Přejít na výpis diskuzí
XCOM 2 vyjde pro PC v listopadu a nabídne i podporu modifikací
1.6.2015 | Honza Konfršt
104 příspěvků
-
Robili to na XO aj PS 4 len tie verzie zrušili, kvôli slabému výkonu konzol *1* *1* *1*
-
-
ah doufám že jsi si při vymýšlení tohoto kolosálního džouku nezapařil mozek... oh wait asi ani není co si zapařit že? Silný PC, ale v hlavě nasr..
-
-
Ty podobný s.rrračky jedeš akorát naopak, joukuneš na ukor PC.. pane moralfag.
-
-
Anebo použijeme logickou úvahu, zamyslíme se a třeba dojdeme k tomu, že se prostě XCOM na konzolích tolik neprodával...
-
-
Pokud to je pravda tak je to velká škoda, sám jsem oba XCOMy hrál na xboxu a ovládalo se to neskutečně příjemně
-
-
To jo, na gamepadu se to hrálo fakt dobře a hraní byla vážně radost. No, třeba hru na konzole později portnou...
-
-
Jedina strategie, kterou jsem i na pc radeji hral na gamepadu, fakt dobre to udelali
-
-
-
-
-
Super ze len na PC lebo prvy diel bola nehorazna sragorina....strategia za vsetky love....ani zadarmo sa mi to nechcelo hrat.
-
-
Novy xcom je osekany a zjednoduseny, delany na miru dnesni generace mainstreamovych hracu.Je to remakezamereny na masove prodeje. Hrace originalu proto muze jen tezko oslovit. Take jsem te hre venoval jen jeden den a uz nemel chut ji hrat dal. Ale premyslel jsem o tabletove verzi, jestli by me to na tabletu neoslovilo vic. Kazdopadne na konzolich to asi malokoho bude mrzet, koukal jsem na trofeje a tu hru dohralo jen 1,3 % hracu.
-
-
Jsem hráč originálu a nový XCOM se mi velmi líbil. A líbil se i tátovi, který u TFTD svého času proseděl po nocích týdny čistého času. Jde o to, že nemá cenu srovnávat. Nový XCOM používá trochu jiné mechaniky a není se co divit; chtějí-li vydělat, nemůžou lidem předhodit starou hru v novém kabátu, protože by to dnes lidi nebavilo v takové míře, jako tehdy. Důležité je, že použité mechaniky fungují dobře a např. jedna mise pak netrvá čtyři hodiny, což byl v TFTD problém. Staré díly jsou dobré, ale nový XCOM je prostě jiná hra. A je to velmi dobrá hra.
-
-
Jak jsem psal, je to osekana zjednodusena hra pro dnesni generaci masovych hracu. Nepochybne se to mnohym bude libit. Mne a mnohym dalsim pametnikum se to nelibi. Je to jina hra a je to horsi hra nez original. Mela si vytvorit vlastni IP a nezneuzivat klasickou znacku. Takhle se nemuze vyhnout primemu srovnani v kterem propada.
-
Starej x-com delala znovuhratelnost - kazda hra byla uplne jina, kazda mise byla unikatni, plus navic jeste 5 ruznych obtiznosti, coz dovoloval castecne jednoduchej engine, takze to nejde moc srovnavat. Ja si uzil i novej x-com, ale co mi tam fakt vadilo byla ta vizaz alienu, kdy jsem se jim spis smal, nez ze by to prispivalo atmosfere...vypadali jak nejaky ozivly hracky.
-
-
-
Citim console funboy slzy...hodnotenia xcomu hovoria jednoznacne. Ano bolo to slabsie na pc pomery, na konzoly kral mainstream taktickych hier. Akurat, ze trh takych hier na konzoly je slabucky.
-
-
No bohuzel musim souhlasit s Hnisavcem, mam to v knihovne komplet (koupil jsem v akci), ale tak nejak se nemuzu dokopat to hrat, mam dohrane vsechny tri stara UFA ale tohle proste neni ono ...
Jeste ze vyslo Xenonauts, coz oproti novemu X-Comu vyhrava na plne care ... -
-
Xenonauts ? Vzdyt to je vrchol stereotypu, kde nepomuzou ani mody.
-
-
-
-
yess předchozí xcom a datadisk byly jediné tahovky které mě kdy bavily. Singleplayer byl boží a toto vypadá na pořádně nářezový pokračování. Že to nevyjde na konzole mě nevadí, předchozí xcom sem hrál na PC, hodil do hry pár fan skinů, které udělaly vojáky eště víc badass a byl to totálka luxus.
Doufám, že celej ten koncept guerilovýho boje proti ufounům a jak se zdá aj jejich lidskejm poskokům bude dobře zpracovanej. Nice
PS: oh, a zdá se že vojáci budou mejt aj nějaký útoky zblízka, ach to budu zas brečet až někdo z nich po desítkách misí zemře. -
Jakoze april?
Restartovany XCOM se snazilo a prineslo to ovoce. Ale brilantnost napadu mecu a plazovitych emzaku posila XCOM cestou na ktery ho zkratka a dobre nasledovat nehodlam.
Vysekavat jesterci lid v kobkach, ke hram v kobkach, spolu s meci tak nejak patri — jako alternativni, inteligentni a technolgicky vyspelou mimozemskou formu zivota ohrozujici lidskou rasu... jak by z oka vypadlo nejhorim epizodam z animovanych Klonovych Valek. A ty jsou, optimisticky receno, pitomoucky sakum prask vsechny. -
-
navíc to vypadá, že se bude bojovat hodně v městské zástavbě, a tam je to pro zbraně na blízko jak dělané, takže proč ne...
-
mě se nápad s meči celkem zamlouvá.. jestli to bude stejně uspokojující jako zabíjení bersekerů za pomocí kinetic strike modulu pěkně na blízko, bude to super!
-
Jak píše Jambbo, Snakemani byli už v Ufo: Enemy Unknown. No a pokud jde o zbraně nablízko, vem si třeba zmrazovač nebo různé druhy vrtáků z TFTD; principielně je to to samé. A pokud ti jde o uvěřitelnost, taková katana zvládne přetnout ledacos.
-
-
OK. Mozna se mi to v pameti neudrzelo, prave proto, ze me napad mimozemstan—had nebavi. Stejne jako vojenskej konflikt, kdy lidstvo technilogicky vyspelejsi mimozemskou rasu konfrontuje mecem ☺
-
-
Ti plazovití emzáci byli již v původních Xcomech a měli být prý i v Enemy Unknown, ale nakonec se tam nestihli.
-
-
zkoušel jsem to rozehrát nekolikrát ale proste to nešlo. primitivní a zjednodušená hratelnost pro konzole to zabili