Přejít na výpis diskuzí
Xbox One časem uvolní 10 % zadržovaného výkonu
3.10.2013 | Ladislav Loukota
148 příspěvků
-
Na to že tu počítač schopný dobře rozjed next gen hry má tak 20% lidí je tu slušně nablito. Holt pc scéna žárlivých zakomplexovaných šašků zase perlí. Co se stalo, nemáte dneska co upirátit? Aby bylo jasno nerozjíždím žádný flame, jen adekvátně reaguji na výplody té kopky slámy co máte v mozku.
-
-
Mozna by ses mistre mel prvne podivat do zrcadla a precist si zpetne tve prispevky v ruznych diskuzich.
Cilene vyhledavas clanky, ktere se byt jen otrou o tema PC a hned se pod tim clankem svym arogantnim, zabednenym stylem zacnes navazet do pc a pc hracu, k tomu nezapomenes do svych prispevku narvat tunu clishe a generalizovani a to vse zabalis do projevu hodneho zakomplexovaneho ditete, co vidi svet pres hooodne dlouhej tunel.
Bud se tim bavis a nebo ses opravdu nemocnej. A uprmne miste nevim co je smutnejsi.
A nez me oznacis za Pckare a pirata, tak ti preventivne sdeluji, ze hraji i na konzolich.
Ale taky co cekat od cloveka, ktery je schopny vypotit takovou perlu, ze hrani na gamepadu dava hraci realny pocit, ze strelby ze mistre? *1* -
-
No ja si skôr myslím keď tu stále vyťahuje peniaze že len žiarli že nemá peniaze na pc tak si kúpi konzolu a potom troluje a hajtuje tých čo peniaze na slušný pc stroj majú :D konzola je fajn a má svoje výhody ale niekomu proste vyhovuje pc tak ho nebudeme urážať :)
-
ano, jenže na každý můj příspěvek připadá tak 20 které urážejí konzole a konzolisty, to je ale předpokládám v pořádku. Psát sem rozhodně nepřestanu, dokud budou diskuze o konzolových hrách zasv*něny urážkami od PC sr*čů, pak já budu úřadovat na diskuzích o PC hrách. *5*
-
-
Jenže oni urážejí konzole jen proto že se snimi nesmyslně povyšuješ nad PC platformu. Kamkoliv se někdo podívá do PC sekce najde tam tvoje hanlivé komenty o tom jak je nejlepší hrát na konzoli a že se jí PC nikdy nevyrovná. Kdybys toho nechal oni toho taky nechají, problém bohužel je že ty nikdy nepřestaneš protože jseš malé dítě které když si netahá za pysky pomlouvá a uráži PC platformu a PC hráče. Doufám že až skončíš v pekle tvůj trest bude hrát ty největší konzolové sra*ky co někdo portoval na PC a přitom tě bude do prd*le mrd*t tvůj oblíbenec Bieber.
-
-
Ne, šílený PC kult tu byl i předtím než jsem začal poprvé diskutovat, já jsem jen reakce na tuto fanatickou PC bandu. Do mé profilovky je ti houby, tak si sežeň vlastní, nebo nezáviď.
-
-
Bohuzel mistre, ty ses casto ten, co tyhle hadky vyvolava a to zcela cilene. A pokud umis porozumet psanemu textu (o čemž občas pochybuju), tak si jiste vsimnes, ze jsem zdejsi fanatiky z pc barikady ani sluvkem neobhajoval.
A pokud si myslis, ze kdyz klesnes na jejich uroven (nebo je stahnes na tu svou? u tebe clovek nikdy nevi), ze tim neco vyresis a nebo snad, ze ses lepsi nez oni, tak se mistre velmi pletes.
Nejzabavnejsi opravdu je sledovat, jak tady obcas brecis, ze jsou pckari na konzolisty osklivy, pricemz jsem mnohokrat videl, jak si do pohodove diskuse nakracel a rozpoutal si flame prave podobne prizemnimi, zebednenym ai fanatickymi kecy, jako tady nekteri misti vedou.
Zamet si pred svym prahem mistre, nez tady zacnes brecet a poucovat ostatni. *1* -
-
Taky jsem si to pak nejak uvedomil. ( tak ber to jako , takovou pomucku kdyby nahodou *15*)
Ty reakce jsou rozbity nebo co ? Dit to bude peknej bordel, kdyz nekdo bude myslet nekoho a pak reagovat na nekoho jineho. Jinak mas celkem pravdu. S tim co si o TheGGG napsal. Je videt ze ctes dost diskuze . *3* -
-
Vis mily Jacku, to bude nejspis tim, ze jsem nereagoval na tebe *1* .
-
-
-
A proc se nenaucit psat... neagresivne a nevztahovacne avubec se nebourit kvuli kazde prkotine ?
Ja si myslim, ze nejsi spatny hoch , a dokazes mit nekdy i normalni nazory tim jak pises "obranne" a zaroven popuzujici komentare na pcckare s cim si sam priznal ( ze na pc taky obas hrajes) jen na sebe balis, vlnu nevole zkus se mirnit. Ze vseho nevysiluj, atp a minuska resit nemusis. Verim ze ty na to mas. Trolluj ale kdyz nechces byt napadan, nesvadej pozornost a proc bys nepsal, psat muzes. Jen pis k veci, a kdyz nekdo napadne konzoly muzes ho odpalkovat i se vsi slusnosti k nemu, zaroven k udrzeni te tve k sobe , nevypadat hned jak hater a jen nekdo kdo , rype do pcckaru sak oni toho nechaj. Kdyz i ty jo. Hodne stesti. *4*
-
-
Skoda , ze zrusily povinnou vojenskou sluzbu, to by potom urcite taci jako TheGGG jiste zmenily nazor. *15*
-
-
Jdi mi raději umýt záchod! Už je zase ucpanej! Ty jsi tu jediný kdo má v mozku slámu, zkus si to opakovat až půjdeš zítra do školky. *3*
-
-
A ja tady , budu ted snad usmernovat ? To tezko to je ukol nadlidsky , udelal jsem tu chybu a reagoval defakto zpecetil osud (minimalne tohoto vlakna) Ja myslim ze muzu jit jinam , vy se tady treba klidne povrazdete ale at tu neni velkej bordel. *4*
-
-
Klid jen se nudím a tak si hraji s dětmi. *3*
-
-
Ted s tebou , treba souhlasit pac si spis tim GGG podrizl vetev. *4*
-
no to potom já se bavím se šimpanzi *3*
-
-
ať napíšu cokoliv hate na konzole bude pořád a PC hráči si budou zase pořád hrát na bohy. Doufám že jste se opičky pobavily *7*
-
Tak jsem si precetl tve posty a pousmal se nad nimi .. a muzu jit dal.. *5*
-
Kteří jsou chytřejší než ty. Celkem smutné náhodou!
-
-
-
-
někdo jako ty by měl mít povinnost nosit špunty ve všech tělesných otvorech, protože je jedno o který se jedná sra*ky tečou ze všech. *6*
-
-
To si říkej do zrcadla, ne mě.
-
-
-
A nesnazis se zas , je drazdit nahodou *7* ...
-
-
Dráždit? Koho? to člověk může dle libosti plivat na konzole, ale jak někdo něco řekne proti PC komunitě hned by ho všichni upalovali. Todle je prostě jen ukázka myšlení dětí. Napíšu něco hrozně cool o toustovačích a jsem frajer mám 20+ a ostatní diskutující mě mají za boha, napíšu něco proti PC a jsem největší bas*ard a troll kterýho by hned měli zabanovat. Jen tak ze srandy jsem si na tuto diskuzi zašel a vidím přesně to co jsem čekal. Hromada zakomplexovaných dětiček kterým poběží watch dogs na 20FPS tu plivají na konzole. Dost smutná ukázka myšlení PC komunity. *11* *11*
-
-
A to si ako na to prišiel že pc majú len detičky ako píšeš. A predstav si mám doma pc ktorý tie tvoje next-gen konzoly strčí do zadku a zakýva im. Urážať všetkých pc-čkárov na to by ta bolo čo? Keby si radšej robil niečo zmysluplnejšie napr nachystal si veci do školy podľa rozvrhu dieťa :D
-
Problém je v tom, že na konzoli to pojede taky na 20FPS. *1*
-
-
No 20 fps to pojede ale mozna tak na PS3 XBOX360
-
škoda že analýzy z E3 prezentací ukazují stabilních 30FPS *3* Nemluvě o tom že u většiny exklusivit se počítá s 60FPS. Jsem zvědavý jestli vám Battlefield 4 poběží na počítačích v ceně 25 000,- na 60FPS jako nám na konzolích v ceně 12 000,-
-
-
obávám se worehammere že PC v ceně 12 000,- lepší než next gen konzole nebude. PC v ceně řekněme 20 000,- bude lepší pouze papírově, ale to neznamená že si na něm zahraješ BF4 se stabilními 60FPS na střední detaily. Na next gen konzolích poběží BF 4 na 60FPS s grafikou na úrovni trochu lepších středních detaily které by byly na PC verzi. Mě stačily vidět oficiální doporučené HW nároky na BF4. Zajímalo by mě kolik lidí má kompl takové úrovně.
-
"útok proti konzolím"... No vis ze jo, ty ses takovej mstitel osamelej hehe , na druhou stranu vzdyt to je fuk . O co je de kdyz mas rad , ze muzes Chranit bezbranne konzole svymi nazory tak prosim, flame to bejt nemusi a jak jsem jiz psal co vynechat i to ponoukani ne. Vzdyt branit se da , i v pohode slusne. *3*
-
Když si koupíš PC v ceně 12 000,- bude to lepší než konzole a na lepší detaily minimálně jako na konzolích 30FPS. BF4 je zatím jen v betě, jako příklad by si ho měl vynechat. Pochybuji, že by na konzole byl o něco lepší. Machrovat s PS3 je směšné. To že si na konzoli hry nestahuješ zdarma (nelegálně) je tvoje blbost.
-
-
A ty zas nedrazdi konzolisty, proc by jsme nemohli byt vsichni si rovny aspon tady kdyz ne treba v realu, koho bavi vubec ty zbytecne, flamy a atp... i nejvetsiho trolla to stokrat omilane uz musi evidentne unavovat. Ja jsem pro primeri *4* .
-
-
mě to neříkej, já jsem v této diskuzi flame nezačal, jen reaguji na útok proti konzolím
-
-
-
Zbytecne jsem na tebe reagoval, ted jestli tim bude rozpoutana zbytecna diskuze bude to na "moji hlavu" chjo. *9*
-
-
Já se s snažím něco rozpoutat? *8* né vážně vaše arogance nezná hranic. Je tu asi tak dvacet komentářů urážejících konzole a konzolisty a ty jsou předpokládám všechny v pořádku. Jedna jediná reakce proti božskému PC a jsem hned za trolla *8* . Todle už vážně není normální
-
Nic si z něho nedělej, jen si nemá s kým pokecat.
-
-
-
-
-
Když pořád čtu, jak Microsoft přetaktoval CPU na vyšší výkon, že uvolní časem další výkon konzole vývojářům, už vidim ty zástupy reklamací během prvních pár měsíců, až se všem konzole upeče *15*
-
-
Red Ring of Death 2nd Edition
-
-
Ted je Sony uz uplne v hazlu, uz tedka maji exklusivni hry jako laciny sunt, co by nejspis zvladla i tahle generace. Jedina vyjimka je Killzone, ale ani ta nebezi 1080p 60fps, jako Forza 5 nebo Titanfall. *1* *1*
-
-
proč to vubec s takovím vocasem řešite ..je tu jen na pruzení, nic víc
-
Titanfall vyjde i na pc... Xbox One ma jedinou zajimavou exkluzivitu a to je Forza
-
-
Mozna pro tebe, kterej si podle myho uvazeni stejne nebude Xbox One kupovat. Kazdopadne lidemo co jo nabidne tenhle seznam Below Cobalt Crimson Dragon D4 Dead Rising 3 Fable Legends Fighter Within Forza Motorsport 5 Halo Sequel Killer Instinct Kinect Sports: Rivals Quantum Break Peggle 2 Powerstar Golf Project Spark Rabbids Invasion RYSE: Son of Rome Sunset Overdrive Zumba Fitness: World Party
Takze si vybere kazdej a je to porad lepsi nez zoufaly
Deep Down DriveClub inFamous: Second Son Killzone: Shadow Fall Knack -
-
Třetina her uz jsou jasny ze vyjdou i na pc... Druha tretina jsou naprosto zbytecny/nezajimavy tituly a jmenujes je jen protoze existujou a z ty posledni tretiny si ja vybru jen Forzu... Sto lidi sto chuti
Jo a par jich jsou fakt jen spatny vtipy (kinect only *1* )
Mimochodem nektery ty tvoje Xbox One exkluzivni tituly (Dragon Age napr) vyjdou i na PS3... Tak me napada, vis co znamena exkluzivni titul?
Stejne to bude jako s touhle generaci, zprvu Microsoft zaplatil hromadu exkluzivnich, prinejlepsim prumernych her a Sony postupne vydavalo herni šperky... Nehlede na to ze Sony reklo ze neodhalilo vsechny pripravovany hry a naopak Microsoft radsi vyklopil vse, protoze jejich konzole zacinala byt spatnej vtip...
A me treba Killzone novy vubec nezajima, ale vim ze Naughty Dog, Quantic Dream atd vydaj tituly kuli kterym si casem zas budou lidi PS4 kupovat -
-
MS musi podporovat i W8, takze je logicke u nekterych her, ze jsou i na pc. Dulezity je ze nebudou na Ps4. Spatny vtip je leda free to play Deep Down, nadejna hra, ze ktery se vyklubala sra*ka neodpovidajici lzivymu prvnimu traileru.
JAKY Dragon Age ty mimozo? *1* To zase v blazinci setricky pustily nekoho na chvili k pocitaci.
Jo QTE perly od Quantic dream se ani nedaj nazvat hrama, zrovna vcera me o tom presvedcilo demo Beyond Two souls. Pustim na youtube *2*
Mnohem lepsi je velkej vyber her, nez 5 zoufalyhc, to je proste malo. -
-
v novy pc ere exkluzivity pomalu skonci, konzolim zbydou jen exkluzivni ceny *5*
-
Faktem je, ze krome Killzone mi nabidka na Ps4 prijde technologicky zaostala a neni hodna nazvu next gen.
-
Spatne jsi me pochopil, ja netvrdim ze ma PS4 dobrej vyber launch titulu, myslim si ze je hroznej a proto taky nebudu kupovat letos, ale casem na to budou vychazet supr hry od uz proverenych studií
A jo, Beyond urcite pujde mrknout na Youtube, ale pohybuju ze najdes hrace co presne vzdy udela rozhodnuti jaky bys udelal ty a treba pokazi neco co bys ty pokazil, o tom to je... prestoze to je hodne na hrane s interaktivnim filmem, porad to muze byt dobrej zazitek a pro zazitek treba ja ty hry hraju
-
-
-
Můžu vyjmenovat všechno na PC? Tam si vybere skutečně každý *1*
ALe asi by mi nestačil příspěvek.
NEchápu proč se tady mají všichni potřebu ohánět se exkluzivitama - to je jako koupit si auto protože výrobce tam dává super uber vůni z výroby *1*
-
-
-
Forza jede na 60 FPS ? Vždyť to okolí cuká jako by tojelo tak na 20ti ... asi v těch 60FPS ty snímky dublujou/triplujou, jinak to není méžný ...;-)
-
-
timhle MS usetri tak maximalne CPU ne GPU (GPU je ta zasadni brzda v Xboxu).. tohle mi pripomina ceskou predvolebni kampan :)
-
Docela roztomilé jak se MS neúspěšně snaží zachránit situaci.
-
pc uz skoncilo. Nekdy 2007 :D
-
-
Sorac to melo bejt k ty novy pc ere jak pise Calibos *1*
-
-
Plno her jde na ps3 ve full hd!Aspon tv me to ukazuje.Jen nektere se musi v display setingu nastavit rucne jen na 1080p!Nejvic rozdil je ve Far cry 3 tam je dost velkej skok v ostrosti a co me zarazilo je plynulejsi v 1080p nez v 720p!muzete vyskouset!Pak takhle funguji:uncharted 2,killzone 2.god of war3,god of war ascention,crysis,atd assasin2.MAG.jine se prepinaji automaticky jako metal solid4.
-
-
plno hříček z PSN, ty velký spočítáš na prstech jedné/dvou ruk
-
Pletes si pravy Full HD a upscale :)
-
-
To mozna si pletu upscale z full hd.Ale jedno je jisty upscale ten obraz posune vic do predu.Dam priklad:vidim pul stromu v 720p v pravem rohu a jakto kdyz to upscalluju do 1080p!Ho vidim celej???????
-
-
Tos spíš s měl zaplej zoom nebo nějaký přepočítaní obrazu. Na televizy to mám taky jen si už nepamatuju jak se to menuje, když to zapnu tak se obraz víc roztáhne až mino obrazovku, tak nechápu proč by to někdo používal. S fullhd to nemá co dělat spíš s to měl předtím furt zaplí.
-
-
-
-
Presne a upscale je lepsi nechat na televizoru, pokud to neni uplny sunt. Vzhledem ke znalosti panelu ho me lepe optimalázovany na parametry panelu a vypada lepe.
-
Napred tvrdi, ze maji cloud power a kazdy Xone je vlastne ctyri Xone v jednom a pak musej pretaktovavat a slibovat, ze nekdy v budoucnu se stane zazrak a pribude 10% vykonu, MS me s Xbonem bavi cim dal vice.
-
A jak tech 10% bude uvolneno? Jakoze si dokoupim nejakej program, kterej to optimalizuje? A bez ktereho nepobezi nove hry? Tozn. bude to must have placeny program?
-
-
To ještě možná ani Microsoft neví..
-
Jak asi? Přece updatem firmwaru.
-
-
Good point
-
-