycky budou cracky :)
            • Ellendway
              Veskoslav@tiscali.cz: Toto se říkalo i u her Ubisoftu a jak dlouho to trvalo? Měsíc nebo dva... šikovní lidé si vždy najdou skulinku v systému a upraví jí tak, aby se z toho stala obří díra.

Celkem ale nechápu reakce na internet v Xboxu. V dnešní době je to zcela normální. Většina populace, která hraje po netu to má zažito - aktualizace her, systému, nutnost netu pro hraní... nic nového.
            • Mechwarrior_bw
              len aby časom bolo čo crackovať :)
            • A ja bych si ho zahral, ale bez online ktery nepotrebuju, bez aukce ktera nese akorat blizzardum, bez jejich hypu a bez marketingovych reci. Takhle leda lejno.
            • Tak Diablo (3) bych zrovna stejne nehral, takze neva :)
            • Veskoslav
              U her typu Diabla či Darkspore ti nepomůže ani miliarda cracků.
          • Veskoslav
            Trochu mimo přirovnání, ale budiž;)Protože kdyby sis dal tu práci, tak by jsi veděl, že hry jako Diablo III a systém připojení k netu tady jsou už "dávno. Např DarkSpore i např. Sc II (v omezené míře lze hrát bez netu) či většina her s MRDem.
            • Veskoslav
              No protože to samé, co tady píšeš ty, tak psali lidi před dvěmi léty při vydání zmíněných her:)Tak proto.
            • MrSanta
              Nějako mi není jasné, jak je můj příspěvek v rozporu se skutečností a proč bych si měl dávat práci. Diablo III píšu jako příklad, ne jako jedinou hru, která to má.
  • Kanystr *2*
    • dodam sirky
  • 'konzole bude mít dvě grafické karty a tudíž "výkon jako dvě PC přilepená k sobě" ' Já myslel, že tenhle blud definitivně zařval, když se testovaly dvě k sobě v SLI přilepené GF6600ky a redaktoři smutnili, že nárůst výkonu byl kolem 40 procent....
  • Dve grafiky by mely smysl, kdyby jedna z nich mela jen 2D s akceleraci videa a ultra nizkou spotrebu. Treba tu co je v PS Vite (iPad 3), ktera ma hadam prikon okolo 1 W.
    • Grafika v mojich hodinkach ma prej 1 µW. *5*
    • Ani to už dneska není moc potřeba. Karty jsou schopné se částečně vypínat, podtaktovávat atd.
  • s tím plastem na boku.. to vypadá jak podložní mísa
    • kkti *1*
    • to velky X na boku je start button.
      • To je jen krytka, to otevřeš a je pod tim startovaci paka, normalně to nakopneš jako motorku...
        • smejki
          nechci ti do toho mluvit, ale to se bude startovat klikou
      • .
      • nebo je pod tím skrytej toustovač..
        • kdepak, pod tim je odpalovaci zarizeni NASA.
  • calwin
    mne osobne konzola príde ako fajn doplnok ku hraniu jej potenciál však nevyužívam pretože nemám čas... ale viem si predstaviť že ju niekto dokáže využívať denne a vyždímať z nej 100%.
    príde mi však smutné aká hrozná nenávisť ide z rad PC len kôli stagnácii grafického vývoja... keby ste sa radšej zamerali na kvalitu hry samotnej... hodnotili jej originalitu, hrateľnosť, kvalitu spracovania sveta atď... ale nieeeee grafika grafika grafika... je grafika naozaj to GRO o čo tu beží?
    (a nemyslím si že takému portalu 1-2 ubližuje "dementné mačkanie jedného tlačítka" na gamepade... všetko je to o žánri)
    • Mechwarrior_bw
      "keby ste sa radšej zamerali na kvalitu hry samotnej... hodnotili jej originalitu, hrateľnosť..."

áno lebo v tom súčasné hry skutočne vynikajú *1*

Nikdo tu nepíše, že grafika je nejaké "gro", je to jednoducho jeden zo zásadných parametrov hry ktorý môže výrazným spôsobom umocňovať zážitok z hry samotnej, preto akákolvek stagnácia v tejto oblasti u náročnejších hráčov, celkom oprávnene, vyvoláva nevôlu. Osobne nevnímam konzole ako zlo keďže s PS2 som v minulosti strávil dosť času, ide skôr o rozmach masového hrania so všetkými jeho negatívami a toho nedielnou súčasťou sú práve konzole, ktoré si to (možno nefér) odniesli najviac.
      • Máš pravdu, ale myslim si že jen z části. Bez kupní síly konzolistů by zřejmě nikdy nevznikly megalomanské projekty typu Mass Effect, které by se zřejmě jen z PC prodejů nezaplatily...
        • Mechwarrior_bw
          nerozumiem tejto logike "Bez kupní síly konzolistů" ... čo to má ako znamenať ? v prvom rade jedná sa o hráčov, takže nebyť konzol boli by títo hráči nútení hrať na počítačoch a teda ich kúpna sila by spadala pod PC platformu, inými slovami Mass Effect by bol tak či tak, nebol by však na konzole ale na PC ... a možno ešte v lepšej forme.
        • Veskoslav
          Bez kupní síly pcčkářů by pomalu nemohl vzniknout ani Xbox viz série AoE;)
          • ty si nedas pokoj :D PC spasí svět ! slyšte Veskoslava :D:D:D:D

Kamo byt to vsechno jen o PC tak uz ani nikdo hry nedela .) leda ze by chtel vsechny podarovat svou praci. O to vic jsou ty tvoje zvasty zabavnejsi :)

opět pobavil.
            • ...pravil ignorant a zalezl zpět do své krabice. :)
        • Sis delas srandu ne? Knights of The Old Republic ti nic nerika?
          • Při vší úctě k téhle klasice náklady na její vývoj nebyly zdaleka tak astronomické jako u ME
            • Věc názoru každého. Beru to z pohledu právě těch nákladů. ME byl příklad...
            • A presto je to porad lepsi hra *3*
      • Pritom kazdej vi, ze nejvetsi zlo (pro nas hardcore hrace) jsou takovy ty facebookovy ptakoviny a ruzny hry na socialnich sitich, free-to-play a podobny fuj! I kdyz at si hraje kazdej co ho bavi samo :)
  • "nezatěžovat při tom procesory Xboxu 720, kterých má být mezi čtyřmi až šesti."

Byly spíš myšleny jádra nee? :)
  • vypadá to jako pěkná bandaska na palivo :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit