Přejít na výpis diskuzí
Xbox One hry budou vázány na profil, bazarový prodej bude nějak fungovat
22.5.2013 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Meh, prave zmr|)i ako Gamestop a im podobne firmy su najvacsim skodcom videoherneho priemyslu. Digitalna distribucia je taka draha, pretoze zmr|)i potrebuju mat lacnejsie kamenne obchody aby neskrachovali. Zmr|)i sa potrebuju zivit predajom hier z druhej ruky a priamo tym beru zakaznikov vyvojarom a distributorom... Ked niekoho zrusit tak prave zmr|)ov ako Gamestop a podobne, hned by sa lahsie dychalo -.-
-
Až si skoro začínám říkat jestli nakonec v souboji PC/konzole neni nakonec PC nejvíc zaměřeno na hraní se všemi těmi apps. co hodlají do konzolí rvát..
-
no tak prozatim to vidim na jasnou vyhru sony v nadchazejici konzolove valce. mno uvidime, a diky vsem temhle super vychytavkam, to posili i pc scenu .)
-
Hele..chvíli sem přemýšlel .. záchod doma používám po přítelkyni to je fakt :)
-
Nj, ale urcite taky nekdy pouzivas neco po nekom, od auta po holku *2*
-
Já jsem zvědavej, jak dlouho bude trvat, než se toho hranatýho šmíráka podaří hacknout *5*
-
Nedělal bych z toho kovbojku..rovnice "chceš hrát hru = musíš si jí koupit" je tu od začátku..a nejde jen o hry..za služby se platí od doby co se vynalezli peníze..
-
to urcite budou...
microsoft to prece nebude napalovat za 1300,- *1*
----
(pro ty, kteri by nemuseli pochopit... je v tom velka davka ironie) -
Husté by bylo, kdyby si jednoho dne někdo koupil film, ten bude omezen jen pro pět diváků a Xbox zařve, "StormDaMan0554 prosím opusťte místnost, ps: máma už doma peče koláč" :) Franta řekne, nikam nejdu, neblbnite ni, to chcu kukat s váma, hoďte na tu svini hadr. Xbox: "odstraňte prosím hadr z objektivu kinectu, v opačném případě film nelze spustit" :D
-
Chacha....
-
Kdyby byly na xboxu slevy jako na steamu, tak by mi to nevadilo.