Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Mě celkem vyhovovala doba, kdy člověk dával příkazy technice. Opačně mi to moc nevyhovuje...
    • Tak to jsme na tom stejně
  • Samozrejme u mobilu, kde jsou mikrofony, kamery, gps a podobne, to nikomu nevadi... U xboxu to je velky problem! ;)

Meli by jste se zamyslet, co vse mate napojene na mikrofon, kde vsude mate kameru a na jakych zarizenich... Ono xbox bude urcite vice zabezpeceny, nez kdejaky pc s webkou, nebol mobil s Androidem, kde se objevuji viry ve velkem
    • Whoossain
      Na rovinu - kameru nemám žádnou a mikrofon mám na headsetu, kterej zapojuju přes USB když jdu hrát BF. A na stařičkym mobilu, kterej nechávám na stole v obýváku.
      • Ale spousty lidi ma tablety, smart phony, notebooky se zabudovanou kamerou, smart tv... Teda v dnesni dobe maji tyto ruzne veci vetsina lidi.

A co treba takovy google? Android, ktery snad kontroluje uplne vse... Gmail, kde ti vyjizdi reklama i podle obsahu emailu... A zjevne to nikomu nevadi, na xboxu to je ale big brother, vecne sledujici kamera, ktera bude odhalovat teroristicke utoky...
        • Whoossain
          To, že je taková situace, ještě neznamená, že to nikomu nevadí. Problém je, že pokud člověk chce fungovat v dnešní době, tak se některejm věcem prostě nevyhne. Googlu, mailu a dalším. Dneska téměř neseženeš mobil bez kamery a mikrofon se nechá použít k odposlouchávání i když je mobil vypnutej. Já tvrdim, že to neni správný a ve vlastnim zájmu se snažim rizika minimalizovat. Na veřejně přístupný fóra a weby nikdy neuvádim svoje jméno ani jiný údaje, snažim se mít pod kontrolou techniku, kterou používám. Kdybych si měl domů donést nějakýho hranatýho šmíráka, tak bych musel být blázen. O žádný pohybový ovládání her ani ničeho jinýho nestojim a je pro mě nepřijatelný, aby něco sledovalo nepřetržitě můj byt a jakkoliv to se mnou komunikovalo, pokud k tomu zařízení sám nedám příkaz.
        • Mas zvlastni logiku. Vidis ze clovek napise Xbox kamera mi vadi a usuzujes z toho ze kamera venku mu nevadi, nebo ze (jak sam pises) reklama dle obsahu mailu mu nevadi. To cucas z prstu? Nebo jak vis ze ten samej clovek nepise na xyz forum ze mu ty kamery a cteni mailu vadi? Takze bud muzes placat nesmysly nebo tu otazku polozit znova a lip.
  • Tak nejaky marketing k tomu lowend hw musi zabalit aby to prodali. *15*
  • Pěknej x-sh*t one......... to je taková píč* vina že to snad nemůže bejt pravda......to si snad může koupit jenom fanoušek bíbra
    • Lol co ma s novym xboxem spolecneho "biber". Nejses zrovna ty jeho fanousek?
  • Whoossain
    To už je jak z Orwella, pánové...
  • lol mrkvosoft se cini :D lepsi jak cia a ty obrazky na imgur, bomba :D
  • Horst_Fuchs
    Už to vidím:
    "Warning, warning, unknown personal detected. Please identify yourself immediately, resistence is futile!"

Sranda bude až se to někomu podaří hacknout a narvat tam vlastní hlášky a příslušný akce. *7*
  • tak to je ultra psycho. ale my češi můžem být vklidu. předpokládám, že takové funkce budou dostupné jen v usa.
  • 1988
    *1* ne-eee *1* ,, tohle už je vážně silné kafe
  • Tě péro, sombréro! Jsem Švitorka, švitořící toustovač, Váš veselý společník u snídaně. Švitorka jsem já a toastuju rád. Dá si někdo toast? :)
    • Tak tohle mě naprosto rozsekalo! *1*
    • dneska si mosim s mojůl pustit trposa :D
    • My nechcem zadnej toast! ani muffinu, kolacky, zadny zemle, bryosky bagety ani buchty zadny veky ani loupaky a palacinky, bramborovy placky, zadny teply jidase a uz vubec ne zadny pitomy livance !!! xD
      • Ahá, takže ty jsi na vafle! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit