Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abiczko
    sice Xone nemám v plánu kupovat,ale tohle mi přijde jako hodně podpásovka...ukažte mi někoho kdo řekne:"ano,chci více reklam a všude!"...zkrátka peníze hýbou světem
  • mondzi
    Paráda, chce to ešte viac, ešte vtieravejšej reklamy. "Native ads" my ass.
  • Zájmy hráčů a MS se začínají stále výrazněji rozcházet. Nakonec bude třeba na konzoli instalovat AdBlock *1*
    • to by ji ale musel certifikovat MS coz nebude a tak adblock bude jen soucasti crackle verze konzole a nakonec jako se vsim ta lepsi s vice funkcema neomezujici a navic s hrama zadarmo bude piratska verze *1*
  • JustinBieber
    xbone se může jít zahrabat společně s PC. Ps4ever !!
    • Biatch please...
    • A co novy nintendo? *8*
      • Horst_Fuchs
        Nintendo už dávno přešlo na temnou stranu pohybového ovádání a nízkého výkonu.
      • JustinBieber
        nintendo je už davno v podzemí
  • Ja tam přijdu a poseru je. To nemůžou nabídnout verzi s reklamou a dražší verzi bez reklamy (která by stála stejně jako ta stávající)? Židi už jsou zpátky!!! Adolfe vrať se domů, tví Pražané tě potřebují! (Adolf je reinkarnovaný Mozart)
    • bohužel Fuhrer se právě zastřelil,jen co chudák zaslechl tuhle správu
  • Ta první věta mě dostala *1*
  • TheGGG
    Mrkvosoft smr*í typická špína ke které se sony NIKDY nesníží *11*
    • Říká někdo kdo má mega bukvici jako nick.......
  • http://www.youtube.com/watch?v=QOdW1OuZ1U0
  • Nenasytnost a zmetkovství Microsoftu nezná mezí. Uzavřeme sázky, za jak dlouho budou reklamy v Tiledows?
    • Tam už v některých dlaždice programech od MS jsou.
      • No jo, ale to jsou (myslím) interní reklamy té dané aplikace, ne? Nic, co by bylo integrovaného přímo do TIFKAM.
        • To myslím jo, ale přidat neodebratelnou dlaždičku/y s reklamou nebude tal těžké.
  • Magister_Peditum
    Double post, prosím redakci o smazání. Dík *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit