Přejít na výpis diskuzí
Xbox One také slaví dva miliony prodaných kusů
11.12.2013 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
keby si mam vybrat tak xbox, mava lepsie hry, aj henten ryse, len kvoly romu by som si kupil xbox, skoda ze take neni na pc.
-
Uz me to tu fakt se*e .... vsichni kdo sem chodi se jen dohadujou o tom co je lepsi co je horsi co umira a co ne tady snad neni jedinej skutecnej hrac me je ukradeny jestli mam hry hrat na XONE nebo PS4 nebo WII atd. a nebo PC jsem hrac a hraju hry co me bavi a na cem chci .. tak PRESTANTE PORAD KNOURAT
-
tak zaprve nelezi mi ve skrini s Wii se porad dobre bavim a za druhe nintendo u wii jako jedine nedotovalo samotnou konzolu tzn nejake marze na pristrojich ps3 a xbox muze vyplodit neznalej clovek. ps3 a xbox vydelava hlavcne na hrach ktere jim splaci dotace hardware kdezto wii je v + uz pri koupi samotneho HW a o hrach ani nemluve. hold nintendo jim to natrelo a dostalo se i do neherenich domacnosti. pro cloveka co sleduje vyvoj trhu to byl genialni a riskantni tah ktery jim vysel. u wii u j eto horsi ale prej se rozjiozdi nova vlna v japonsku tak se jeste uvidi a az spadne cena i u nas tak se mozna budem divit take :)
-
-
Je to zajimave uz tak vykon konzol je na hranici , vyvojari priznavaj ze pc verze budou daleko hezci. tudiz logicky je nejlepsi si HW poridit co nejdrive a uzit si grafiku u nekteraych titulu i kdyz me prijde ne moc extra. pri predstave ze na to budete cekat v cz jeste takhle dlouho, se opet grafika a uroven pc segmentu posune a konzole bude jeste vice kulhat uz nebude na 6 jnohach ale 3ch. nevim nevim. politice prodeje konzol po regionech nerozumim a jako cloveku co se na to diva zpoza pc to prijde nelogicke zejo prece radsi prodam vsechno prvni mesic nez se prijde na nedostatky ale asi to ma nejakou logiku
-
-
dostat konzoli k vanocum tak vemu velky kladivo a pritlucu to nad okna a povesim na to misto zaclony toho kdo mne odaroval
-
-
Výrok typický pro dítě, které ještě dostává hračky k vánocům ...
-
-
Nic proti, ale ja dostaval vzdycky ponozky a tradice se drzi doted, tak podle ceho usuzujes ze je dite nebo ze je dospely? :)
-
-
Tobe ten vyrok neprijde detinsky?
-
-
I kdyby ano, tady jde o vyrok, ze jen male dite dostava hracky, pritom i dospely je klidne muze dostat :) Trochu jednostranny nazor.
-
-
Prece podle toho, ze ho vubec napadlo, ze by to dostal k Vanocum. Takhle vetsina dospele populace proste neuvazuje:) Ale budiz, mame pred Vanoci:)
-
-
vetsina ne, ale ne kazdej je chudej *3*
-
-
Tehle reakci nerozumim. Samozrejme, ze ne kazdej je chudej... takovej clovek, pokud chce, si konzoli koupi. Ale jak to souvisi s tim, ze ekonomicky neaktivni (z logiky veci predevsim decka), ji povetsinou dostanou?
-
-
-
-
-