Přejít na výpis diskuzí
Xbox One asi nabídne zpětnou kompatibilitu a hry i na PC
27.9.2013 | Adam Homola
60 příspěvků
-
tak to sem zvedavej kdo to stihne driv, microsoft/sony a nebo hackeri z ruska *3*
-
-
sázím na rudé bratry
-
Mat tvoju job
-
-
zase, az take pecky na konzolach neboli,resp. mi teda ziadna nejako neutkvela v pamati
..asi to bude tym, ze som skor na Total War + RPG hry -
-
presne, a tem nademnou: jediny co bych si zahral je dragons dogma, gta na pc casem stejne vyjde, ale hlavne i kdyby ne tak bez toho muzu zit v klidu dal, jeste jsem nedohral ani IV... zato zahral bych si na konzoli victorii/eu/divinity/stronghold...?
-
Však jen nějaká vyjde tak hned zase budou pcčkáři brečet, jako by toho breku teď bylo okolo gta v málo.
-
-
fakt, ze konzoli zatim nemam mi rika, ze tam nic kuli cemu bych konzoli opravdu chtel neni (kor pri dnesnich nizkych cenach konzoli) .. vetsina exclusivit, ktere jsem zaregistroval a mam o ne zajem jsou prave na PC .. gta vyjde i na PC (se desitkami modu) .. nechapej me spatne, nic proti konzolim, je to krabice na hrani stejne jako PC, nic vic (kdyz pomineme pracovni a medialni funkce u obou zarizeni)
-
-
Jak se rika, co oci nevidi, to srdce neboli :-).
-
-
no ktori ako, mna gta nechava chladnym :)
dokonca som si nestiahol na skusku ani predchadzajuce diely
*1*
-
-
Žádný pecky? Kolikrát si hrál Demon Souls, Dragon's Dogma nebo Lost Odyssey na svém PC? Ah, počkat... Nikdy.
-
-
videl som nejake tie hry na youtube, a fakt neplacem ze na pc niesu.. btw demon? souls som na pc skusil, a letelo to za pol hodku z disku.
ale napr trilogiu Dead Space som si uzil *4* -
-
Demon's Souls sis na pc urcite nezkusil, to je px3 exkluzivita. Jestli jsi spis na mainstreamove tituly, tak co treba RDR nebo Ni No Kuni?
-
-
otazka je kolik krat bys je chtel hrat ... u me je odpoved: nikdy .. kazdemu sedi neco jineho ...
-
-
-
A nakonec to dopadne tak,že že hry z Ps4 půjdou hrát na X one a naopak. :-))
-
Možná to je mojim netem, ale žádná streamovaci služba (vcetne GAIKAI) mi nikdy neposkytla ani srovnatelne kvalitni obraz/odezvu abych na tom hrál něco dýl...
-
Porad to bude streamovane a porad to bude lagovat a porad kvalita obrazu bude mizerna, hrat to pujde, jako dneska jde na Onlive, ale na rozumnou kvalitu se to neda sanci dostat driv jak za 3 roky (blizke servery, pripojeni s pingem 10-20ms a rozumna rychlost pripojeni).
Spis bych cekal, ze se rychle vyroji digitalne stazitelne porty vetsich her, ze stare generace, kde byla i PC verze, pak port bude relativne snadny. -
Streamovani konzolovych her na pc a dalsi zarizeni je hodne nebezpecna myslenka. Zvladl by to i kdejaky tablet nebo mobil. Na jednu stranu je to vyhodne, konzole jsou dotovane, na tech se nevydelava, prijem generuje az prodej her a timto by se mohl docela rozsirit trh, otazkou je, jak moc levne a zda dotovani konzoli neni levnejsi. Na druhou stranu by to mohlo kanibalizovat samotne konzole a to by mohlo vest k zaniku cele platformy a pritom vlastnictvi uzavrene platformy je to lukrativni, na cem se vydelava. Resp. by tak mohla vzniknout ciste virtualni platforma gaikai. Mozna ale prave to je budoucnost hrani v obyvaku. Zalezi na tom, jak moc masove to prijmou hraci. Kazdopadne by to definitivne vyresilo otazku piratstvi i bazaru. Ze strany vydavatelu by mohl byt znacny zajem a podpora, zrejme by tomu podlehla i pc platforma. Slabinou je pouze technologicka narocnost. Nejsem si jist, zda by to dnes slo masove zvladnout, jak z hlediska vykonnosti serveru, tak kapacity prenosovych tras. Kazdopadne by to byl pro herni prumysl obrovsky prevrat, ktery by hry hodne promenil.
-
-
konzole jsou stejne mrtvy, to uz jen jen labuti pisen a posledni marnej pokus zabranit odlivu hracu na pc, jakou pohadku vytahnout tentokrat, proc to nejde streamovat na jinou platformu? *6*
ted budou bezpredmetny i rozdilny exkluzivity mezi ps/xb -
Vsak to by bylo idealni, tedy az na par drobnosti a v soucasnosti asi i technickych limitaci.
Ale tohle je podle me budoucnost. At uz v podobe cloud gamingu nebo v podobe centralni domaci vypocetni jednotky. Uzivatel si jen vybere zobrazovadlo a ovladac a hraje.
Konec tem smesnym hadkam PC vs. konzole, konec zhovadilosti v podobe exkluzivnich her apod.
-
-
Myslíte že to platí aj pre Nokiu Lumiu 925 ? Chcem si ju totižto kúpiť a toto by bola čerešnička na torte *14*
-
tak ze by jsme se toho Red dead redamption na pc preci jen dockali? *4*
-
-
nj ale to bude jen ubohy 720p konzolovy stream to neni to naco PC hraci cekaji *9*
-
-
To je celkem rozporuplne.
Prvni věc co mě napadala, proč kupovat XboX One, když si to mužu nechat streamovat na PC... -
-
si to moc nepochopil! snad si nemyslis ze ti MS bude stremovat na PC hry z Xone samozrejmne je rec o stremovani Xbox360 her pro Xone a i PC....
-
-
Magical Cloud - děkuji nechci