Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nighters
    Myslím že čas ukáže která konzole byla úspěšnější.
    • jeto burt jedna za 18 druha bez dvou za 20
  • Uz me to tu fakt se*e .... vsichni kdo sem chodi se jen dohadujou o tom co je lepsi co je horsi co umira a co ne tady snad neni jedinej skutecnej hrac me je ukradeny jestli mam hry hrat na XONE nebo PS4 nebo WII atd. a nebo PC jsem hrac a hraju hry co me bavi a na cem chci .. tak PRESTANTE PORAD KNOURAT
  • mám SuperNintendo a zatím na to spustim všechno
  • Uz jdou na tom xboxu hrát stažený hry? Nebudu lhát měl jsem xbox a nekoupil jsem nato ani jednu hru, když tak kupuju na pc kde není naky xbox live za který se znovu platí...takže jestli to pujde zas flashnout tak to udělám uplně stejně i s ONE :)
    • Ty lháři! Konzolisti přece nepirátí! To jen PCčkáři a proto jejich platforma umírá *1*
    • Gratuluju k pekné vymluvě proč piratis hry...ještě mi prosím řekni, hrál jsi jen singl nebo mulťák? Pokud jen singl, tak live vůbec nepotrebujes. Pokud i mulťák, kup si ps3, kde je zadarmo
  • oni to zas budou rozdávat k sekačkám aby to dostali do domácností.
    • aby to nemuseli rozdavat i ke kose sekacku si kvuli tomu nikdo kupovat nebude
  • tonnymontana
    tak zaprve nelezi mi ve skrini s Wii se porad dobre bavim a za druhe nintendo u wii jako jedine nedotovalo samotnou konzolu tzn nejake marze na pristrojich ps3 a xbox muze vyplodit neznalej clovek. ps3 a xbox vydelava hlavcne na hrach ktere jim splaci dotace hardware kdezto wii je v + uz pri koupi samotneho HW a o hrach ani nemluve. hold nintendo jim to natrelo a dostalo se i do neherenich domacnosti. pro cloveka co sleduje vyvoj trhu to byl genialni a riskantni tah ktery jim vysel. u wii u j eto horsi ale prej se rozjiozdi nova vlna v japonsku tak se jeste uvidi a az spadne cena i u nas tak se mozna budem divit take :)
    • tonnymontana
      Je to zajimave uz tak vykon konzol je na hranici , vyvojari priznavaj ze pc verze budou daleko hezci. tudiz logicky je nejlepsi si HW poridit co nejdrive a uzit si grafiku u nekteraych titulu i kdyz me prijde ne moc extra. pri predstave ze na to budete cekat v cz jeste takhle dlouho, se opet grafika a uroven pc segmentu posune a konzole bude jeste vice kulhat uz nebude na 6 jnohach ale 3ch. nevim nevim. politice prodeje konzol po regionech nerozumim a jako cloveku co se na to diva zpoza pc to prijde nelogicke zejo prece radsi prodam vsechno prvni mesic nez se prijde na nedostatky ale asi to ma nejakou logiku
  • keby si mam vybrat tak xbox, mava lepsie hry, aj henten ryse, len kvoly romu by som si kupil xbox, skoda ze take neni na pc.
  • dostat konzoli k vanocum tak vemu velky kladivo a pritlucu to nad okna a povesim na to misto zaclony toho kdo mne odaroval
    • Výrok typický pro dítě, které ještě dostává hračky k vánocům ...
      • Nic proti, ale ja dostaval vzdycky ponozky a tradice se drzi doted, tak podle ceho usuzujes ze je dite nebo ze je dospely? :)
        • Tobe ten vyrok neprijde detinsky?
          • I kdyby ano, tady jde o vyrok, ze jen male dite dostava hracky, pritom i dospely je klidne muze dostat :) Trochu jednostranny nazor.
        • Prece podle toho, ze ho vubec napadlo, ze by to dostal k Vanocum. Takhle vetsina dospele populace proste neuvazuje:) Ale budiz, mame pred Vanoci:)
          • jindra.veliky
            vetsina ne, ale ne kazdej je chudej *3*
            • Tehle reakci nerozumim. Samozrejme, ze ne kazdej je chudej... takovej clovek, pokud chce, si konzoli koupi. Ale jak to souvisi s tim, ze ekonomicky neaktivni (z logiky veci predevsim decka), ji povetsinou dostanou?
  • jeden z mala? to asi tezko ... mě se proste ds lip drzi ... ale stejne je to jedno po zitri bude ds 4 :D
    • aj DS3 sa lepsie drzala..trololo
  • Tady tyto války PC vs. konzole a MS vs. Sony jsou naprosto k smíchu. Je úplně jedno, kdo co má a na čem hraje, je to jeho vlastní věc a když mu to vyhovuje, tak klidně. Já osobně mám PC a k němu i PS3 a jsem spokojený. Když chci, hraji na PC a když se chci vyvalit do křesla a zahrát si konzolovku, tak pustím PS3.
    Sice tímto boj neukončím, ale alespoň vyjádřím svoje znechucení z těchto naprosto zbytečných rozepří.
    • az spalis svoji konzoli a prestanes dotovat sony a tim tolerovat jeho loupezivy praktiky, pak se muzem zacit bavit o konci "zbytecnych" rozepri *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit