Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těším se těším to bude maso. :o)
  • Po vydání rovnou tři DLC ? Tak ještě někdo tu bude tvrdit jako za časů staré Mafie II , že tvůrci dělají DLC v čase mezi schválením produktu a jeho uvedením na trh ? Sprostota tyhle DLC
  • ještě to ani nevyšlo a už otravují s DLC? Kde jsou ty časy, kdy hry byly vydávány uplné, a teprve pokud byly uspěšné, tak se ev. dodělal datadisk/expanze.
    Navíc X-COM 1 bylo trochu zklamání (oproti původním X-Comům) - negativní vliv konzolí se nedá upřít.
  • taky otazka je jestli to bude, co se tyče hernich možností, opet osekane až na kost, nebo jestli se treba inspiruji modem long war.
  • Pro mě silně pozitivní zpráva. Hlavně teď vím, co za peníze dostanu a kdy - viz koment níže, ale v mém případě vím, že nemusím čekat až bude za rok hra kompletní za pakatel, bude mi to stát za ty peníze už teď - jsem fakt velkej fanda.
    • Pre mňa silne pozitívna správa. Hlavne teraz viem, čo za peniaze dostanem, a kedy, viď komentár nižšie, ale v mojom prípade viem, že počkám až bude hra kompletná za bagateľ Bude mi to stať za tie peniaze - som fakt veľký fanúšik.
      • To mě tak napadá, že česko-slovenský tlumočník musí být velice poptávaná profese...
        • Tak to treba preložiť zasa do češtiny, zrejme,pri všetkej úcte, si neporozumel textu. ;)
          • Při vší úctě, máš naprostou pravdu :-)
  • Kdybych si chtěl zahrát Xcom, mám si koupit rovnou Enemy within nebo začít se základní hrou? A mám si tam dát rovnou mod Long War?
    • Rovnou s EW, nemá cenu to drobit. *3*
      Šel bych rovnou do LW, dodá to spoustu funkcí a je mnohem zábavnější. A také mnohem větší výzva.
      • Díky, to jsem si myslel.
  • mne se ta hra moc nelíbila, kriticka situace a vyšlou tam pet vojaku, kteri nemaji ani drony, roboty, BVPčka, neumí se trefit, panikari. Ulice zaneradene všim možnym abyste meli kryt. težky kryt i z plexiskla, ktere nejde prostrelit. Pritom dneska na jednoho teroristu povolaji celou armadu. Hra je prehnane težka a tresta za nejmenší chybu. (pokud nehrajete na easy a nepouživate save-load)
  • Všimli jste si vůbec že na screenech z X Com 2 je české maskování vz. 95?? :D Perlička. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit