Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Když už chceš Cody trapně reagovat, tak si proboha zjisti, v jakém aktu a na jaké úrovni jsem. Už jsem to psal. Takhle raději zalez a neotravuj.
  • Myslim si ze nadrzene fanousky X-Com serie MP zase az tak moc nezajima. Hlavne aby se povedl singleplayer.
  • Winter jeste zije v dobach Pongu, kde idealni pocet barev byl 2 :D
  • Otázka je kolik chtějí věnovat času pro MP, když priorita je SP
  • Očividně jsi nehrál hry před 20ti lety
  • už jsi dokončil diablo 3 alespoň na normal obížnost veskoslave?
  • Pestrobarevné svítící barvičky jsou dneska in, bohužel.
  • Moje oči! *8*
  • kostejnesmrtelny
    To chceš po něm moc.
  • Veskoslav
    No to je sice pravda, ale pochybuji, že si to najde úplně nové zákazníky ve formě dětí.
  • autobusar
    Ten obrazok s krvou na zemi mi pripomina http://www.youtube.com/watch?v=KkUdGkIwMFQ
  • V tehle hre si dokazu predstavit mnohem vice modu nez jen deathmatch, pozemstani behaji do mimozemsky lodi pro Elerium115, mimozemstani sabotujou protivzdusnou obranu atd...
  • celkem mi to připomíná multák ve fallout tactics
  • To že si děti samy hry většinou nekupují neznamená, že nemohou být cílovka.
  • Veskoslav
    Kolik dětiček znáš ze svého okolí trole? Já docela dost díky mladšm sourozencům svých přátel a známých. A tyhle děcka si určitě "koupí" tuhle hru.....Uvažuj.
  • ano jinak by to nekupovali deticky kdyby to nebylo barevné at přidaj duhu a domrd*** celou serii
  • rancor1223
    Tak špatné by to nutně být nemuselo. Dokud tam nedubou sr*t mody jako CTF a podobné, které jsou úplně mimo mísu, budu mlčet. Stejné platí o propojení se SP, dokud nebude existovat, budu mlčet.
    Pořád věřím že Firaxis to zvládnou přepracovat velice dobře, ať už tam bude MP nebo ne.
    Ale je to fakt nějak moc barevný, že?
  • Moc barev, ti ufounci se nepovedli.
  • Ano, další Matt, David, Joshua, Bobby, Timothy, Ben, Aaron, Daniel, Jared, Noah jako manažeři.
  • tohle taky koupila EA ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit