Přejít na výpis diskuzí
Xbox One počítá s přirozenou implementací reklamy
4.7.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
sice Xone nemám v plánu kupovat,ale tohle mi přijde jako hodně podpásovka...ukažte mi někoho kdo řekne:"ano,chci více reklam a všude!"...zkrátka peníze hýbou světem
-
Paráda, chce to ešte viac, ešte vtieravejšej reklamy. "Native ads" my ass.
-
Zájmy hráčů a MS se začínají stále výrazněji rozcházet. Nakonec bude třeba na konzoli instalovat AdBlock *1*
-
-
to by ji ale musel certifikovat MS coz nebude a tak adblock bude jen soucasti crackle verze konzole a nakonec jako se vsim ta lepsi s vice funkcema neomezujici a navic s hrama zadarmo bude piratska verze *1*
-
-
xbone se může jít zahrabat společně s PC. Ps4ever !!
-
-
Biatch please...
-
A co novy nintendo? *8*
-
-
Nintendo už dávno přešlo na temnou stranu pohybového ovádání a nízkého výkonu.
-
nintendo je už davno v podzemí
-
-
-
Ja tam přijdu a poseru je. To nemůžou nabídnout verzi s reklamou a dražší verzi bez reklamy (která by stála stejně jako ta stávající)? Židi už jsou zpátky!!! Adolfe vrať se domů, tví Pražané tě potřebují! (Adolf je reinkarnovaný Mozart)
-
-
bohužel Fuhrer se právě zastřelil,jen co chudák zaslechl tuhle správu
-
-
Ta první věta mě dostala *1*
-
Mrkvosoft smr*í typická špína ke které se sony NIKDY nesníží *11*
-
-
Říká někdo kdo má mega bukvici jako nick.......
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=QOdW1OuZ1U0
-
Nenasytnost a zmetkovství Microsoftu nezná mezí. Uzavřeme sázky, za jak dlouho budou reklamy v Tiledows?
-
-
Tam už v některých dlaždice programech od MS jsou.
-
-
No jo, ale to jsou (myslím) interní reklamy té dané aplikace, ne? Nic, co by bylo integrovaného přímo do TIFKAM.
-
-
To myslím jo, ale přidat neodebratelnou dlaždičku/y s reklamou nebude tal těžké.
-
-
-
-
Double post, prosím redakci o smazání. Dík *3*