Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JustinBieber
    xbone se může jít zahrabat společně s PC. Ps4ever !!
  • Tak oni hlavne cili na US trh. Co nam tady prijde jako neuveritelny, tam muze fungovat...
  • Tohle uz je fakt moc :( A bude hůř...
  • A za každý stisknutí tlačítka poplatek......poplatek za zapnutí konzole.....welcome to the hell...
  • Robotron3
    Jak tak na tebe koukám, ty budeš ta cílovka Microsoftu *15*
  • A jak je to reklamou u OnLive? To snad chceš říct že tam ti nevadí?
  • No jiste, tak nejen ze musim zaplatit predrazenou konzili, k tomu musim jeste platit to ze pujdu na internet pres onu konzoli, a bych si zahral online, tak musim platit dalsi poplatky, no a aby ze me MS nemelo malo penez, tak si to okoreni jeste reklamou...
  • Robotron3
    Reklama na Xboxu pro celý zážitek, no já padám pod stůl *15* Microsoft svou kampaň zacílil opravdu na ty největší idioty, co si lze představit. Bohužel ale přestřelili, protože vim, že hlouposti je spousta, ale až takhle hloupí lidi nejsou, aby sežrali takový žvásty *15*
  • Já kupuju to co mi chutná nebo líbí,ne podle toho na co vidím reklamu......reklama na mě má spíš opačnej efekt.....
  • Magister_Peditum
    To bude srandy, až těsně před závěrečným soubojem (jméno hry si doplňte podle svých preferencí) vyskočí reklama na Vašuta a jeho Prostenal, nebo tampóny OB. *15*
  • Magister_Peditum
    Double post, prosím redakci o smazání. Dík *3*
  • mirekdusinojc
    Je pravděpodobné, že nějakou formu reklamy zahrne do svého hubu i PS4, nicméně tohle není zrovna článek, který by pomohl přesvědčit uživatele ke koupi nového XB1 a přesně takové teď Microsoft potřebuje nejvíc, protože ani jejich otočka o 180 je rozhodně nespasila. Jen je podržela před pádem do propasti.
  • Ad "prý": integrace native ads to bylo dle zdroje řečeno naplno, u biometriky šlo spíše o přemýšlení nahlas.
  • Paul_cz
    Tenhle krám si může koupit fakt jen hlupák. Je mi hrozně líto Remedy že se paktují zrovna s Mikrosoftem, ale je to jejich vlastní chyba.
  • TO neni konzole ale terminál projektu prism. *1*
  • teraz je otazka či to bude mat PS4 tiez
  • To myslím jo, ale přidat neodebratelnou dlaždičku/y s reklamou nebude tal těžké.
  • Říká někdo kdo má mega bukvici jako nick.......
  • "Reklama na Xboxu je součástí celého zážitku, nestojí mimo něj."
    To je tak uhozený, že už nevím, jestli se smát či brečet.
  • Horst_Fuchs
    Integrovaný reklamy? Výborně, poslední pádnej argument proč radši koupit novej Playstation 4 a ne X-BOX 1 je tu.

Teď už zbývá jen otázka jestli se Steam-BOX náhodou nevytasí s něčím lepším než Sony.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit