Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    canců o rozevírání nůžek mám akorát tak plný kecky
    žiješ v nejrovnostářštějším koutě světa
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gini_coefficient
    Fakt mám dojem, že lidi na Západě ze samý pohodlnosti nevědí roupama coby
  • Mám pocit, že Nokia nasadila do herní divize MS trojského koně jako odplatu za Elopa...

Elop je současný generální ředitel Nokie (původem z MS), který může za přechod na Windows Phone - místo vlastního systému Nokie, který byl přijat daleko vřeleji (N9 s Meego).
  • To jsem si dlouhou dobu taky myslel, ale pak jsem si uvědomil, že když si mám vybrat ze dvou např. čokolád a jednu znám (protože jsem ji kdysi viděl v reklamě) a nějakou neznámou, tak sáhnu po tom, co znám.

Jsou dva efekty reklamy. Jeden je zřejmý a okamžitý (např. odmítání reklamou tlačených produktů) a pak podvědomý skrytý (jako např. dojem známosti, kvality...). Čím taková věc mimo zájem člověka, tím je ten druhý efekt silnější. (Např. v elektronice se tu většina z nás vyzná a máme informace z různých zdrojů, takže jsme proti reklamě docela imunní. Ale zkuste si vybavit nějaký produkt mimo váš zájem a je dost velká pravděpodobnost, že si vzpomenete na něco, co znáte vlastně z reklamy...)
  • Tikov
    Střední třída mizí... Prestižní povolání/zaměstnání jako dřív již neexistuje. Stejně tak neexistuje prestižní vzdělání (střední škola se stala standardem a pozvolna se standardem stává i vysoká). Anagžování se v politice (nad úroveň obce) je vnímáno a priori negativně. Identifikace se státem/kulturou taky bere za své... Ti kdo by měli tvořit střední třídu se tak necítí, v horším případě si myslí, že jí ani nejsou.
    Je otázka jestli se u nás zvládla vůbec od roku 1988 do roku 2008 utvořit v nějakém signifikantním množství...
  • haha zaplatite za hru vlozite disk s hrou a nez se spusti budete 10 minut sledovat reklamy jako v kine *1* *1* *1*
  • A to jsem si myslel, že už dostali aspoň trochu rozum.
  • Jo. Zatím je. Ovšem mocní dělají všechno proto, aby ji zničili. Střední třída znamená svobodné lidi a to je jim solí v očích.
  • Uprostřed těch nůžek je střední třída a to to podrží, ty jedna bolševická swině.
  • http://www.youtube.com/watch?v=QOdW1OuZ1U0
  • To, kam všechno spěje podle mě nebude udržitelný. Podle mě je dost možný, že se ještě dožijeme zhroucení celýho slavnýho kapitalismu. Protože jedna věc, co za celej svůj život postřehl je, že lidi sou čim dál tim víc nenažraný a rozevíraji se "nůžky" mezi bohatýma a "chudýma". Tohle nepůjde do nekonečna, neznám nůžky, co se daj rozevírat do nekonečna. Salámovou metodou nás ožebračujou čim dal tim víc. Až si zvyknem na tohle, přijdou s další nechuťárnou. Ale někdy ta bublina musí splasknout.
  • Ta první věta mě dostala *1*
  • Nejspíše se z konzolí stává pouze vize, která naplní tvůrcům kapsu a uživateli hlavu.
    Stačí jen koupit tuto malou krabičku, nebojte neprohloupíte...
    Čas nevtíravé svobody skončil. zaplať zaplať zaplať zaplať
  • Biatch please...
  • Docela mě zajímá, kam naše společnost dospěje cca za 10 let. Celá společnost tak zvláštně a nehezky mutuje, z velký části i díky korporacím typu Microsoft. Horší je, že lidi si to nechávaj líbit :( Už vidim, že tohle bude v přístím roce běžný standard :/
  • Ja tam přijdu a poseru je. To nemůžou nabídnout verzi s reklamou a dražší verzi bez reklamy (která by stála stejně jako ta stávající)? Židi už jsou zpátky!!! Adolfe vrať se domů, tví Pražané tě potřebují! (Adolf je reinkarnovaný Mozart)
  • Horst_Fuchs
    Nintendo už dávno přešlo na temnou stranu pohybového ovádání a nízkého výkonu.
  • Vše, co mi k úplnému zážitku schází je právě reklama. Microsoft právě udělal můj život kompletní :).
  • JustinBieber
    nintendo je už davno v podzemí
  • A co novy nintendo? *8*
  • Zabili jste Ornstein a Smough na NG++? Větší výzvou je válka s baktériemi, které jsou všude. Vaše WC kachna míří k vám. Do zbraně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit