Přejít na výpis diskuzí
Xbox One také slaví dva miliony prodaných kusů
11.12.2013 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
-
-
taky to tak podle srovnavacích videi pc vs ps4 vs x box vidím...ten novej x box vypadá na hardwarově a vykonově na nejvetšího kripla
-
Nevim. Ja konzoly nemam ani mit nebudu. Jsem zarytej PC hrac. Ale kdyz uz bych sel do konzole, tak do Xboxu, protoze ten ovladac je o tridu jinde nez u PS. A klidne bych ozelel nektery exklusivky pro PS, stejne jako bez nich dokazu byt i ted, kdyz nejsou na PC...
-
-
V životě jsi konzoli neměl čili jak můžeš vědět, že dualshock je horší? Já mám oba a na fps je např. o dost lepší dualshock. Takže stop psaní sraček děkuji.
-
-
To seš jeden zhodně mála, jestly ti príjde dualshock lepší.
-
-
také mi daleko víc vyhovuje Dualshock, neumím si představit hrát s analogama křížem, to je jediná věc co se mi na xboxovém ovladači vyloženě nelíbí :), ale co je fakt že tam se lépe drží L2, R2.
-
Ja treba nemel rad ten z PS2 absence citlivosti, byla ve FPS a v GTA se sniperkou fatalni.
Teda aspon u toho primarniho co davali ke konzoli, Nova generace ma generacne jinde i ovladani
tezko soudit, vzhledove se mi treba nelibi ani Xovej , vic PSkovej i kdyz to taky neni nic krasneho
dulezita je vzdy a byla funkcnost. Ta se posoudi casem po zajeti.
-
-
-
-
Směšný, upozorňovat zrovna u konzolí na grafiku...
-
Výstižné.
-
I kdyz ano, tak za par let... zatim me osobne nepresvedcila ani jedna o svych kvalitach.
Podle recenzi, pokud bych se tedy neridil designem... i kdyz o tom to nebylo nikdy. -
Krásné konzolové video. Škoda, že na počítač by bylo přes celou obrazovku.
-
Povede tenhle příspěvek k nějaké rozumné diskuzi?
-
-
Tady? :-D
-
-
-
Tady tyto války PC vs. konzole a MS vs. Sony jsou naprosto k smíchu. Je úplně jedno, kdo co má a na čem hraje, je to jeho vlastní věc a když mu to vyhovuje, tak klidně. Já osobně mám PC a k němu i PS3 a jsem spokojený. Když chci, hraji na PC a když se chci vyvalit do křesla a zahrát si konzolovku, tak pustím PS3.
Sice tímto boj neukončím, ale alespoň vyjádřím svoje znechucení z těchto naprosto zbytečných rozepří. -
-
az spalis svoji konzoli a prestanes dotovat sony a tim tolerovat jeho loupezivy praktiky, pak se muzem zacit bavit o konci "zbytecnych" rozepri *5*
-
-
oni to zas budou rozdávat k sekačkám aby to dostali do domácností.
-
-
aby to nemuseli rozdavat i ke kose sekacku si kvuli tomu nikdo kupovat nebude
-
-
Jak se někde naskladněj obě konzole tak sou hned vyprodaný. Není to o tom která je žádanější ale o tom kdo dokáže rychleji vyrábět. Až se první nadrženci nasytí a konzole vydržej chvíli na krámě tak to bude mít smysl sledovat.
-
mám SuperNintendo a zatím na to spustim všechno
-
Tak minulou generaci ovladl jasne MS, nejen diky drivejsimu vydani a PS dotahoval predevsim diky BR mechanice.
Letos je to vyrovnany a konzolisti si muzou celkem gratulovat, protoze diky konkurencnimu boji se predevsim u Sony vzpamatovali ve spouste veci. A u MS vlastne taky...
Me hlavne zajima kdy vyjde pro PC GTA5... -
-
Nintendo Wii patřilo k generaci s PS3 a X 360, Nitendo Wii jasně vyhrálo předešlou generaci.
-
-
Na pocet konzoli ano. Ale je nejake vitezstvi nekomu prodat konzoli s jednou hrou na kterou si uz nikdy nic jineho nekoupi? Zajem third party vyvojaru je dalsi dulezity ukazatel uspesnosti platformy a tady uz wii tak nezarilo. Nemam z wii pocit, ze to byl tahoun herniho prumyslu.
-
-
Co to meleš? Na Wii je tolik úspěšných titulů. Že je někdo ignorant a konzoli zavrhne se slovy "barevný maria ať hrajou děti, já poslouchám metal a hraju jen komplexní RPG" neni problém konzole ale přístupu člověka. Takový člověk by si v první řadě neměl Wii vůbec pořizovat. Ale ve své vlastní omezenosti si jí pořídí aniž by si předtím zjistil co od toho čekat a pak nadává.
Za další, zájem třetích stran o vývoj her na danou platformu je velmi úzce směrodatný...u Nintenda obzvlášť protože je schopno uzásobit konzoli samo (i když musím souhlasit, že velmi zvolna např. v případě WiiU). Ten kdo kupuje Nintendo nechce hrát casual tituly z PS a Xbox..na to si koupí Xbox nebo Ps...a poslední věc..tvoje pocity jsou tvoje pocity...Wii je nepopíratelně velkou výhrou Nintenda.
-
-
-
Tak minulou generaci ovladl jasne MS? Asi si nikdy neslšel o nintendu Wii kterého se prodalo přes 120 000 000 kusů
-
-
No ono taky za cenu 1700 Kč to není žádná výhra, když Nintendo je ve ztrátě.
-
-
co to meles jedina z tech tri konzol co mela poradnou marzi a ne dotaci bylo prave nintendo
-
-
Ano v souboji techto dvou vyhralo treti Nintendo, ktery kazdymu kdo jej ma lezi ve skrini...
-
-
X360 a PS3 se prodalo 80 000 000 kusů
-
-
Ano. Ale každého v průměrné ceně 150 dollarů, což Nintendo a jeho 80 dollarů je někde jinde.
-
-
Zbytečná informace důležitý je profit na kusu. Né cena kusu.
-
-
-
-
-
-
Uz jdou na tom xboxu hrát stažený hry? Nebudu lhát měl jsem xbox a nekoupil jsem nato ani jednu hru, když tak kupuju na pc kde není naky xbox live za který se znovu platí...takže jestli to pujde zas flashnout tak to udělám uplně stejně i s ONE :)
-
-
Ty lháři! Konzolisti přece nepirátí! To jen PCčkáři a proto jejich platforma umírá *1*
-
Gratuluju k pekné vymluvě proč piratis hry...ještě mi prosím řekni, hrál jsi jen singl nebo mulťák? Pokud jen singl, tak live vůbec nepotrebujes. Pokud i mulťák, kup si ps3, kde je zadarmo
-
-
jeden z mala? to asi tezko ... mě se proste ds lip drzi ... ale stejne je to jedno po zitri bude ds 4 :D
-
-
aj DS3 sa lepsie drzala..trololo
-
-
Myslím že čas ukáže která konzole byla úspěšnější.
-
-
jeto burt jedna za 18 druha bez dvou za 20
-
-
dalsi-dalsi obchodni sdeleni? *6*
-
-
tech jeste bude do 24 *11* *10*
-