-
http://9gag.com/gag/a57XP9O
-
-
Strašná kravina a velká chyba několika tahovek. Mají udělat sytém tak, aby dostat se na jeden mm bylo obtížné a když by jsi se tam hráč již dostal, tak by šance byla ke 100% aby to nevypadalo tak hloupě....
-
co je na tom nepochopitelne, sectoid moze mat brutalne reflexy a vojak len velku...pusku
-
-
Nepochopitelneho na tom neni vubec nic. Je to podle me stupidni. Chapu jak to funguje, o cemz je ta obtiznost. Prijit na to jak to funguje a gg. Tahova strategie.
-
-
To je ta obtiznost. Ta game mechanic ktera hru hyzdi. Zapomel jsi znicit cover? Na co, kdyz stojis vedle neho, ze? Ne v pecce 9/10 to tak nefunguje a rika se tomu obtiznost.
-
-
kdyby nekdo psal recenzi podle pravidel ve hre XCOM2 tak by moh napsat v jednom kole klidne ctyri odstavce a pak by jeste stih hodnoceni, ale kdyby zacal hodnocenim, uz by nenapsal ani pismenko.... *11*
-
este som 2. xcom nehral, ale mam otazku: co zle robia ti mimozemstania ludstvu, ze existuje xcom partizanska jednotka, ktora ich chce dostat z povrchu zemskeho?
odpoved kludne napiste do spoiler tagov, prosim
:) -
-
Škoda že ve hře nějak víc neukázali propagandistický boj. Teroristé pro jednu stranu vs. hrdinové osvobozenecké frakce pro druhou, to by byla pěkná asociace s reálem... *4*
-
Rádi masakrujou civilní obyvatelstvo, jak je vidět v retaliation misích a taky chtěj předělat zbytek lidstva na ufouny no *4*
-
Ono je to podobné, jako v Životě Briana, kde židé kují pikle proti římanům a jen tak se zeptají co pro nás udělali? A pár týpků odpoví dali nám dlážděné cesty, lázně, kanalizaci ...
Ale stejně je nutné je zničit! *1* -
-
prave to mi napadlo ako prve, tato asociacia *1*
-
-
To je prave otazka, ty ako zachraneny clen odboja zistujes, preco odboj existuje a preco s nimi bojujes. Ja uz odpoved poznam a uz len pociatocna invazia nevestila nic dobreho, ked prisli vyjednavat so zbranami
-
-
Cas ukaze, ne prodeje. Cas ukaze jak se na XCOM2 bude pohlizet za 20 let. Pokud se na nej bude pohlizet jako dnes na puvodni UFO tak budu velmi prekvapen. 9/10 pecka a za rok po tom nestekne ani pes. To je jak s komercnimy filmy. Oskary, festivaly, box office hit, ale do zlateho fondu nejdou. Uvidime.
-
-
Mody, to je velka zbran pre dlohotrvajucu zabavu, nove triedy zbrani, vojakov, moznost si vytvorit vlastny pribeh. Povodny xcom vynikol, lebo sme na vyber nic ine nemali a bol prelomovy mechanikami. Myslim ze Xcom2 je kompromis povodnych mechanik a modernej technologie.
-
Kdyby ti dneska bylo o 20 let méně, tak za těch 20 let bys možná mluvil o dnešních Xcom stejně :)
-
Takhle ale na to pohlizet nelze. Pred 20 lety bylo celkove velkych her radove mene a radove mene jich vychazelo. Navic nebyla prakticky zadna "indie" scena, prakticky nefungoval celosvetove zadny multiplayer, pouze par her slo hrat pres LAN atd. atd.
Byla jina doba a na stejne veci jako dnes se pohlizelo uplne jinak. -
-
Ano i ne. Ano, pred 20 lety byla uplne jina situace, tak jak jsi pospal/a. Nicmene, pokud si za 20 let na XCOM2 nikdo nevzpomene, nebude v tzv zlatem fondu, tak se 9/10 bude jevit ponekud jinak nez dnes.
Nejlepsi tahovka od JA2? Wastland 2 je lepsi tahovka a blizsi JA2. To sou proste ne nesmysly ale nazor recenzenta.
Pro porovnani: http://www.imdb.com/chart/top .. nejlepsi filmy -
-
Nemuzu si pomoci, ale v dnesni dobe do zlateho fondu jako treba v 60. letech nepujde prakticky zadna hudba, zadny film, zadna hra. Je proste jina doba, tim ze je radove vice zanru a radove vice produktu, tak si kazdy muze najit to sve. povodni Xcom hral prakticky kazdy, kdo mel PC, protoze to byla jedna z prvnich her na podobnem principu a nic podobneho nebylo. Dneska je podobnych her mraky a kazdy si muze najit svuj salek kavy a nemusi vsichni hrat jednu hru, kdyz chteji nejaky zakladni princip. Stejne tak i my k tomu pristupujeme jinak. Hry hraju i dnes, ale hraji primarne multipalyer a ikdyz si rad zahraju strategii SP, tak MP je pro me osobne uplne jina dimenze a hlavne eliminuje prakticky veskere vytky co se AI tyce.
-
Wasteland 2, urcite nie je lepsia tahovka, ani nahodou ;-)
-
-
-
Kedze na Xcom 2012 sa dnes pozera ako na stale velmi dobru hru, nevidim dovod preco by sa na tento malo inak.
-
-
Nedávno jsem vychytal slevu na Wasteland 2 Directors Cut - příjemně překvapilo, hra mě baví. O to víc mě těší, že mě zase něco chytlo po dobrých 2 letech (ve 13 mě chytly 3 hry za měsíc :-D)
V 90. letech mě bavily UFA, XCOM, Fallout Tactics atd., tak bych novým XCOM 2 dal rád šanci.
Co mě ale dopředu irituje je grafika na screenshotech *13* nenávidim tenhle cartoonovskej vizuál.
Proto jsem ani nikdy nemohl hrát XIII a jiný pecky, který měly sice perfektní herní mechaniky, ale pro mě odpudivej, komiksovej nádech. -
-
Jo, ta grafika je poměrně hnusná a pro mě je to taky problém. Celý je to tak trochu šaškárna, zatímco já mám rád hry, co jsou "doopravdy". Na druhou stranu třeba Civilizace 4 je taky trochu "cartoonová" a pro mě je to nejlepší strategie všech dob, čili asi bude nutno vyzkoušet a pak až soudit.
-
-
Vidíš a já zase nemusím hry, které se snaží, za každých okolností svým vzhledem jít k realitě. Navíc se stává, že ty hry často rychleji graficky zastarávají.
A rozhodně mě přijde Xcom 2 mín cartoon-style než Xcom 1.
Za mě grafika palec nahoru...:)
-
-
Heh, u xcomu a falloutu nikdy o grafiku neslo a tu ti to vadi? Keby sme rovnako pristupovali od zaciatku hier, nikto by nic nehral, lebo je to skarede :)
-
-
Hmm. Je sakra rozdíl mezi stylizací a technickou úrovní... *7*
-
Ano, představ si, tady mu to vadí.
-
-
-
Připojuji se k hodnocení recenzenta - hodně dobré, hodně těžké, 9/10, protože mi vadí dlouhé loadingy a je hezké že se pracuje na odstranění, ale zatím odstraněné nejsou. Libí se mi i možnost utéct hrobníkovi z lopaty - nejvíc jsem se o hře naučil, když se naplnil ukazatel projektu AVATAR, a mě začalo odtikávat 20 reálných minut na záchranu hry.......no hraju dál a už jsem 3 políčka srazil dolů, a tomu pocitu opojného vítězství (i když jsem vlastně zatím nic nevyhrál, jen utekl hrobníkovi z lopaty) se prostě nic nevyrovná
-
Výborná, hodně čtivá recenze. Jediný zádrhel vidím v tom, že si toho X-COMa budu muset co nevidět pořídit. *4*
-
Je to propojené s jedničkou? Poberu příběh, resp. je nutné zahrát si první díl, nebo bych se mohl vrhnout rovnou na tohle? Díky.
-
-
Nieje to nutnost, ale zistis princip hry a v pokracovani su jemne odkazy na postavy a cizakov z jednicky. A k jednicke je cestina, na xcom2 cz sa pracuje. A hlavne jednicka stoji par korun.
Ale ak jednicku, tak jedine s datadiskom enemy within, velmi obohacuje herny zazitok. -
Důležitá část prvního dílu: Prohrál jsi bitvu, můžeš vyhrát válku.
V podstatě se v EU XCOM nikdy nedostal ani k laserovým zbraním.
-
-
Pořád to funguje tak, že nepřátelé se objeví teprve ve chvíli, kdy je člověk svým postupem aktivuje?
-
-
Tohle mě iritovalo v X1. Především proto, že po aktivaci "táhli" oni. Možnost přepadu tedy nula.
-
-
Mě tam navíc ještě štvalo, že ta skupinka byla provázaná. I když tě ten za dvěřmi neviděl, tak se aktivoval protože patřil k těm dvěma vedle..
-
-
Vsetky enemy su na mape od zaciatku, bud staticky strazia nejaky objekt, alebo chodia po mape a v maskovacom rezime ich mas moznost najskor odhalit bez toho aby o tebe vedeli a podla toho rozmiestnis svoju jednotku.
-
Tak napůl, některé jednotky nepřátel jsou statické, jiné patrolují po mapě
-
-
meta 89 / 7.0