Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MS se do toho vklada, protoze mu nizsi rozliseni u multiplatforem dela spatnou reklamu, vlozili se do toho i u Zaklinace 3, ale tam vyvojari nejsou schopni Xone verzi na 1080p rozjed a proto se pod natlakem MS rozhodli, ze devalvuji rozliseni i na PS4, ta ted pobezi na 900p stejne jako Xone verze a to i pres to, ze jiz 1080p bezela.
    MS u Xone dosral pameti a ted to odserou i hraci na PS4.
    • Trochu nechapu potom CD projekt, ze musi snizit rozliseni u PS4. Do toho jim MS nema co kecat. Pokud teda MS nevyhrozuje, ze hru nevyda, coz by byli sami proti sobe.
      • Jestli do Polska přiběhl nějaký strejda z MS s kufříkem plným barevných papírků, tak je možné všechno...
    • frag.ment
      Já na rozlišení kašlu, jestli to má 1080 nebo 900 je mi fakt jedno, hlavně aby to jelo v pohodě bez nějakýho cukání.
      • njn, dalsi "I want to sit on my couch and click play" mindless shajt.
    • ps hraci si nic neodseru pretoze vedia ze na rozliseni a fps zalezi len pc hracom.
      • Veskoslav
        Pokud ti nezáleží v jaké kvalitě a v jakém fps ti to jede, tak evidentně moc nehraješ, když je ti to jedno. A neoháněj se hratelností. Protože ta je ovlivněna i těmito věcmi. Je rozdíl mít 30 fps nebo 60 fps a kdo tvrdí opak, tak lže. A v roce 2014 bych očekával 1080 a 60 fps jako něco, co není k chlubení, ale obyčejná věc.
        • To bola ironia.
          • Veskoslav
            Tak to se omlouvám, ale z toho to naprosto nešlo poznat.
  • No Microsoft upravil kód tak že Vás NSA teď nemůže Kinectem špicovat při hraní Diablo III a ta troška uvolněného výkonu na to stačila. Však oni se na Vás kouknou až budete mastit neco jiného :-). Nebo jak jinak mam chápat uvedenou větu: "Zmíněný update kódu, o kterém John Hight mluvil, se podle DF týká velmi pravděpodobně absence Kinectu, jehož provoz trochu výkonu konzole užíral, i když jste Kinect zrovna aktivně nepoužívali".
  • Tak to je smutný. Jak tedy potom chtějí, aby Zaklínač 3 běžel v 1080p s 30 fps? Vždyť Zaklínač je co se grafické stránky týče naprosto někde jinde. Nebo že by byl ten engine co používá Blizzard taková prasečina?
    Spíš to ale vypadá, že XONE je jen kus šrotu, jak tohle má vydržet 5 let ? *1*
    • i WOW ma otresnou optimalizaci kdy se to v raidu s 25 lidma propadnou nekolikanasobne dolu, v diablu to je to uplne stejny kdyz jses v parte s lidma a je vic potvor jdou FPS strasne dolu
    • Šašek :D To je tak přesný :D
    • Diablo 3 jsme hral na notebooku s Pentium Dual Core s integrovanou grafikou GMA 2500HD na nejnizsi a dalo se to hrat.(Ale na strasne stareho Retrurn to castle Wolfenstein nestacil *1* low fps stejne jako u halflife 2 )
      Tak to je pekny kus srotu XBONE.
  • Diablo forever!
  • Postavit a udržovat PC je tak jednoduché a mnohonásobně levnější, než konzole s kupou her, nahradit výkon omezující uzavřenou herní platformou a ještě za to platit víc, to už chce hodně velký talent.
    Říká se "zabij konzolistu, zachráníš hru" a, že "konzole brzdí herní průmysl", hry neničí konzolisti, ani konzole nebrzdí herní průmysl, hry ničí a brzdí lidé tak hloupí, že nejsou schopni přijít na výše uvedený postup.
    • To je ten největší blábol, co jsem kdy četl. Postavit a udržovat(rozumějme pravidelně upgradovat) PC je mnohonásobně nákladnější a časově náročnější, než si koupit uzavřenou platformu(rozumějme konzoli) s kupou her.
      Konzole tu není proto, aby konkurovala PC co se týče výkonu. Konzole tu je pro pohodlí těch, které nebaví se pořád šťourat v PC, updatovat ovladače, stahovat různý software, dokupovat po 2-3 letech nové grafické karty, procesory, atd.
      A k tomu, že koupit herní PC je levnější než koupit konzoli. Spousta lidí se snažilo dokázat, jak je herní PC levné. Téměř ve všech případech jsem jejich omyl vyvrátil. v 75% případů do ceny "zapomněly" započítat OS Windows, pevný disk, zdroj, klávesnici + myš.
      Komu nevadí nižší rozlišení, nebo nižší úroveň detailů, kdo nepotřebuje platformu i k práci, ale jen čistě pro zábavu v podobě filmů a her, tak konzole je to pravé.
      Pro nás ostatní je tu PC.
      • Na druhou stranu, který konzolista doma nemá nějaký počítač s OS Windows,pevným diskem, zdrojem (tady beru, že na moderní GK by ten stávající nemusel stačit), klávesnicí a myší?
    • Bull.shit. Na pc kálí tchoř. Chci konzoly, 60"TV a 7.1 hi-end repro. A k tomu decentní křeslo z držátkem na pití.
      • A poradne valec k tomu.jooooo
      • 60"TV a 7.1 hi-end repro. A k tomu decentní křeslo z držátkem na pití"
        Tohle všechno muzes delat s pc lehce *3* KDybys napsal exkluzivni tituly nebo ták ale toto...
        • Tak určitě. Pořád tu melete jak to jde z pc udělat konzoli. Ano jde, připojte to k čemu chcete, ale má to někdo? Tak 5% lidí, takže zanedbatelný vzorek, zbytek stejně sedí na vysouvací židly a nedá dopustit na svoje Genius plastový bedny nebo sluchátka za 3K. Pak chodí na fórum a jede tady mega-cool setěry na konzolisty.
          Prostě nesmysly, kdyby jste šli místo žvatlaní vykalů do práce / na brigádu, tak nemusíte mastit pindíky ve virtuálním světě nad věcma, co nemáte a můžete si taky užívat velkoplošný obraz a brutální zvuk co zatlačí do sedačky.

