Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je to tady. Člověk ani nemusí číst knihy od Orwella nebo Huxleyho v prvním Deus Ex o tom byla taky řeč.

http://www.youtube.com/watch?v=1b-bijO3uEw&list=FLJOtCO0oE1SWJ0bKgX5l6AQ&index=2
  • Tohle mi připomnělo jeden čarodějnický díl ze simpsonu
    • kubi-wan
      Tim myslíš, že bys Xbox One bral, kdyby k tobě mluvil hlasem Pierce Brosnana? *1*
      • Ano pokud by to šlo vypnout a pokud ne tak at s tím jde Microsoft do haj**u *16* *16* *16*
      • Já určitě ano *15*
  • To bude na E3 asi veselo, až tam bude Xbox One na všechny návštěvníky řvát, aby se mu identifikovali...
    • dobry bude az ho budou predvadet a lidi prijdou jestli si to muzou vyzkouset? "Bohuzel hra je svazana s uctem a maitele pozna kamera a dnesni pridel sn. her k vyzkouseni jsme uz vycerpali, ale muzete si koupit guest pass *1* ...
  • Ježis řešíte pí*oviny..
    • Někdo se baví o tobě?
  • kubi-wan
    Koukám, že novej Xbox se začíná profilovat jako konzole, kterou by nikdo neměl chtít...
    Protože, nezlobte se na mě, tohle už jsou vážně pí*oviny!
  • Začíná se potvrzovat jak je Xbox One deb*lní název pro novou konzoli. By se spíš měl jmenovat Xbox: Big brother *1*
  • xnire
    sranda bude, až x-one vyzve k identifikaci novou osobu, která se objevila v místnosti a nikdo tam nebude... UUUUUUUUU *1*
  • Kesis
    Kto vie ako by ten XBox zareagoval, keby sa mu niekto predstavil ako John Connor...
  • ,,Hele nandej si ty kalhoty, nebo tě pošlu do Redmondu jako xicht a rozkrok na reklamu..."
    Těším se na podmínky užívání, to si je milerád přečtu.
  • Cha cha cha so mnou nie!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit