Přejít na výpis diskuzí
Xbox One také slaví dva miliony prodaných kusů
11.12.2013 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
jeto burt jedna za 18 druha bez dvou za 20
-
Tehle reakci nerozumim. Samozrejme, ze ne kazdej je chudej... takovej clovek, pokud chce, si konzoli koupi. Ale jak to souvisi s tim, ze ekonomicky neaktivni (z logiky veci predevsim decka), ji povetsinou dostanou?
-
I kdyby ano, tady jde o vyrok, ze jen male dite dostava hracky, pritom i dospely je klidne muze dostat :) Trochu jednostranny nazor.
-
také mi daleko víc vyhovuje Dualshock, neumím si představit hrát s analogama křížem, to je jediná věc co se mi na xboxovém ovladači vyloženě nelíbí :), ale co je fakt že tam se lépe drží L2, R2.
-
vetsina ne, ale ne kazdej je chudej *3*
-
aby to nemuseli rozdavat i ke kose sekacku si kvuli tomu nikdo kupovat nebude
-
Myslím že čas ukáže která konzole byla úspěšnější.
-
Uz me to tu fakt se*e .... vsichni kdo sem chodi se jen dohadujou o tom co je lepsi co je horsi co umira a co ne tady snad neni jedinej skutecnej hrac me je ukradeny jestli mam hry hrat na XONE nebo PS4 nebo WII atd. a nebo PC jsem hrac a hraju hry co me bavi a na cem chci .. tak PRESTANTE PORAD KNOURAT
-
mám SuperNintendo a zatím na to spustim všechno
-
Ty lháři! Konzolisti přece nepirátí! To jen PCčkáři a proto jejich platforma umírá *1*
-
Gratuluju k pekné vymluvě proč piratis hry...ještě mi prosím řekni, hrál jsi jen singl nebo mulťák? Pokud jen singl, tak live vůbec nepotrebujes. Pokud i mulťák, kup si ps3, kde je zadarmo
-
Uz jdou na tom xboxu hrát stažený hry? Nebudu lhát měl jsem xbox a nekoupil jsem nato ani jednu hru, když tak kupuju na pc kde není naky xbox live za který se znovu platí...takže jestli to pujde zas flashnout tak to udělám uplně stejně i s ONE :)
-
Co to meleš? Na Wii je tolik úspěšných titulů. Že je někdo ignorant a konzoli zavrhne se slovy "barevný maria ať hrajou děti, já poslouchám metal a hraju jen komplexní RPG" neni problém konzole ale přístupu člověka. Takový člověk by si v první řadě neměl Wii vůbec pořizovat. Ale ve své vlastní omezenosti si jí pořídí aniž by si předtím zjistil co od toho čekat a pak nadává.
Za další, zájem třetích stran o vývoj her na danou platformu je velmi úzce směrodatný...u Nintenda obzvlášť protože je schopno uzásobit konzoli samo (i když musím souhlasit, že velmi zvolna např. v případě WiiU). Ten kdo kupuje Nintendo nechce hrát casual tituly z PS a Xbox..na to si koupí Xbox nebo Ps...a poslední věc..tvoje pocity jsou tvoje pocity...Wii je nepopíratelně velkou výhrou Nintenda. -
Tobe ten vyrok neprijde detinsky?
-
Na pocet konzoli ano. Ale je nejake vitezstvi nekomu prodat konzoli s jednou hrou na kterou si uz nikdy nic jineho nekoupi? Zajem third party vyvojaru je dalsi dulezity ukazatel uspesnosti platformy a tady uz wii tak nezarilo. Nemam z wii pocit, ze to byl tahoun herniho prumyslu.
-
oni to zas budou rozdávat k sekačkám aby to dostali do domácností.
-
Je to zajimave uz tak vykon konzol je na hranici , vyvojari priznavaj ze pc verze budou daleko hezci. tudiz logicky je nejlepsi si HW poridit co nejdrive a uzit si grafiku u nekteraych titulu i kdyz me prijde ne moc extra. pri predstave ze na to budete cekat v cz jeste takhle dlouho, se opet grafika a uroven pc segmentu posune a konzole bude jeste vice kulhat uz nebude na 6 jnohach ale 3ch. nevim nevim. politice prodeje konzol po regionech nerozumim a jako cloveku co se na to diva zpoza pc to prijde nelogicke zejo prece radsi prodam vsechno prvni mesic nez se prijde na nedostatky ale asi to ma nejakou logiku
-
tak zaprve nelezi mi ve skrini s Wii se porad dobre bavim a za druhe nintendo u wii jako jedine nedotovalo samotnou konzolu tzn nejake marze na pristrojich ps3 a xbox muze vyplodit neznalej clovek. ps3 a xbox vydelava hlavcne na hrach ktere jim splaci dotace hardware kdezto wii je v + uz pri koupi samotneho HW a o hrach ani nemluve. hold nintendo jim to natrelo a dostalo se i do neherenich domacnosti. pro cloveka co sleduje vyvoj trhu to byl genialni a riskantni tah ktery jim vysel. u wii u j eto horsi ale prej se rozjiozdi nova vlna v japonsku tak se jeste uvidi a az spadne cena i u nas tak se mozna budem divit take :)
-
Zbytečná informace důležitý je profit na kusu. Né cena kusu.
-
keby si mam vybrat tak xbox, mava lepsie hry, aj henten ryse, len kvoly romu by som si kupil xbox, skoda ze take neni na pc.