          Pc má lepší grafiku, má spoustu her, které na konzole nikdy nebudou, pro někoho má vhodnější ovládání, má větší využití - i když to je podle mě argument o ničem, souhlasim. Vždycky se najdou lidi, kteří si radši koupí Bentley, než Caterham. I když budou za každý situace pomalejší, tak si jízdu užijou jinak.
    • Ponevaz pro normalni lidi co hraji z 6 leteho zivotniho ciklu konzoli zhruba 2 krat do tydne se pc proste nevyplati,je prilis drahe a jde strane rychle dopredu,podle me az moc rychle zbytecne.4k monitory?Nac?Viz nejnovejsi clanek o 4k tv na technet.Cz.Podpora na tyto tv az v roce 2019!A jen kvuli hram pro obcasneho hrace,draha sranda.Furt se chrlej novy soucastky do h.Pc,kdo to ma furt sledovat, jestli me typek co me to tam dava,me neokrada.Viz pc tuning.cz.Rekni si typkoj,kterymu staci na ps3 gt5,gt6,a pro evo fotbal,a dal za to 8tis,ze je blb ze si nekoupil h.Pc za 25 tis.
      • Veskoslav
        Tohle platilo před X lety když vyšla PS3 a pc to muselo dohánět. Teď, kdo si koupil střední třídu, tak má vystaráno, protože hry, co jsou na nové konzole viz předělané Metro atd. mu jedou lépe na pc než na té konzoli. Takže 3-5 let nemusí nic upgradovat. Maximálně tak kvůli Elite či Star Ciziten. A u KC: D uvidíme v září, jak to pojede aspoň přibližně. A za 25 táců už máš slušnou mašinu. Nehledně na to, že hry stoji o 1/3-1/2 méně než na konzole. A různých bundle či Steam sale ani nepovídat.
    • Zabij warezaky,zachranis pc games.Konzolove hry nejsou drahe,jen clovek musi umet nakupovat nove levne,a starsi z bazose.U pc nemuzu davat diskove hry do bazose a obracene,a steam je v tomto pro me mrtev,jsem pod necim dohledem a fyzicky nic nevlastnim.A nemohu s pc vytanout disk s hrou a ric tady to mas ,vyzkousej si to,nebo zahraj si to s brachou.Pro me je dulezite za koupene penize mit fyzicke vlastnictvi a ne u nekoho jakoby pujcene,ale koupene.Tu hru zpravuji oni a ne ja.Treba steam.
      • Inak vidiet ze to konzolaci totalne ale totalne inak vidia, obhajuju si reklamu svojej konzole lebo boli na tolko sprosty a jednoduchy cloviecikovia ze neboli schopny si kupit poriadny pocitac zpred 4 rokov ktory by im do dnes slapal proste jednoduchy ludia cest bohatym vynimkam, ktory nemaju problem si kupit aj mars ticinku z reklamy a maju to totalne na haku. *12*
        • Ano, hráči kteří preferují konzole to vidí jinak. Potud máš pravdu, ale dál už píšeš jenom hlouposti, kterými dokazuješ, že ten hloupý jsi ty sám. Já třeba na pc hraju 15 let a teď přecházím na konzole. Koupil jsem si ps3 a zjistil, že na konzolích mě baví hrát víc než na pc. A to natolik, že si místo dalšího herního pc koupím ps4. Vybral jsem si na základě vlastních zkušeností a vybral jsem si to lepší. Ty si hrej na čem chceš a nekomentuj výběr ostatních, když tomu nerozumíš.
        • Kamo v tom problem nevidim,kdybych chtel tak si vemu kompa na splatky treba za litr mesicne o akym by sa ti len snivalo.Ale ja nechci
      • Veskoslav
        Nechci ti brát iluze, ale to, že vlastníš fyzické médium neznamená, že vlastníš hru. Ono bohatě stačí vydat nějaký update a hru nepustíš i kdyby jsi měl 20 médií. Navíc cd/dvd stárnou a za 20 let je stejně nepřehraješ, aby sis mohl zahrát nostalgicky některé hry, které nemají žádní online prvky.
        • flash789
          No tak hlavne je naivni si myslet ze za 20 let bude fungovat treba steam v takove podobe jako dneska, jestli vůbec, takze ciste teoreticky je to fyzicke medium asi trvanlivejsi. A pokud vlastnis hru na mediu a nemá nutnost online pripojeni muzou ti byt updaty který hru znefunkcni uplne ukradeny.
          PS: mam doma CD který jsou stary asi 15 let, fungujou bez problemu..
        • Tak mas pravdu.Ale fyzicka hra ma taky neco do sebe.Prodal jsem je spolu z ps3 a zato me stali ps4 jen 4tis i z druhym ovladacem fifou14 a btf4.Na pc za prodane fyzicke medium prachy nedostanu a uprgate pc si zaplatim z ._._.Vys jak to myslim
    • Ok. No ale stejně si tu konzoli pořídíme.
  • To jsou zase debaty... Jestli si opravdu myslíte že oko nepozná rozdíl mezi 30 a 60 fps, tak jsem asi vyvolený. Když si v nějáké strategii nebo moba dám 60 a po pár chvil hraní, kdy si zvyknu na těch 60 zpátky 30, je to znát. A dost znát.
  • Keyz
    "Vývojáři z Blizzardu tak na Gamescomu v rozhovoru pro Digital Foundry prozradili, že upřednostní plynulost a rychlost hry, než aby násilím drželi rozlišení na 1080p"

    "Pro nás je nejhorší situace, kdy máte čtyři witch doctory v místnosti plné démonů. To pak lítají efekty všude možně. A my jsme si chtěli být jistí, že hra bude i v takových chvílích svižná"

    Tak přece 60 FPS je asi plynulejší jak 30 FPS *3* .
    Ale stejně se najdou lidi, kteří řeknou, že to nelze poznat. Ale v Blizzardu to poznají. Asi mají lepší měřící nástroje anebo oči *7*

    - Škoda, že stále nelze na konzoli změnit nastavení hry. Bylo by dobré kdyby hráči měli možnost 30 FPS a třeba 1080p u náročných her anebo 60 FPS / menší rozlišení, případně horší grafika. Tohle říkal TotalBiscuit a pak by ten vliv plynulosti šlo porovnat i pro běžné publikum. A třeba by více lidí chtělo kvalitu a narostl by tlak na lepší konzole apod.
    Přesun z lepšího k horšímu je lehce znát.
    • faitheater
      Jedine co sa tomu blizi, je FPS lock napr. v InFamous:SS a Last Of Us Remastered. TLOU sa ti za to ma odmenit krajsimi tienmi.
      Skusil som si v TLOU obmedzit FPS na 30 (zo zvedavosti), ale velmi rychlo som to zrusil.
      60 FPS je proste 60 FPS.
    • Rozdíl 30 fps a 60 fps je rozdíl jako dobytek, pouze když jsi zvyklý na těch 60. To se pak k 30 nedá vracet.
      • Keyz
        Obecně je přechod z horšího na lepší méně výrazný. Proto kdyby byla možnosti volby na konzolích bylo by to lepší a byl možné to porovnat i naopak. Každý by si vybral co preferuje a nebylo by třeba měnit HW.
  • Veskoslav
    No ono když má takový Demon Hunter či WD správné předměty, tak zrovna včera jeden WD ve skupině měl 4 zombii základní+4 bonusové+Garga+pobíhající malé zmetky(jak schopnost+pasivka)+kostry z prstenů, takže věčně lítal s 20-40 a DH všechny zvířata, co může mít+démoni ze zbraně+kostlivci z prstenů. Takže to je slušná zoo. Jinak Diablo III jedu v tomto rozlišení už od vydání, takže nic moc, co by bylo k chlubení ze strany "nové" generace konzolí.
    • už to nehul :D :D
  • "čtyři witch doctoři v místnosti plné démonů" to musí byt slusny zoo *7*
  • 900p je zatraceně poznat. Každý rozlišení, který není 1ku1 neboli pixel na pixel, je prostě mázlý. Pokud je to při tý hře pořád, tak zrovna u Blizzard filmečků by to byla velká škoda.

    A 50 fps, že skoro nepoznáte? Cokoliv co je míň než 60 fps, se samozřejmě projeví na standardních 60Hz LCDčkách jako byste v tu chvíli měli framerate 30 fps. Jde jeden snímek a druhý snímek to v tu chvíli prostě nestihne a musí počkat na další obnovení. Nehledě na to, že všechno na konzolích má zapnutej V-Sync. Kdyby byl vypnutej, tak se při 50 fps roztrhává obraz a pak by to bylo poznat stejně akorát jiným způsobem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit