Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tím V-syncem nevím (třeba je to v nové generaci jinak). Když jsem si hledal, co je to tearing, tak v ukázkovém videu bylo Grand Turismo (PS3).
  • Pristi tyden vychazi new velkej content patch!
    Sem cetl, ze na ps4 a xone budou vychazet pravidelny patche jako je to na pc. Takze konecne konzolisti budou mit standardni blizzard péči *4* Bez toho je diablo polovicni imho.
  • 1080p, such resolution, such nextgen *1*
  • resite tu kraviny jako je vykon atd. ale problem je v tom ze vubec microsoft existuje zatim co udelal tak to byl absolutni CRAP od windovsu pocinaje :) SONY 4ever!!
    • Asharak
      Jo, sliboval návrat k PC hrám nebo hrám obecně a nic (moc) *16*
  • Jinak tomu Microsoft hezky pomohl *4* Good job! Sem rad za konzolovy xboxáky...
  • Miserius
    Hraje někdo Ultimate Evil na PS3? Přidejte si mě, třebas nám budou padat ty legendárni gifty *1* hilts663
  • Spratekk
    Když přijdu z práce, tak moje stará si vezme druhej gamepad a hraju s ní na jedný konzoli D3 ros. Když přijdete domů vy, tak vaše stará jde šu*at souseda zatímco vy hrajete D3 ros vy "PC master race" ... *3* To, co má konzole už roky vy nebudete mít nikdy... Přátele *15*
    • Takže říkáš, že tvoje stará má radši gamepad, než tvojí páčku. Hmm.
      • Spratekk
        Ne, že moje stará má radši mě než souseda. Prostě konzole má v tomhle značně navrch. Když přijde kámoš, tak prostě hrajem, pijem a jsme funky. U PC prostě tohle vpodstatě není.
        • Pripojis PC k televizi a sednes si na gauc, do ruky das gamepad a voala. Potom vše přenesu zpátky a z herní konzele se stane pracovní PC. Zkus tohle udělat s konzolí. Ta na tebe max vyplivne 320p internetovej prohlizec a kdyz poprosis prehraje ti film.
          • Ano, ale to je jen teorie 99,99% prostě zasedne na židli ke stolu a hrbí se u monitoru. Konzoli sice nemám, ale ten komfort z gauče si umím představit.
            • Asharak
              Navíc kdo má dnes u PC židli. Ikdyž někdy je židle lepší než křeslo z tesca za 500.
            • Veskoslav
              Když si neumíš pořídit kvalitní židli a musíš se hrbit, to je tvůj problém, ne problém pc;)
          • A co takhle ušetřit si práci, nic nepřepojovat akorát si přesednout ke konzoli s nějakým parťákem po svém boku?
            • Veskoslav
              Nevím, jak tvoje televize, ale moje televize má zaprvé více výstupů a za druhé akorát na ovladači změním to, co chci zobrazit. Nemusím nic připojovat, všechno jde, když se chce. A kdo neumí, blbě kafrá, jak je to složité.
  • Asharak
    Počet FPS to poslední, co by mělo pořádné hráče zajímat. *7*

    Kontrolní otázka před vstupem do diskuze: Co ukazuje indikátor FPS?
    • Frames per Second
      Počet FPS je to první co by mělo pořádné hráče zajímat. Vždycky to tak bylo. Aby hra bezela plynule potrebujes aspon tech 20fps. Pro "filmovej zážitek" ( *1* ) potřebuješ 30. 60 na opravdu plynulý hraní a 120 na střílečky typu CS:GO, BF4, COD etc.Čim víc obrázků dokáže tvůj stroj vykreslit, tím lepší budeš mít zažitek ze hry a můžes posouvat hranice grafický kvality kupředu. FPS, hratelnost a příběh sou tří hlavní věci co by tě měli při koupě hry zajímat.
      • Asharak
        Ano, proto jsem tam napsal tu otázku. Vykreslení 30fps =/= zobrazení 30fps.
      • Nebo naopak poradnej zobrazovac.Kokni na monitoru na naky sport a poznas jak se to skube.Pokud mas pomalej zobrazovac coz pro me je 144hz velmi malo,tak je jasny ze to musis vykompenzovat s kompu na 120fps.Tak si to dej na tv z 800hz obnovitelnou frekvenci a muzez si dat v poho jen 40fps.Monitor je proste pomalej.Mel jsem na tom ps3 a bylo na tom liny menu ps3 i samotnej chod.. ty hry.A to mam LG monitor cinema 3d 120hz 24.Na tv se to hejbe vodost lip.Co vodost,vohodne.
        • Ty ses dobrej tydyt:D
        • Menu a hra je rozdíl. Pokud hra na konzolích jede ve 30fps žádná TV s tím nic neudělá a jednoduše se to bude "sekat", odzkoušeno. Na PC at' už 30 nebo 60fps je znatelný rozdíl, hlavně u FPS žánru, kde každý snímek navíc znamená větší skóre. Tedy jak u koho. Samozřejmě je důležité mít i kvalitní herní doplňky, myš, klávesnici, repro ... Prostě konzole jsou pohodlí, PC o romanitosti.
    • dobre tak si pozri film v 25 fps a pozri si ho v 48,60 fps minimalne trailer .Je to buducnost to ze konzolaci nemaju ani sajnu o com to je to ma neprekvapuje.
      • Asharak
        Za prvné, porovnávat fimly s hrama je úplně mimo, když jsou vyrendrované. Za další nová filmařská technologie je samozřejmě super, ale o tu nám teď vůbec nejde.
      • Ono tech vasich 144hz na monitoru taky neni zadnej max.power o proti neXt gen tv.Panasonic dela uz 1600hz .To se to krasne hybe kamo.Fifa na ps3 jako vino.
      • A ty nejdriv podivej na film na tvem 120hz monitoru,a pak kouni na tv treba panasonic ,ktery ma 800hz,treba na tenis.oni nektere tv umeji dany snimek doplnit,tak to vypada jak 60 fps.treba ten panasonic.
  • Hardcore diablo navždy... *16*
  • Postavit a udržovat PC je tak jednoduché a mnohonásobně levnější, než konzole s kupou her, nahradit výkon omezující uzavřenou herní platformou a ještě za to platit víc, to už chce hodně velký talent.
    Říká se "zabij konzolistu, zachráníš hru" a, že "konzole brzdí herní průmysl", hry neničí konzolisti, ani konzole nebrzdí herní průmysl, hry ničí a brzdí lidé tak hloupí, že nejsou schopni přijít na výše uvedený postup.
    • To je ten největší blábol, co jsem kdy četl. Postavit a udržovat(rozumějme pravidelně upgradovat) PC je mnohonásobně nákladnější a časově náročnější, než si koupit uzavřenou platformu(rozumějme konzoli) s kupou her.
      Konzole tu není proto, aby konkurovala PC co se týče výkonu. Konzole tu je pro pohodlí těch, které nebaví se pořád šťourat v PC, updatovat ovladače, stahovat různý software, dokupovat po 2-3 letech nové grafické karty, procesory, atd.
      A k tomu, že koupit herní PC je levnější než koupit konzoli. Spousta lidí se snažilo dokázat, jak je herní PC levné. Téměř ve všech případech jsem jejich omyl vyvrátil. v 75% případů do ceny "zapomněly" započítat OS Windows, pevný disk, zdroj, klávesnici + myš.
      Komu nevadí nižší rozlišení, nebo nižší úroveň detailů, kdo nepotřebuje platformu i k práci, ale jen čistě pro zábavu v podobě filmů a her, tak konzole je to pravé.
      Pro nás ostatní je tu PC.
      • Na druhou stranu, který konzolista doma nemá nějaký počítač s OS Windows,pevným diskem, zdrojem (tady beru, že na moderní GK by ten stávající nemusel stačit), klávesnicí a myší?
    • Bull.shit. Na pc kálí tchoř. Chci konzoly, 60"TV a 7.1 hi-end repro. A k tomu decentní křeslo z držátkem na pití.
      • A poradne valec k tomu.jooooo
      • 60"TV a 7.1 hi-end repro. A k tomu decentní křeslo z držátkem na pití"
        Tohle všechno muzes delat s pc lehce *3* KDybys napsal exkluzivni tituly nebo ták ale toto...
        • Tak určitě. Pořád tu melete jak to jde z pc udělat konzoli. Ano jde, připojte to k čemu chcete, ale má to někdo? Tak 5% lidí, takže zanedbatelný vzorek, zbytek stejně sedí na vysouvací židly a nedá dopustit na svoje Genius plastový bedny nebo sluchátka za 3K. Pak chodí na fórum a jede tady mega-cool setěry na konzolisty.
          Prostě nesmysly, kdyby jste šli místo žvatlaní vykalů do práce / na brigádu, tak nemusíte mastit pindíky ve virtuálním světě nad věcma, co nemáte a můžete si taky užívat velkoplošný obraz a brutální zvuk co zatlačí do sedačky.

          Pc má lepší grafiku, má spoustu her, které na konzole nikdy nebudou, pro někoho má vhodnější ovládání, má větší využití - i když to je podle mě argument o ničem, souhlasim. Vždycky se najdou lidi, kteří si radši koupí Bentley, než Caterham. I když budou za každý situace pomalejší, tak si jízdu užijou jinak.
    • Ponevaz pro normalni lidi co hraji z 6 leteho zivotniho ciklu konzoli zhruba 2 krat do tydne se pc proste nevyplati,je prilis drahe a jde strane rychle dopredu,podle me az moc rychle zbytecne.4k monitory?Nac?Viz nejnovejsi clanek o 4k tv na technet.Cz.Podpora na tyto tv az v roce 2019!A jen kvuli hram pro obcasneho hrace,draha sranda.Furt se chrlej novy soucastky do h.Pc,kdo to ma furt sledovat, jestli me typek co me to tam dava,me neokrada.Viz pc tuning.cz.Rekni si typkoj,kterymu staci na ps3 gt5,gt6,a pro evo fotbal,a dal za to 8tis,ze je blb ze si nekoupil h.Pc za 25 tis.
      • Veskoslav
        Tohle platilo před X lety když vyšla PS3 a pc to muselo dohánět. Teď, kdo si koupil střední třídu, tak má vystaráno, protože hry, co jsou na nové konzole viz předělané Metro atd. mu jedou lépe na pc než na té konzoli. Takže 3-5 let nemusí nic upgradovat. Maximálně tak kvůli Elite či Star Ciziten. A u KC: D uvidíme v září, jak to pojede aspoň přibližně. A za 25 táců už máš slušnou mašinu. Nehledně na to, že hry stoji o 1/3-1/2 méně než na konzole. A různých bundle či Steam sale ani nepovídat.
    • Zabij warezaky,zachranis pc games.Konzolove hry nejsou drahe,jen clovek musi umet nakupovat nove levne,a starsi z bazose.U pc nemuzu davat diskove hry do bazose a obracene,a steam je v tomto pro me mrtev,jsem pod necim dohledem a fyzicky nic nevlastnim.A nemohu s pc vytanout disk s hrou a ric tady to mas ,vyzkousej si to,nebo zahraj si to s brachou.Pro me je dulezite za koupene penize mit fyzicke vlastnictvi a ne u nekoho jakoby pujcene,ale koupene.Tu hru zpravuji oni a ne ja.Treba steam.
      • Inak vidiet ze to konzolaci totalne ale totalne inak vidia, obhajuju si reklamu svojej konzole lebo boli na tolko sprosty a jednoduchy cloviecikovia ze neboli schopny si kupit poriadny pocitac zpred 4 rokov ktory by im do dnes slapal proste jednoduchy ludia cest bohatym vynimkam, ktory nemaju problem si kupit aj mars ticinku z reklamy a maju to totalne na haku. *12*
        • Ano, hráči kteří preferují konzole to vidí jinak. Potud máš pravdu, ale dál už píšeš jenom hlouposti, kterými dokazuješ, že ten hloupý jsi ty sám. Já třeba na pc hraju 15 let a teď přecházím na konzole. Koupil jsem si ps3 a zjistil, že na konzolích mě baví hrát víc než na pc. A to natolik, že si místo dalšího herního pc koupím ps4. Vybral jsem si na základě vlastních zkušeností a vybral jsem si to lepší. Ty si hrej na čem chceš a nekomentuj výběr ostatních, když tomu nerozumíš.
        • Kamo v tom problem nevidim,kdybych chtel tak si vemu kompa na splatky treba za litr mesicne o akym by sa ti len snivalo.Ale ja nechci
      • Veskoslav
        Nechci ti brát iluze, ale to, že vlastníš fyzické médium neznamená, že vlastníš hru. Ono bohatě stačí vydat nějaký update a hru nepustíš i kdyby jsi měl 20 médií. Navíc cd/dvd stárnou a za 20 let je stejně nepřehraješ, aby sis mohl zahrát nostalgicky některé hry, které nemají žádní online prvky.
        • flash789
          No tak hlavne je naivni si myslet ze za 20 let bude fungovat treba steam v takove podobe jako dneska, jestli vůbec, takze ciste teoreticky je to fyzicke medium asi trvanlivejsi. A pokud vlastnis hru na mediu a nemá nutnost online pripojeni muzou ti byt updaty který hru znefunkcni uplne ukradeny.
          PS: mam doma CD který jsou stary asi 15 let, fungujou bez problemu..
        • Tak mas pravdu.Ale fyzicka hra ma taky neco do sebe.Prodal jsem je spolu z ps3 a zato me stali ps4 jen 4tis i z druhym ovladacem fifou14 a btf4.Na pc za prodane fyzicke medium prachy nedostanu a uprgate pc si zaplatim z ._._.Vys jak to myslim
    • Ok. No ale stejně si tu konzoli pořídíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit