Přejít na výpis diskuzí
XCOM: Enemy Unknown přijde s Deathmatch multiplayerem
11.8.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Tak špatné by to nutně být nemuselo. Dokud tam nedubou sr*t mody jako CTF a podobné, které jsou úplně mimo mísu, budu mlčet. Stejné platí o propojení se SP, dokud nebude existovat, budu mlčet.
Pořád věřím že Firaxis to zvládnou přepracovat velice dobře, ať už tam bude MP nebo ne.
Ale je to fakt nějak moc barevný, že? -
-
V tehle hre si dokazu predstavit mnohem vice modu nez jen deathmatch, pozemstani behaji do mimozemsky lodi pro Elerium115, mimozemstani sabotujou protivzdusnou obranu atd...
-
-
Otázka je kolik chtějí věnovat času pro MP, když priorita je SP
-
-
ano jinak by to nekupovali deticky kdyby to nebylo barevné at přidaj duhu a domrd*** celou serii
-
-
Kolik dětiček znáš ze svého okolí trole? Já docela dost díky mladšm sourozencům svých přátel a známých. A tyhle děcka si určitě "koupí" tuhle hru.....Uvažuj.
-
-
To chceš po něm moc.
-
To že si děti samy hry většinou nekupují neznamená, že nemohou být cílovka.
-
-
No to je sice pravda, ale pochybuji, že si to najde úplně nové zákazníky ve formě dětí.
-
-
Když už chceš Cody trapně reagovat, tak si proboha zjisti, v jakém aktu a na jaké úrovni jsem. Už jsem to psal. Takhle raději zalez a neotravuj.
-
už jsi dokončil diablo 3 alespoň na normal obížnost veskoslave?
-
-
-
-
-
-
Pestrobarevné svítící barvičky jsou dneska in, bohužel.
-
-
Commander Keen, huh
-
Očividně jsi nehrál hry před 20ti lety
-
-
Co bylo před 20 lety je jedno, mě zajímá dnešek.
-
Komixová stylizace nechyběla ani původnímu UFU . V 320x240 to vypadalo dobře .... Ovšem dneska s Hull HD může snaha o napodobení lehce sklouznout k plánovitě podvědomé dětinskosti - a že s ní koketuje většina indie hitů ;) Pravda Extraterestrials nebyl po grafické stránce můj šálek kávy a i v tomhle ufu bych viděl raděj ostřejší komixovou kresbu , když už detaily budou hrát druhou roli ...
-
Winter jeste zije v dobach Pongu, kde idealni pocet barev byl 2 :D
-
-
-
tesim sa na psionic powers heh
-
-
Já moc ne, ještě teď se budím ze spaní, když si vzpomenu, jak vždycky polovina týmu zahodila v panice svou zbraň a utekla někam do p*dele, kde se nechala hrdinně zastřelit. *1*
-