Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Reklama na Xboxu je součástí celého zážitku, nestojí mimo něj."
    To je tak uhozený, že už nevím, jestli se smát či brečet.
  • Vše, co mi k úplnému zážitku schází je právě reklama. Microsoft právě udělal můj život kompletní :).
  • Robotron3
    Reklama na Xboxu pro celý zážitek, no já padám pod stůl *15* Microsoft svou kampaň zacílil opravdu na ty největší idioty, co si lze představit. Bohužel ale přestřelili, protože vim, že hlouposti je spousta, ale až takhle hloupí lidi nejsou, aby sežrali takový žvásty *15*
    • A jak je to reklamou u OnLive? To snad chceš říct že tam ti nevadí?
      • Robotron3
        Jak tak na tebe koukám, ty budeš ta cílovka Microsoftu *15*
        • To tě asi zklamu.
  • No jiste, tak nejen ze musim zaplatit predrazenou konzili, k tomu musim jeste platit to ze pujdu na internet pres onu konzoli, a bych si zahral online, tak musim platit dalsi poplatky, no a aby ze me MS nemelo malo penez, tak si to okoreni jeste reklamou...
    • A za každý stisknutí tlačítka poplatek......poplatek za zapnutí konzole.....welcome to the hell...
      • Tilwaen
        Snadné řešení = nekupovat.
  • Microsoft se fakt snaží seč může dát člověku důvody, aby si tu jejich konzoli nekoupil
  • smejki
    Jako takhle. Pokud to bude v placeným režimu (koupení konzole, placený gold účet, primárně hry za plnou cenu), je to imho neakceptovatelné. Pokud to bude alternativa pro nějaký odlehčený free režim, budiž.
  • Paul_cz
    Tenhle krám si může koupit fakt jen hlupák. Je mi hrozně líto Remedy že se paktují zrovna s Mikrosoftem, ale je to jejich vlastní chyba.
  • Paulcz
    jojo.. "next gen" reklama :)
  • Tak to vypadá, že má Sony, příznivci Linuxu, Iluminátí nebo někdo jiný své agenty na vysokách místech MS. Přece rozumě myslícího člověka nemůže napadnout, že zaplatí za konzoli a ještě k tomu budu chtít a nadšeně čučet na reklamy všude možně. Kdyby Xbox rozdávali zadarmo tak možná. Mé Linuxácké srdce jen plesá. MS máš na to naštvat všechny své loajální zákazníky.
    • Tak oni hlavne cili na US trh. Co nam tady prijde jako neuveritelny, tam muze fungovat...
    • Něco mi říká, že tak polovina jejich zákazníků to přijme prostě s tím, že to jinak nejde, že nemají jinou možnost. A nebo si toho vůbec nevšimnou.

...jo, a v nejhorším případě jim ještě budou tleskat za supercílenou reklamu.
  • Magister_Peditum
    To bude srandy, až těsně před závěrečným soubojem (jméno hry si doplňte podle svých preferencí) vyskočí reklama na Vašuta a jeho Prostenal, nebo tampóny OB. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit