Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo to s par dolarama jsem přehnal *3* Ja vim ze pripojeni k internetu nema nic spolecnyho s bazarovkama, ale porad je to uz potvrzenej fakt a tady se uvádí odhad, to je celý...Ze se bude platit plná sazba za "bazarovou" hru jsem doteď nezaznamenal, mel jsem jiny starosti tak az ted jsem si to precetl, sry :) pak ted aale nechapu proc vubec ty hry prodavat...kdyz si to nekdo koupi ze ma pomalej net tak nez mu to dojde tak by mel stazenou vetsinu her a akorat si priplati...to uz rovnou muze zajet do obchodu... No, jde mi z toho hlava kolem, dnes mam dost, treba to zitra pochopim *6*
  • Páč si vždycky říkám "Sakra, neměl bych postovat, neměl, budou z toho zas jen problémy. Budu jen tiše sledovat, těžit informace a neotravovat" *15*
    A taky protože jsem tím kdysi dával najevo rebélii vůči tomu hlasování a jak mi to je strašně jedno, tak mi to zůstalo, dělám to už úplně automaticky.
  • ales.smutny
    Jenže to naprosto nesouvisí s tématem bazarovek (a i tak de facto v Polygonu MS ten jeden den dementoval). A ano, je to neověřená informace, proto je tam "dá se čekat". Na rozdíl ale od ověřených informací o ceně (rovnající se ceně v obchodu u nových her) a modelu, který zmiňují lidé z MS, tedy přímo Harrison. O pěti až deseti dolarech za aktivaci bazarovky nepadlo nikde ani slovo a je to prakticky opak toho, co říká.
  • Hanzales
    To s tou politikou na xboxu, to tam absolutně nemělo chybu :) I když dát si mezi Forza5 a Halo5 Zemana a spícího Schwarzenberga, proč ne že :D
  • oktavius66
    i s PS3 si hráli dlouho. Já to chtěl zkusit, ale radši jsem se hned rozhodl že ne. Je to strašně obtížné ! Musím tam do toho dávat soubory, musím to tam dávat přes PC a k tomu ještě přeš nějaké 3 programy. Radši se do toho lidi neserte to vám radím dobře !
  • Hanzales
    Pokud by si šlo vzít ten disk ss sebou a na jiné konzoli se přihlásit a hrát, tak asi o.k. V podstatě tak funguje i Steam. Pokud půjde ty hry pak nějak prostřednictvím xlive tradovat, tak taky pohodka, ale i tak. Steam má slevy a často i na docela nové hry a taky zaběhnutou klientelu od roku 2004. Myslím, že si Microsoft zbytečně pod sebou nařezává větev. Já když vidím, že se někdo snaží neco až moc ovládat a hlavně co nejvíce profitovat za každou cenu, tak ruce pryč. Počítám minimálně tady v EU bude PS4 prodávanější i několikanásobně. Ale americké publikum aka tv, aka, sports, aka callofduty, aka tv, aka vše ovládat z gauče včetně objednávky pizzy, ti to budou kupovat jako diví...
  • Proc si vzdy hned das minus?
  • Pro Anglicky slyšící, i IGN se veze na vlně zesměšňování http://youtu.be/TT4vJY5JpDo

    a dále... http://youtu.be/KOxdMQhDMIU ono se to množí jak obyvatelé rozvojových zemí
  • oktavius66
    A to jako mám půjčovat svůj účet ? To je první pravidlo co se nedělá ! Dokonce STEAM varuje: nikdy nikomu neříkejte heslo !
  • No tak v clanku je spousta nejasnosti, beru s rezervou. napr: Mimochodem, Xbox One tedy nebude vyžadovat neustálé připojení na internet, ale dá se čekat, že jej bude potřebovat při ověřování kódu vaší hry.
    Pritom uz se vi ze bude potreba 1x denne pripojit Xbox k netu abys mohl hrat, ne jen pro aktivaci kodu (coz je taky neoverena informace)
  • ales.smutny
    Ne (aspoň z toho co víme), viz článek.
  • ales.smutny
    No a proto ji ten druhý nebude kupovat, respektive ji bude kupovat jen od daných řetězců a nebo rovnou originálku - protože bude muset zaplatit (asi) cenu hry jako je na XLIVE. Proto nebude mít smysl nakupovat mimo XLIVE respektive dané řetězce.

    On totiž v tvém modelu ten prodávající má jen disk s instalačními soubory (už bez kódu). Což není zrovna extra ceněná komodita...:) Je to jako mít PC hru s aktivací přes Steam a prodávat krabičku s diskem a přitom mít key u sebe na účtu :)
  • Spis to bude tak ze kdokoliv druhej,treti atd zaplati pri instalaci hry 5-10 dolaru aby mohl hrat, takze se prote akorat budou bazarovky prodavat o tu castku levnejsi...
  • Nevim. Hry sem nikdy nepřeprodával...vydělat na něčem co sem koupil v akci za 5 eur? Víc starostí než užitku..
  • Whoossain
    Mimochodem pořád mi ta koncepce poplatků za bazarový hry neni jasná. První majitel si koupí hru za plnou cenu (pro jednoduchost řekněme $50). Dohraje ji a chce se jí zbavit. Prodá ji jako použitou. Druhý majitel za ni zaplatí prvnímu $25, přinese si ji domů, nainstaluje a protože je to nová hra (nová chápu v danym kontextu jako nedávno vydaná), tak zaplatí MS poplatek $50. Použitá hra za $75. Thats's the deal bro'! http://ww1.prweb.com/prfiles/2006/11/26/483436/marchKaChing.gif
  • Se steamem v zadech je hrani na pc out. Kde myslis, ze si microsoft bere inspiraci? Akorat neni tak kruty jako valve a aspon nejakym zpusobem ti umozni prodat zaregistrovanou hru.
  • Nový bys dneska musel lovit u školky ...
  • mdkGT
    Ta holka byla nova nebo jeta po nekom?
  • mdkGT
    ...v opacnem pripade dojde k autodestrukci.
  • Lidi proboha hlavně to nekupujte, dejte najevo MS a jim podobným že se nenecháme takhle ždímat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit