Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky to tak podle srovnavacích videi pc vs ps4 vs x box vidím...ten novej x box vypadá na hardwarově a vykonově na nejvetšího kripla
  • Prece podle toho, ze ho vubec napadlo, ze by to dostal k Vanocum. Takhle vetsina dospele populace proste neuvazuje:) Ale budiz, mame pred Vanoci:)
  • Nic proti, ale ja dostaval vzdycky ponozky a tradice se drzi doted, tak podle ceho usuzujes ze je dite nebo ze je dospely? :)
  • aj DS3 sa lepsie drzala..trololo
  • Výrok typický pro dítě, které ještě dostává hračky k vánocům ...
  • Jack1947
    Ja treba nemel rad ten z PS2 absence citlivosti, byla ve FPS a v GTA se sniperkou fatalni.

Teda aspon u toho primarniho co davali ke konzoli, Nova generace ma generacne jinde i ovladani
    tezko soudit, vzhledove se mi treba nelibi ani Xovej , vic PSkovej i kdyz to taky neni nic krasneho
    dulezita je vzdy a byla funkcnost. Ta se posoudi casem po zajeti.
  • az spalis svoji konzoli a prestanes dotovat sony a tim tolerovat jeho loupezivy praktiky, pak se muzem zacit bavit o konci "zbytecnych" rozepri *5*
  • dostat konzoli k vanocum tak vemu velky kladivo a pritlucu to nad okna a povesim na to misto zaclony toho kdo mne odaroval
  • co to meles jedina z tech tri konzol co mela poradnou marzi a ne dotaci bylo prave nintendo
  • tech jeste bude do 24 *11* *10*
  • jeden z mala? to asi tezko ... mě se proste ds lip drzi ... ale stejne je to jedno po zitri bude ds 4 :D
  • To seš jeden zhodně mála, jestly ti príjde dualshock lepší.
  • V životě jsi konzoli neměl čili jak můžeš vědět, že dualshock je horší? Já mám oba a na fps je např. o dost lepší dualshock. Takže stop psaní sraček děkuji.
  • Tady tyto války PC vs. konzole a MS vs. Sony jsou naprosto k smíchu. Je úplně jedno, kdo co má a na čem hraje, je to jeho vlastní věc a když mu to vyhovuje, tak klidně. Já osobně mám PC a k němu i PS3 a jsem spokojený. Když chci, hraji na PC a když se chci vyvalit do křesla a zahrát si konzolovku, tak pustím PS3.
    Sice tímto boj neukončím, ale alespoň vyjádřím svoje znechucení z těchto naprosto zbytečných rozepří.
  • Veskoslav
    Ano. Ale každého v průměrné ceně 150 dollarů, což Nintendo a jeho 80 dollarů je někde jinde.
  • Veskoslav
    No ono taky za cenu 1700 Kč to není žádná výhra, když Nintendo je ve ztrátě.
  • X360 a PS3 se prodalo 80 000 000 kusů
  • Nintendo Wii patřilo k generaci s PS3 a X 360, Nitendo Wii jasně vyhrálo předešlou generaci.
  • Grifus
    Ano v souboji techto dvou vyhralo treti Nintendo, ktery kazdymu kdo jej ma lezi ve skrini...
  • Tak minulou generaci ovladl jasne MS? Asi si nikdy neslšel o nintendu Wii kterého se prodalo přes 120 000 000 kusů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit