Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dyt win 8 nemusime mit ne? :D
  • Podobné věci nemají v operačním systému co pohledávat! Mají byt k dipozici jen jako volitelná nadstavba. Microsoft už dříve čelil kritice a soudním sporům za to, že neoddělitelnou součástí operačního systému byly aplikace, jako třeba browser. Nyní Microsoft stupňuje svoji aroganci a stejným způsobem všem vnucuje také online služby.
    • Kdyz MS za tech cca 15 let nepochopil ulohu operacniho systemu. To se vi uz davno :)
    • MishKonn
      True...zrovna teď jsem si říkal, že hráč si chce čas od času tyhle kraviny (jako např. celý interface Windows 8 - viz. http://youtu.be/MbpA4ZenJiI?hd=1) vypnout (nebo je vůbec nepoužívá, ale já zrovna na takový hovadiny jsem), aby nasměroval co možná nejvíc výkonu do hry / jakékoliv jiné aplikace, a tady (video) už je desktop jen jako subaplikace? Co teprv v ní běžící hra? Hmm, nevim nevim.
  • doufám že to pořeší naposledy když se mi snažil microsoft zavděčit tak jsem nikdy nespustil multiplayer gtaIV a coop Resident evilu5
    • meto casto vyhazovalo ze hry u gta4, a windows live nepodporuje ČR
      • Kdybych vedel, ze gta4 potrebuje windows live, nekoupil bych si to ani ve sleve. Rozchazel sem to snad dve hodiny se vsemi updaty a hru sem zacinal asi 5x nez me to konecne sejvlo. No, poucil jsem se, i na steamu si clovek musi davat bacha co to ma za "ochranu".
        • Divný, mě GTA4 i Fable 3 fungují a vždy fungovaly bez jakýchkoliv problémů. Navíc na GTA4 se dá GFWL obejít.
  • Paul_cz
    "Připomeňme, že Microsoft už se hráčům na PC pokusil vyjít vstříc v roce 2007, kdy rozjel službu Games for Windows Live"

Levis vtipálek.
  • jak na tom budou fungovat hry ? vzdit v wh pozadavcih jeste neni win8 ja ted prave uvazuju o win 7 na battlefied 3. i kdyz win8 umozni hrat xbox hry tak stejne potrebujete zaplatin xbox live a to platut nebudu
    • MishKonn
      Jen pro multiplayer.
      • ja myslim to ze hry nemaj v hw pozadavcih napsano win8 tak jestli to bude kompatibilní. ak kdy ma asi vyjit win8 ? ted ma akorat vyjit nejaka beta. asi to nema cekat na win 8 kdyz chci win7 ze ?
        • zapomel sem slovo ve vete: asi to nema smysl cekat na win 8 kdyz chci win7 ze ?
  • MishKonn
    Hmm, zajímavá zpráva v kontextu nedávné spekulace o schopnosti Windows 8 rozběhat hry z X360 :)
    • Kdy má vyjít win8? Nevím jak bude vypadat a jestli v té době by mi přišli zajímavý retra (v téd době) z xboxu.
      • MishKonn
        Tak já bych si moc rád zahrál Gears of War 2 a 3, v jakékoli době...a dvě, resp. jedna hra mi za koupi druhé konzole opravdu nestojí.
  • A proč se tedy služba jmenuje XBOX LIVE když bude i pro PC ? Tohle jsou šachy tyvole :)
    • Aby mohli nacpat GFWL do Win8 pod jiným názvem jakože "new feature"
  • Zmršené byli Visty, 7 je docela dobrý systém. snad 8 nedopadnou jak visty.
    • No dobře ale Vista byly trochu jiná liga.
  • No né, a to jsem si myslel, že 7 už jsou zmršené dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit